Nou stil de viata (212)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, frumoaselor !

N-am mai trecut de un secol pe la voi, sunt prinsa cu tot soiul de treburi. Am reluat job-ul acum 2 saptamini si e OK, am vazut vineri chirurgul si e perfect, mai am de facut citeva sedinte de kineziterapie.

Meniul de azi :
- cafea neagra, o bezea mare, biscotte cu dulceata
- salata de spanac crud cu ardei, un ou tare, un iaurt simplu. o piersica
- salta verde cu nuci si brinza. salata de fructe

Azi stau cu ochii pe voi. Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Neata si de la mine.

Gusta, LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by vikinga
[brolo ai fost la dr? De la ce ai tu lipsa asta de fier? De la alimentatie austera? Ai tinut regimuri drastice? Multa sanatate si pofta buna la ficat de vita si ce mai zice dr ca are fie mult.

Care alimentatzie austera? care regimuri? nuuu, se pare ca ...din cauza steriletului si a ciclurilor (prea) lungi. Acu pap zilnic fier si sper sa se amelioreze situatzia.
In schimb nea doctoru mi-a descoperit si hipotiroidie. Se pare ca din cauza asta am in permanentza febra musculara, imi cade parul si mi-e frigggg. So, mai bine nu ma duc la doctor ca descopera toata mininile de pe lume. In fine, in curand o sa incep si tratamentul pt tiroida si atinci sa vezi cata energie pe capul meu!
Deocamdata, zac in scaun, cu o febra musculara pe cinste: Sambata am fost la escalada la o faleza (pe malul Senei, cald, soare frumos) - si acum ma dor degelete mari de la picioare din cauza pantofilor de escalada), iar duminica plimbare toata ziulica prin padure.
Drept urmare, cantarul a fost darnic cu mine: 66.6 kg. Promit sa fiu cuminte in continuare.
Delidana: tu cum stai cu raportul? Iesim castigatoare la concurs sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Olo, nu te-am mai vazut de mult, am crezut ca m-ai parasit. Nu stiu ce sa zic de concurs, mai e timp...abia astept sa scap si eu de examene si poate mai reusesc sa slabesc ca acuma numai la asta nu-mi sta capul.

Carina, acum am observat ca Gabrielama nu are trecuta linga nume greutatea de la care e inceput concursul. Nu de alta dar in iulie imi vine mie rindul sa ma ocup de subiect si n-am cum sa stabilesc cit a slabit in concurs.
Cum o mai duci cu dintii?

Gusta, ce-i cu tine de esti asa suparata de la o vreme?

Aseara am vazut si eu "Goya's Ghosts", mi-a placut foarte mult.

Tzuni, cum a fost ieri cu.....?

Multumesc tuturor pentru urarile referitoare la examen.

Tumpi, si mie-mi place de ziua mea; mai primesc o floare, un cadou, un telefon...de ce sa ma stresez ca trece timpul, ca el oricum trece si fara stresul meu asa ca mai bine incerc sa fiu pozitiva si consider ca acea zi e speciala, numai a mea.

Mik, ma bucur sa te revad.
De ce mergi la kineziterapie?

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Delidana, studenta mica si frumoasa ce esti ! Bafta !
M-am operat de umar in martie si inca mai fac sedinte de kineziterapie.

oLo, steriletul din cupru il poti inlocui foarte bine cu cel de tip MIRENA ca sa nu mai ai necazuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,
Am revenit, am facut modificari la lista, dar nu stiu daca toate. Cine stie ca a dat raport si nu isi vede modificarile, va rog sa ma trageti de maneca.
Gabriela: spune-mi la cat ai inceput concursul sa pot trece.
Marilena: te-am adaugat pe mess ca sa putem povesti
CarmenE: nu am fost rea cu toate ca unul din ei merita.
Anca: bine ai revenit si spor la treaba in continuare.
Va salut pe toate si sper sa pot intra si mai tarziu sa va mai spun una alta, dar acum e ca la nebuni la mine,

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Salut toate frumoasele

Multumesc foarte mult pt aprecieri(:se pare ca numai ei is cea mai batrana

carina,mai "la nebuni" decat la mine ..yok

gusta , , si moralul sus ! sa auzim de bine

delidana, sper ca a fost usor examenul!

Printre alte nebunii , am schimbat scoala fetelor si am scapat de zona Razoare (fetele din Buc stiu despre ce e vorba) si mai am inca emotii legate de acomodare.

Laura , inca nu ai net? ti-am trimis un mail
pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

LA MULTI ANI , MARILENA ! Multa sanatate si toate visele tale sa devina realitate.Eu intru mai rar ,dar va citesc tot timpul.Azi am mancat pizza pana nu am mai putut,asa ca maine sigur nu o sa imi placa ce o sa-mi arate cantarul.Azi merg la cumparaturi si de maine incerc sa mananc mai cumpatatVa recomand cartea Mihaelei Bilic - ,, Traiesc ,deci ma abtin,, (cred ca v-am mai spus de ea).Nu da un regim anume , ci un stil de viata cat mai sanatos.Eu sunt foarte incantata de ea si incerc sa-i urmez sfaturile.Va rog sa ma bagati si pe mine ,din nou ,in lista.Asa poate o sa fiu mai motivata Un pt. toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,
Yubi: ca sa te bag pe listuta am nevoie de greutatea ta actuala.
Cu dintii mei stau la fel- mai am 3 saptamani pana la implant. De vineri incepe insa sa lucreze la restul si sa ii pregateasca de imbracat.
Eu am o saptamana de stul de haotica asa ca sper sa nu se supere nimeni daca nu raspund cuiva sau mai uit ceva la lista. Joi dimineata plec la un meeting in Viena si pana atunci tre sa il pregatesc. Joi ma intorc noaptea la 1, iar vineri ma intalnesc cu alt client aici. Vineri tre sa pregatesc barbatu' care pleaca o saptamana in Scotia asa ca ramanem si singurele.
Meniul de azi:
iaurt cu fragute, crackers cu seminte de susan si mac
meatloaf de curcan cu gem de coacaze si spanac
sarmale cu iaurt si piadina
Va pupic pe toate si inca sunt prin preajma sa mai resuscitez subiectul

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Azi am fost sa-mi cunosc medicul de familie. M-am gandit ca asa este normal, sa ne cunoastem. D-na doctor si asistenta erau f. surprinse ca nu am venit sa le cer vreo trimitere sau altceva. Eu m-am gandit: " Doamne, ce-or zice femeile astea de mine? sa vin asa doar sa le cunosc!" Ulterior am inteles ca au ramas placut surprinse. Este prima data cand un pacient vine sa cunoasca medicul de familie. Ele au pacienti de ani de zile pe care nu-i cunosc decat prin intermediul cunostintelor si prietenilor.

Azi trebuia sa fie o zi de fructe sau apa plata cu lamaie. Nu a fost asa. Mi-au stricat planurile 4 bucatele de baclava arabeasca adusa de seful meu din Iordania. Nu puteam refuza, nu-ia asa?!
Asa ca acasa, am mancat 3 piersici, seminte de floarea soarelui (m-am uitat la filmul de la Protv) si 2 felii de cozonac.

Va las acum ca merg la somn.
Va pup si va doresc o noapte linistita

Mergi la inceput