MONTIGNAC (103) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 19
acusor spune:
Preiau stafeta! Eu am concediu la jumatate lunii iulie. Cred ca o sa fiu si atunci, ca, nu cred ca plec pe undeva anul asta .
andanii spune:
OOO ce bine acusorule, cred ca mai bine deschizi tu si capitolul nou acuma deja pentru ca saptamana viitoare sa modifici direct tu , nu se termina sigur un capitol intr-o saptamana panba plec, plus ca am multe pe cap pana plec .... promit ca dupa ce ma-ntorc te eliberez .... oricum esti o dulce
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet
Ele spune:
Eu m-am hotarat sa mananc disociat. Sa vad daca rezist. Binenteles ca respect pe Monti ..sa vad ce o iesi.
Elena & Denisa
NOI
melany72 spune:
Ele, sa-mi zici daca reusesti....ca asa aveam si eu in cap la inceputul saptamanii dar nu am reusit.
Ele spune:
quote:
Originally posted by melany72
Ele, sa-mi zici daca reusesti....ca asa aveam si eu in cap la inceputul saptamanii dar nu am reusit.
deocamdata am fost cuminte...zic eu ..si am mancat si putin.
Dar in prima parte a zilei am facut smotru la greu in casa si pana-n doua nu mancasem decat un mar. acuma am mancat o salata cu rosii, castraveti, ardei, ceapa. si ca desert doua cuburi cioco monti ca nu rezistam fara ceva dulce.
pana ma culc cred ca mai mananc ceva morcovi ca astia imi tin de foame.
Elena & Denisa
NOI
valentinag spune:
Las bey ca raman eu pana pe 15 august,eu centrez,eu dau cu capu!De pereti evident,de nervi ce nesimtita sunt si ce am mancat azi
V-am zis ca am inceput cu un corn,por'ma pe la 2,am mancat 2 banane,apoi la 4 un castronel de supa de rosii!Eh,pana aici bine,da por'ma sa te ti nene!2 felii de paine neagra cu cascaval si castraveti,o langoasa,apoi o chifla cu seminte,da din faina alba evident!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
melany72 spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Las bey ca raman eu pana pe 15 august,eu centrez,eu dau cu capu!De pereti evident,de nervi ce nesimtita sunt si ce am mancat azi
V-am zis ca am inceput cu un corn,por'ma pe la 2,am mancat 2 banane,apoi la 4 un castronel de supa de rosii!Eh,pana aici bine,da por'ma sa te ti nene!2 felii de paine neagra cu cascaval si castraveti,o langoasa,apoi o chifla cu seminte,da din faina alba evident!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Pai in cazul asta sa-ti fie rusine!
Mai bina mancai destul ca sa te saturi decat sa scapi in balarii!!
Eu am venit de la curs si raportez asa:
-dimineata:ness facut cu lapte degresat, gheata si fructoza
-pranz: un pachetel crakeri integrali si cam repede 2 mere.
Mentionez ca am avut curs de la 8-12...deci cand ajung acasa o sa-mi fac niste paste integrale cu sos de suc de rosii, dovlecei si usturoi...poate pun nitel ulei de masline la final..
Pe seara sper sa nu mai mananc.
Ele spune:
eu cuminte deocamdata.
ieri am mancat doar legume si fructe.. pe seara am cam facut foamea dar am rezistat eroic.
azi doar lactate.
maine am zis ca doar carne...
fac 1-1-1 ca ma plictisesc la 3-3-3.
Elena & Denisa
NOI
melany72 spune:
Ele, bravo tie...
Hei, parca ziceam ca tinem subiectul pe prima pagina...mergeti la gratare, dar mai aruncati si voi cate un ochi pe aici ca nu o fi foc.
Eu ieri daca nu am avut laptopul acasa, unde mai am si eu un joc care-l mai joc, am stat pe net pe celalalt calculator...si ce credeti ca am studiat....operatii estetice. Pe mine ma intereseaza cel mai tare o operatie de micsorare si ridicare de sani....ca tare jalnic arata sanii mei...pe voi ce v-ar interesa?
Cred ca o sa-mi fac o programare la mai multe clinici, sa ma vada un doctor si sa vad pe ce picior dansez....poate spre sfarsitul anului cand ma mai redresez cu banii imi voi permite o asemenea operatie...
A facut cineva ceva de genul asta?
La mancare m-am abtinut si ieri, azi incep ziua cu iaurt degresat si painica facuta in casa , integrala cu tarate evident.
anca.b spune:
Neata!
Si eu mi-am inceput ziua cu un ness frappe! cu indulcitor, bineineles. nu stiu ce m-a apucat, asa, deodata, ca eu nu prea beau cafea...
Ele, cum poti tu sa maninci disociat? eu m-am imbolnavit destul de rau acum vreo 5 ani de la un regim din asta 3-3-3 si am jurat ca nu mai tin...
eu am papat relativ conform zilele astea. m-am scapat la niste "fishli" (sint ca niste saratele micute, cu susan si mac) sila doua pahare de vin. prin urmare nu s-a miscat cintarul. sper ca azi sa nu mai calc pe alaturi.
Melany, stiu eu pe cineva care si-a facut operatie de marire de sini, chiar luna trecuta. si e foarte multumita, chiar daca zice ca a fost dureros (i-au pus implantul sub muschi, pt ca avea sinii mici-mici). dupa bebe 2 si pe mine ma bate gindul sa-mi fac o ridicare. ca altfel nu n-o sa mai am nevoie de bretele.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii