MONTIGNAC (103) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Anca la 1-1-1 nu prea cred ca e o mare problema, adica nu apar carente in organism. Problema e ca nu as rezista sa mananc 3 zile la rand numai lactate sau numai carne.
Aseara am avut musafiri si s-a facut gratar si sa ma vedeti viteaza ..nu am pus gura. Pe la 6 bausem o sana si mi-am vazut de treaba mea.
Azi e zi de carne.
Dimineata aveam greutatea din tabel. Si asta ma multumeste cat de cat.Ideea e ca ma umflu cu mancare de obicei si in vreo 3 zile se curata organismul si asa se vede si la cantar ceva.
Melany eu daca as avea curaj as face mai multe primul lucru care e la vedere si trebuie corectat ar fi nasul ..deci ar tb o rinoplastie iar de sani nu mai zic..arata ca sosetele dupa o sarcina si 1 an si 1 luna alaptat. Dar acuma stau cuminte si nu datorita sumelor pt operatii ci datorita faptului ca fug de durere .

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Acuma vreo 10 ani cand eram studenta am tinut disociat dar era un pic altfel si am slabit in 3 luni vreo 10 kg. mancam primele 4 zile din sapt numai legume si fructe in orice combinatie, dupa care 3 zile carne si lactate. Adica zile cu hrana de origine vegetala si apoi hrana de origine animala. Era mai ok ca nu trebuia sa separ lactatele de carne si mancam cat doream si ce doream dar nimic dupa ora 6. Acuma tot e mult mai disociat si mult mai degresat
De maine incerc sa vad cate zile rezist cu legume si fructe. Mai mult de 2 nu garantez.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Ele, viteazo!!

Spor si succes.

Anca.b...la mine e problema ca sunt mari si m-am saturat sa-i car..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Cred ca ma bag si eu de maine la Monti! Sper sa ma tina...ca de slabit vrea tare! Macar vreo 15 kile...

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Of....si eu tot la asta ma gandeam aseara dupa dus privindu-ma in oglinda...de slabit nu am slabit prea mult insa parca sa-mi faca in ciuda sanii au scazut rau...si scazut...si hm hm ...cazut....

Atata doar ca eu veci pururi n-o sa-mi adun curajul de-o operatie.....nu e doar ca am eu ideea mea ca orice durere care nu e absolut necesara trebuie evitata ci si faptul ca de unde acu 5 ani nu aveam nici o taietura acuma am trei (apendicita, cezariana si o operatie la un picior). Nu va mai spun ca pentru operatia de la picior (indepartarea unui nev pilos) am chiulit de la etapa a doua, cea estetica. Pai daca la prima nu a tinut anestezia locala si au cusut aprox pe viu? Bine ca e f sus, aproape de chilot, si nu se vede nici din cea mai scurta fusta pe care, la halul in care arat, as avea curaj sa o port....

Ele, esti tare! Eu nu am reusit sa tin disociat nici macar 111. De aia si sunt fan Monti. Bine, ca in primele doua sapt am tinut practic Monti vegetarian de am avut rezultate bune, sa ma incurajez, dar nu stiu daca imi mai iese inca o data.

Acuma pierd vremea aiurea, ca sotu merse la birou pt o sedinta de urgenta, cupilu doarme si eu, in loc sa dorm, surfez netu. Si cine se vaita diseara de oboseala? :D

Va pup si sper sa avem rapoarte incurajatoare sapt viitoare

quote:
Originally posted by melany72

Ele, bravo tie...

Hei, parca ziceam ca tinem subiectul pe prima pagina...mergeti la gratare, dar mai aruncati si voi cate un ochi pe aici ca nu o fi foc.

Eu ieri daca nu am avut laptopul acasa, unde mai am si eu un joc care-l mai joc, am stat pe net pe celalalt calculator...si ce credeti ca am studiat....operatii estetice. Pe mine ma intereseaza cel mai tare o operatie de micsorare si ridicare de sani....ca tare jalnic arata sanii mei...pe voi ce v-ar interesa?

Cred ca o sa-mi fac o programare la mai multe clinici, sa ma vada un doctor si sa vad pe ce picior dansez....poate spre sfarsitul anului cand ma mai redresez cu banii imi voi permite o asemenea operatie...

A facut cineva ceva de genul asta?

La mancare m-am abtinut si ieri, azi incep ziua cu iaurt degresat si painica facuta in casa , integrala cu tarate evident.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Mina noi avem copiii cu o luna diferenta intre ei. Acuma m-am uitat.
Cum e ?? te intelegi cu el?? Eu dupa concediu in Italia cu ea, am luat-o de la bunici la "reeducat". stiti cum sunt bunicii...ii alinta prea tare si la Denisa nu exista cuvantul NU. Asa ca acuma o invat ce e ala NU.
Iar referitor la diete, nu mai zic nik..sunt slaba, nu rezist tentatiilor...sau azi rezist si maine ma indop cu dulciuri. mie ciuda pe mine ca nu mai pot da 3-4 kg jos.Probabil ca nici nu arde , nu da grasimea pe afara..dar eu nu ma simt bine asa cum sunt acuma.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Fetele, poftiti la un nou capitol aici.

Mergi la inceput