MONTIGNAC (103) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 18
sanse spune:
La mine stagnare dar sint in perioada aia....
Am papat:
md:2 oua omleta si rosii
p:1 fripturica de vita cu salata de rosii
c:2-3 castraveti
Azi am gustat din inghetata fetelor( 1-2 lingurite) si am lins si putina crema de la tiramisu .Ma oftic de mor
Va pup fetelor
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
melany72 spune:
Valentina zic si eu de laptele cu 0.1%...e si zuzu tot verde si tot cu 0.1%, fulga tot la fel....uita-te in gen dupa verde.
Bee, cred ca si eu tot de la cezariana am ramas "burtoasa"...adevarul e ca nici nu am putut sa ma strang cu ceva cingatoare ca era o caldura cand am nascut, transpiram cat alaptam , nu mai zic ca transpiram si de durere ca mameloane ioc.
Anca.b, felicitari pentru 10!!! Eu gasesc wasa integrale la Mega Image, la Cora, la Carrefour...
Andanii, s-ar putea sa stii sa fi facut muschi si d'aia sa fii la fel de grea.Eu cu cremele m-am cam lamurit ca nu fac 2 bani fara masaj din ala de-ti ies ochii de cap. Si eu mai am vreo 2 saptamani pana la concediu...
Sa nu uit sa raportez: 77.7kg...nu mult sub ce e in tabel, dar este!!
Hai sa va zic cum am petrecut azi:
-am mancat dimineata:am terminat branza aia de 0.2% care o urasc cu iaurt si ardei rosu, castravete si crakeri integrali
-pe urma am fost in vizita la niste fosti subalterni unde am baut un capucino ()
-m-am dus in mall cu sotul si am umblat prin magazine pa la 18.30 si am achizitionat 2 fustite(una alba si una bleumarin cu stelute albe) si o pereche de sandale reduse la Leonardo si 2 pijamale de vara pt fica mea la super pret
-normal ca ni s-a facut si foame si am mers si am mancat la un rest mexican: eu un amestec de branzeturi topite cu ciuperci champinion si bucatele de pui, dar normal ca am luat si din farfuria sotului...nu mult dar cu tortilla niste buritto si inca o chestie care imi scapa numele...dar tortilla aia conteaza. Bine e subtirica, dar...
Si ca sa o termin bine am baut si o cafea cu gheata de la Starbucks...cu zahar evident...
Dar acu, foamea pana maine!!
A si sa nu uit, mi-am pus niste pantaloni lungi albi unt in care am fost admirata de sot si colegi/colege!!!
Daca mai imi aduc aminte ceva...revin.
anca.b spune:
Fetelor, felicitari tutoror celor care au raportat minus!!! si succes pentru celelate. nu disperati! uite, eu am stagnat saptamina trecuta si asta am dat jos aproape doua kg!
Valentina, in doua luni am dat jos cele 10 kg. si nu am tinut f strict. in sensul ca maninc alune (nu pot fara) sau seminte, maioneza de cumparat, ca nu fac numai pt mine, ketchup, am mai baut cite un pahar cu vin. a fost ziua sotului si am mincat tort...etc.
in schimb nu am mincat piine deloc. nici zahar. nici paste, nici orez.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
zambilik spune:
Cred ca e tarziu sa mai raportez, sper ca sapt viitoare sa am cu ce ma lauda.
Azi am testat o pereche de blugi de acum....nu stiu cati ani. Nu i-am mai purtat de mult si ....surpriza! Imi vin super!!!
Nici nu mai conteaza cantarul atata timp cat se vede cu ochiul liber si pe haine ca am slabit. Asa ca, fetelor, mai bine ne masuram in cm decat in kg, ca parca se vad mai bine rezultatele!
Meniul de azi-md- cereale cu iaurt 0,1%
p-ciorba de vacuta, fasole cu carnati (neconformi!), salata
c-cas, sunca, rosii
Asa-i ca mananc mult? Dar in felul asta ma satur si nu mai sunt tentata sa-mi bag boticul in frigider sa gust cate ceva! Deci la mine, alte gustari- nik. Si inca un pct in plus- azi nu mi-a fost pofta de dulce. Pe la amiaza ma tenta un patratel de cioco, mi-a fost lene sa ma duc sa-mi iau si p-orma am uitat.
acusor spune:
Eu n-am ce sa raportez . Important ca ma chinui, nu ?
S-ar putea sa aveti dreptate desi nu vreau sa ma imbat cu apa rece .
Chiar ieri am primit complimente ca am slabit desi cantarul meu nu arata lucrul asta. Daca vad altii ca am slabit e bine .
valentinag spune:
Zambilik,n-ai mancat mult!Mai bine mult si conform decat putin si balarii!Parerea mea!
Acule,hai ca iti revii tu!
Eu azi am inceput prost cu un corn cu mac
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
andanii spune:
facut modificarile
ele despre life-care nu am mai vazut produse , acuma vad pentru prima oara ... da par faine din cate am vazut eu pe site
eu o sa mor, intru in depresiii, ma dispera cantarul asta , cred ca il arunc pe cuvantul meu in loc sa ma simt bine ca acusa plec in concediu eu ma simt tot mai rau ca nu sunt in stare sa ajung la targhetul propus pana la 1 iulie
nu mai zic nimic
acusorule cand pleci in concediu ?????? preiei stafeta doua saptamani cat sunt eu plecata ??? eu plec din 29 iunie - 13 iulie ... poti ? sau si tu pleci tot atunci ?? sa nu-mi spui
va pup pe toate
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet
sanse spune:
Si eu pot ajunge la 64-65 kg dar de aici....greu de tot se mai misca cantarul
Eu ca sa nu mai ciugulesc toata ziua,mananc bine dimineata si mai mananc pe la 3-4 tot ceva consistent dar nu mult iar cina doar ceva legume ca sa-mi potolesc foamea.
Trebuie neaparat sa simt senzatia de foame seara.
Plecati in concediu?!
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
Androix spune:
Andanii, pai clar de la sala ti se trage! Asa cum ai zis muschii atarna greu la cantar dar eu ii iubesc pentru ca se hranesc cu grasime! Faceai o treaba daca te masurai si tineai socoteala la centimetri. Oricum esti o invingatoare pentru cat ai dat jos si pentru vointa cu care nu renunti de cand tot stagnezi la cantar
Eu sunt o vaca: o zi mananc cum trebuie una nu. Cu toate astea nu pun la loc, macar atata lucru. Dar saptamana asta nu am raportat ca nu am avut ce, decat poate o crestere oarecare dar n-o iau in seama ca mi-a venit si mie ciclul in sfarsit dupa ce l-am astepta 40 de zile de imi faceam ganduri sa cumpar teste de sarcina deja
Peste fix doua saptamani o sa fiu in maroc, mi-am luat costum de baie si ar trebui sa mai dau jos un pic pe la burta ca sa arat ca un caltabos mai mic
Andreea mama de Filip si Georgia
melany72 spune:
Se pare ca o sa cam lipsim toate la apel peste 2 saptamani...la mine ultima cantarire o sa fie pe 3 iulie ,inainte cu o zi de plecare...pe urma Dumnezeu cu mila...
Azi am inceput cu kiwi si pe urma, 2 oua fierte molicele, o felie telemea , ardei rosu si o felie kaiser.
Ma duc la piata neaparat, evident pe caldura cea mare ca acum sunt cu vopseaua in cap. Poate ajung si la coafor pt un retus ca nu mai imi place cum sta parul deloc.
Vin cu amanunte mai tarziu.
Pupici.