Mirese si Miri cu stil - concurs - VOTATI!!

Raspunsuri - Pagina 37

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

multzumesc mult...sunt foarte suparata dar tzin din nou sa multzumesc celor care m-au votat si care de altfel nu m-au votata ca-s POPULARA ci pt ca au apreciat fotografiile

se pare ca FAKE este tot acest concurs,care de altfel este pt a pierde timpul membrilor DC care de altfel voteaza "la mishto"

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

shtitzi cum e cu votarea,exact ca si la alegerile din Romanica noastra draga,degeaba mergem la vot ca oricum iese cine vor EI...pai hai sa instauram din nou sa voteze doar boierii si noi palmashii sa nu ne mai exprimam parerea ca doar nu suntem luatzi in calcul oricum

sa inteleg ca mireasa cashtigatoare a locului I a luat maxim de puncte de la totzi moderatorii!!!hm...ce chestie!!!cum au gandit totzi la fel!!

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la miresici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Incep prin a felicita primele 10 locuri,toti participantii pentru dorinta de-a impartasi cu noi poze minunate.

Doresc sa multumesc tutror care mi-au acordat voturi,multumesc de asemenea juriului.
Am vazut rezultatele azi dimineata,nu m-am asteptat sa ies pe primul loc.Imi doream,bineinteles...insa am avut indoieli.Iata,caci totusi,poza a fost apreciata la adevarata ei valoare.
Multumesc tuturor!
Felicitari Anaxena esti o femeie frumoasa si n-ai de ce sa fii suparata.Te pot asigura ca nu sunt o persoana populara pe forum.Din contra.
Nana,felicitari multumesc din suflet!Te imbratisez cu drag!

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Incep prin a felicita primele 10 locuri,toti participantii pentru dorinta de-a impartasi cu noi poze minunate.

Doresc sa multumesc tutror care mi-au acordat voturi,multumesc de asemenea juriului.
Am vazut rezultatele azi dimineata,nu m-am asteptat sa ies pe primul loc.Imi doream,bineinteles...insa am avut indoieli.Iata,caci totusi,poza a fost apreciata la adevarata ei valoare.
Multumesc tuturor!
Felicitari Anaxena esti o femeie frumoasa si n-ai de ce sa fii suparata.Te pot asigura ca nu sunt o persoana populara pe forum.Din contra.
Nana,felicitari multumesc din suflet!Te imbratisez cu drag!

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

devylla, felicitari!

www.helpsonia.com/archives/148" target="_blank">Click pentru o inimioara fericita! Help SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

devylla felicitaaaari!
Eu ma ateptam sa castigi cu cealalta poza... mi s-a parut privind-o ca simti emotiile celor din poza...
Dar si cea castigatoare este f. frumoasa... este deosebita...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

devylla nu am nimik cu tine personal,crede-ma...te felicit din nou si pe de alta parte trebuie sa ma intelegi si pe mine ca mi-am dorit acel loc la fel de mult ca tine,chiar am fost foarte suparata ca nici macar nu ai dat un semn de viata!te-am votat cu punctaj maxim pt ca am apreciat originalitatea pozei precum si comentariul aferent,dar nu te supara pe mine ca sunt pur si simplu furiosa din cauza diferentei ingrozitor de mare a punctajului dat de moderatori

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Felicitari castigatoarelor!
Ana, te superi degeaba.
In primul rand poza Devyllei este cu adevarat cea mai originala si emotionala dintre toate.
Si a ta e mai aparte, dar nu are chiar asa de mult farmec poetic, iar dpdv fotografic e mai putin reusita( o spun cu destul de multa pricepere profesionala in domeniu plus 23 de ani de experienta artistica)
Frumusetea ta, desi iesita din comun , impreuna cu atitudinea nu sunt de ajuns pentru a face o fotoigrafie sa fie artistica. Nu vreau sa intru in analiza pozei, daca vrei, o fac, dar nu are sens.
In al doilea rand, ai stiut regulile de cand te-ai inscris!!
La fel si cei care comenteaza pe langa, trebuia protestat INAINTE!!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mai e ceva.
Mi se pare logic ca votul final sa apartina juriului.
Dar pentru a evita astfel de situatii, poate ar fi frumos sa se instituie "premiul publicului", ce zici, Mirela?

:)

Mergi la inceput

sabina,emotzionanta este cea de-a 2 a poza,in niciun caz aceasta...totushi sa fim realiste...in acesta poza nu vad emotzie cum de altfel recunosc ca nici poza mea nu exprima prea multa emotzie...si nu cred ca tre sa dau fragmente din regulament,ca m-ash repeta si degeaba ma obosesc ca se vede de la o poshta ce s-a intamplat aici

Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Felicitari castigatoarelor!
Ana, te superi degeaba.
In primul rand poza Devyllei este cu adevarat cea mai originala si emotionala dintre toate.
Si a ta e mai aparte, dar nu are chiar asa de mult farmec poetic, iar dpdv fotografic e mai putin reusita( o spun cu destul de multa pricepere profesionala in domeniu plus 23 de ani de experienta artistica)
Frumusetea ta, desi iesita din comun , impreuna cu atitudinea nu sunt de ajuns pentru a face o fotoigrafie sa fie artistica. Nu vreau sa intru in analiza pozei, daca vrei, o fac, dar nu are sens.
In al doilea rand, ai stiut regulile de cand te-ai inscris!!
La fel si cei care comenteaza pe langa, trebuia protestat INAINTE!!!!

Sabina,
total de acordAi fost chiar finuta in comentariul tau.Nu am vrut sa comentez cand s-au mai facut valuri la subiectul asta pt ca am avut poze in concurs si s-ar fi interpretat(invidie si alte bla-bla-bla-uri).Chiar la un moment dat am vrut sa ma retrag din concurs pt ca m-a deranjat modul in care a fost organizat/taraganat,lumea repetand de 1000x aceeasi intrebare pana sa primeasca un raspuns.Atitudinea organizatorilor a fost deplorabila.
Revenind la subiect,ma bucur f mult ca a castigat devylla,este o poza cu adevarat deosebita.Si mai cred ca intr-adevar este o miresica ce poate reprezenta DC-ulPoza de pe locul 2,desi nu contest nici o secunda nici calitatile protagonistilor si nici calitatea pozei,pe mine,ca simplu membru DC nu m-ar fi reprezentat si nu cred ca ar fi reprezentat nici acest site:despre copii!Are in ea o atitudine vulgara pur si simplu...Parere strict personala.

edit sa multumesc tuturor celor care m-au votat.

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput