Nou stil de viatza (211)
Raspunsuri - Pagina 7
CRISCOSTY spune:
LA MULTI ANI IUSTIN! Sa fii sanatos, norocos si fericit alaturi de parintii si fratiorul tau!
Crys si Dany
Gabrielama spune:
Buna ziua doamne frumoase!
La Multi Ani Iustin mic, sa cresti mare, sa fii sanatos si norocos! La Multi Ani Mephala, sa-ti traiasca baiatul, sa va bucurati de el!
Eu am o zi groaznica... de lucru ce la nebuni.
Revin!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
carina spune:
Ma tin de promisiune si revin cu retete de homemade chips:
1. In microunde
Se spala cartofii, se lasa coaja pe ei si se taie in felii subtiri, egale (2mm). Se unge usor cu ulei o farfurie, sau un alt vas pe care il folositi in MU si se aseaza felii de cartofi intr-un singur strat. Se presara sare si alte condimente si se lasa in MU, 3-6 minute pe max. In jur de 4 minute dureaza, dar fiti cu ochii pe ei.
2. In ulei
Se pregatesc cartofii ca si mai sus, dar fara coaja si felii cat mai subtiri si se prajesc, in portii mici in ulei extrem de fierbinte 3-4 minute. Se scurg pe servetele si se sareaza/ condimenteaza dupa pofta inimii.
3. In cuptor
Se pregatesc la fel ca mai sus si se baga la cuptor, 180 de grade, intr-un singur strat pe hartie de copt unsa cu ulei, pentru 10-20 de minute.
4. In cuptor
Se incalzeste cuptorul la 220 de grade.
Se topeste putin unt. Se pregatesc separat condimentele.
Cartofii se taie subtire si se usuca de apa cat mai bine
Se aseaza intr-o tava cu hartie de copt un strat (cartofii se pot suprapune usor). Peste ei presarati condimente si putin din untul topit. Deasupra mai puneti un strat si repetati condimentarea si untuirea. - max 5 straturi si pe ultimul strat puneti unt. Acoperiti cartofii pentru 20 de minute. dupa 20 de minute, descoperiti cartofii si mai lasati-i in cuptor aprox 25 de minute sau pana se fac aurii.
Pofta mare,
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
carina spune:
Mai puteti face (ca si variante low cal la cartofi prajiti):
1. Wedges
Cartofii se spala bine si se taie felii (de grosimea pe care o preferati) cu tot cu coaja. Se pun la fiert cu sare 10 minute. Se scurg bine de apa si se condimenteaza cu un amestec format din: un strop de unt sau ulei de masline, sare, paprika, rozmarin, piper (sau ce alte condimente doriti) si se dau la cuptor la 200 de grade, 30 minute neacoperiti.
2. Cubulete crocante
Se curata cartofii de coaja. Se taie in cubulete mici (latura de 1cm aprox). Se sterg bine de tot de apa (cu servete). Se pregateste separat amestecul de condimente (eu pun: sare, piper, paprika, rozmarin, piper). Se adauga condimentele peste cartofi si se freaca bine de tot. In wok, sau intr-o tigaie de teflon cu fundul mai gros se pune putin unt (1-2 lingurite) si apoi cartofii (untul nu trebuie sa se topeasca inainte de a adauga cartofii). Se pune capac si se lasa la foc potrivit, amestecand ocazional (usor sa nu ii stalcim) pana sunt facuti. Se lasa apoi fara capac, la foc putin mai mare pana se fac crocanti. Ii lasati cat de mult vreti fara capac, pana se fac cum va plac.
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Zuzilici spune:
LA MULTI ANI SANATOSI, VOIOSI SI PLINI DE NOROC, IUSTIN.
Mephala sa-ti traiasca baiatul mumos si sa va umple zilele de bucurii. Va urez petrecere frumoasa si distractie maxima. Cum a iesit tortul?
Liris ce surpriza placuta. So, Hilary is gone for good? Mai bien zi-mi ce-ti mai face nazdravanul...
Lou ceva poze cu tinutele?
Delidana bafta si vant din pupa iti zice-o cosntanteanca.
Tzuni hai sa facem descoperirea mai interesanta. Ce-ar fi sa ne dai mai multe indicii despre colega in cauza si sa incercam noi s-o descoperim? Ei, ce zici? Cate un indiciu pe zi, suna bine, nu? Pup fetele tinerele (tu, Meri si Pisu).
Violeta ignoranta e cea mai buna arma impotriva clevetitoarele. Ele se vor in mijlocuil atentiei de aceea si fac "valuri". Ce e val ca valul trece
De te-ndeamna, de te cheama
Tu ramai la toate RECE.
Anda m-ai terminat cu bunatatile tale. Draga mea multumesc ca existi. Am mai zis-o si-o repet.
Vik nu-i corect. Tu ai parte de vreme " mediteraneana" si la noi a venit ..."Marea Nordului" . Bafta maine in excursie si te-asteptam cu ceva poze din ea, ok?
Claudia ce program ai azi?
Dragelor am sa revin.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
dragelor, multumim mult de tot pentru urarile voastre, .
Claudia, da, tare fericit a fost azi: emotionat la gradinitza cand colegii de grupa i-au cantat La multi ani, incantat (dis de dimineatza) cand si-a primit cadourile (cuburi de lemn de construit, un tir cu masina - metalic si o trotineta)...
Sambata fac tortul, atunci voi pune si poze.
meniul:
-pepene galben (jum)
-piersici
-doua gogoase
-salata de varza cu putina carne de porc
-un mar
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
mephala30 spune:
Zuzilici, multumim, multumim...tortul, pe sambata!
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
violeta70 spune:
LA MULTI ANI! IUSTIN!, sa cresti mare, sanatos si voios!
Carmen, sa-ti traiasca flacaul (adica flacaii), sa fie sanatosi si norocosi! Petrecere frumoasa.
Histos a Inaltat la toata lumea.
Fetelor va multumesc pentru suportul vostru privind incidentul cu colega. Zuzi , asa am sa fac am sa ignor tot ce este rau in jurul meu, si credeti-ma este destul.
Acum va las, poate intru mai pe seara, daca nu maine.
Dupa servici merg pe la ai mei, azi fiind mare sarbatoare.
Pupici