Nou stil de viatza (211)
Raspunsuri - Pagina 6
carina spune:
La multi ani Iustin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Carmen: sa aveti parte numai de bucurii si impliniri si distractie placuta.
Delia: bafta.
Lou: mersi de gandurile bune
Anky: o sa o scriu putin mai incolo azi reteta
Liris: m-ai facut sa rosesc. Chiar un fenomen nu sunt, dar imi place sa gatesc si sa incerc altceva in fiecare zi. Daca as avea si mai mult timp, ar fi minunat.
Meniul de azi:
activia cu musli+ cantalup
rulouri de vinete cu pui, ciuperci si mozarela+ piureu de cartofi
Diseara nu stiu daca mai apuc sa mananc inainte de operatie. Eu asa sper, dar inca nu stiu ce.
Va pup pe toate si revin mai tarzior,
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
hcclara spune:
'Neata!
Carmen, la multi ani lui Iustin, sa creasca mare, sanatos si sa aiba parte de mult noroc! petrecere frumoasa si un pupic sarbatoritului de la mine! a, si vrem poze!!!
nu am timp acum sa citesc din spate, dar revin azi!
pupici la toate!
Tzuni spune:
Neata!
La multi ani, Iustin mic! Sa cresti mare si sa fii fericit si s-o iubesti muuuult pe mamica ta, ok?
Fetelor, revin cu enigma "chips"
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
tumpi spune:
LA MULTI ANI!, Iustin, sa cresti mare si voinic(ca de mumos, esti tare mumos) si sa le aduci parintilor numai bucurii.Carmen, sa-ti traiasca flacaul .Petrecere frumoasa.
si nu in ultimul rand, tuturor va zic HRISTOS S-A INALTAT
Revin mai tarziu,ca acum abia am aterizat de la munca si am intrat doar sa va urez o zi buna si sa felicit sarbatoritul.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mephala30 spune:
ADEVARAT S-A INALTAT!, Tumpi.
Va multumesc pentru urarile frumoase, mi-au mers la suflet. O sa-l pup pe Iustin din partea voastra. Va cunoaste deja, :).
Delia, tinem pumnii stransi, bafta multa!
Louisea, bafta si tie, asteptam sa revii.
Liris, ai aparut ca o boare, :), tareeee rar dai pe la noi....
Vik, daca nu-i prea tarziu, transmite-i salutari si pupaciuni Mamiciidulci.
Tie, felicitari pentru slabit si sport.
Anda, bafta azi la medic.
Tzuni, sper sa dezlegi misterul, ...
Claudia, sunteti bine?
revin
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
hcclara spune:
Salut fetele!
Carmen, da suntem bine , a trebuit sa plec cu Luca la grupa de copii si de aia n-am avut timp! nu uita sa ne pui poze ...e fericit Iustin?
Delia si lou bafta!
lou, ai fost la nunta? eu urmaresc subiectul tau ca-mi place sa vad rochite dragutze, asa ca stiam ca ai fost prin ro...
Anda, imi pare rau de suferinta ta, sper sa-ti reuseasca totul cum iti doresti!
La noi a plouat toata noaptea, Luca a fost obosit si a adormit pe jos in sufragerie, eu am facut o ciorba de perisoare tare buna. Acum astept sa vina Marc de la gradi!
o zi buna sa aveti!
P&ANA spune:
Salut toate frumoasele !
...si scuze ca nu mai tin pasul cu voi:(( caut un teren si umblu pe coclauri ,ma enervez degeaba ,vreau sa schimb scoala /gradi a fetelor si nu stiu daca fac bine etc..etc
mephala ,pentru Iustin ! sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii pupam sarbatoritul!
pe toate
vikinga spune:
La multi ani Iustin! Sa cresti mare, sanatos si norocos! Carmen sa-ti traiasca feciorul cel frumos!Liris si tu si Ruxij m-ati lasat singura la concursul asta, vai ce o sa se aleaga de mine, toate o sa fie miss bikini si eu miss celulita hahaha Ai luat cintar nou?Ieri seara nu am mai avut timp sa vb cu mamica dulce, o sa o sun in seara asta in pauza de publicitate de la finala topmodelelor sa birfim oleaca. O sa-i transmit urarile, sigur o sa se bucure ca zicea ca se simte cam izolata fara net.Aici e cald rau de tot, ceva neobisnuit, s-a mutat mediterana la marea nordului. Eu miine is cu Aldo in excursie si cu toata gasca de la gradi, tre sa ajut acolo la incolonare si supraveghere. O sa am ochii in paishpe miine searaSpor la slabit!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Eftimie C. spune:
CRISTOS S-A INALTAT!
Tumpi ADEVARAT S-A INALTAT!
Delidana bafta la examene!Vezi ca Tzuni impleteste coronita
Violeta asta e ceea ce urasc cel mai tare la lucrul in colectiv: muscaturile de fara motiv.
Anda bafta la si multumesc petru retete si inspiratie la masa de pranz
Gabriela bine ca m-ai lamurit cu chipsurile ca eu eram sigura ca tu lucrezi acolo si vad ca Tzuni ne tine inca pe jar, dar nici personajul in chestiune nu ne ajuta
Cat despre proiectul tau , poate deschizi un subiect si ne implicam mai multe fete.
Carmen pentru tine numai bine si felicitari pentru Iustin
LA MULTI ANI, BAIAT CU OCHI FRUMOSI!Sa cresti mare si sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai
louisea spune:
La multi ani Iustin!!!!
Sa cresti mare, sa fi sanatos si sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata
Clau da am fost Si a fost tare fain. Din pacate am ajuns sa fiu printre singurele care s-a schimbat da n-a contat ca fui admirata in ambele tinute
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci