Nou stil de viatza (211)
Raspunsuri - Pagina 5
carina spune:
Salutare,
Gabriela: aceeasi e si pozitia mea relativ la chipsuri, dar Carina mai primeste de la binevoitorul sau bunic in fata caruia degeaba imi bat gura. Asa ca am incercat tot felul de retete de home made chips si spre norocul meu ii plac.
Anky: merci de intrebare: sunt ok, asteptand ziua de maine.
Zuzi: imi anesteziaza intai locul. Dar cum 3 din injectii au fost in cerul gurii, mi s-a inflamat locul si e dureros. Si oricum la astea in cerul gurii nici mama anestezicului local nu rezolva mare lucru.
Din nou mi-am schimbat meniul de seara, ca acum imi pregatesc paste cu lapte si scortisoara.
M-am hotarat sa fac pe blog un capitol: my lunchbox unde sa scriu zilnic reteta mancarii ce o pregatesc pentru pranz. Asa ca daca aveti nevoie de inspiratie pentru pranz/ cina, va invit la cate o reteta pe zi.
Ma duc sa mananc si revin.
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
violeta70 spune:
Buna seara fetelor!
Azi am avut o zi imputita rau. Apropo de colege de servici. Avem la firma o persoana( mai in etate - cam 50 ani), farmacista, cu functie importanta. In firma a venit acum un an (iulie anul trecut). mai fetelor, eu nu am crezut ca poate exista o persoana cu un caracter atat de infect. A fost in stare sa calce in picioare angajati care lucreaza la firma de 10 ani (chiar si eu). Are o rautate feroce. M-a indispus rau de tot. Nu are rost sa detaliez, dar am vrut sa ma descarc si eu putin. oricum eu am hotarat sa am cat mai putin posibil vreo legatura cu ea, chiar sa o ignor.
De mancat, azi am mancat asa:
- o banana
- un mar
- orez fiert cu putin ulei de masline si cu patrunjel si putina sare
- seara fructe( caise - 5, nectarine - 2 si cirese)
Azi am terminat prima folie de anticonceptionale. Acum trebuie sa fac 7 zile pauza, dupa care reincep a doua folie.
Gabrielama felicitarile mele in ceea ce priveste incidentul cu politia. Totusi ai avut noroc ca ai fost luata in seama. Eu locuiesc in apropierea Bd. Basarabiei (la patinoar). Acest bulevard este super aglomerat 9mai ales lunea si martea). Se merge bara la bara. De lucrat lucrez in Piata Muncii, asa ca merg o statie cu tramvaiul (cu masina fac mai mult). Ei bine masinile stau in statia de tramvai, pe linie, blocheaza intrarea tramvaiului in statie sa poata sa coboare calatorii, iar politia sta in intersectie si se uita. Intr-una din zile am mers la dansii si i-am intrebat daca este normal ce se intampla. S-au urcat in masina si au plecat. M-au scarbit. Am zis ca primul echipaj de politie am sa-l intreb daca s-a modificat Codul Rutier. Nu de alta, dar sa fac si eu la fel.
Hai ca m-am intins ca o placinta.
Va pup si va urez o zi frumoasa maine, mai ales ca este sarbatoare mare (Inaltarea).
anky spune:
Carina,ma bucur ca esti mai bine azi,iti tin pumnii miine.
Buna idea cu cipsurile facute in casa,vreau si io reteta,please.
Violeta,Rolo,imi pare rau pentru voi ca aveti parte de astfel de colege,imi imaginez ca nu e tocmai o placere sa mergeti la job,mai degraba mergeti la 'scirbici'.
Anca, mami de Bianca si Cris
louisea spune:
Multumesc de urari la toate
Bafta si din partea mea tutor care au examene
Anda sanatate si sa scapi repede de problema ca-mi inchipui ca-i tare dureros :(
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
liris spune:
salutare!
n-am citit decit ultimele 2 pagini asa ca nu pot decit sa urez bafta la examene studentelor si operatii usoare si reusite!
eu sunt masca cind citesc mincarurile elaborate pe care le face Anda in fiecare zi. cred ca esti un fenomen. nu-s multe ca tine.
observ si o discutiedespre chips-uri ... ha!ha! normal ca nu-s sanatoase, da's bune.
in rest n-am ce sa povestesc. politica nu mai stiu decit d'asta locala, ptr americani exista america si cel mult israel si din cind in cind, dc le moare vreun soldat in irak, exista si irak. in rest se concentreaza pe alegeri, pe economia lor care se duce naibii si pe stiri in genul celor de la ora 5 la protv
despre vedete nu stiu si nu ma intereseaza. da' mi-ar place si mie sa stiu mai multe de sex and the city. l-am pus in lista sa-l inchiriez dar nu e inca disponibil pe dvd.
azi: am mincat niste orez cu ardei. salata de varza rosie. 2 capsuni si un suc de cranberries cu lemon. mai pe seara ... habar n-am, din pacate depinde de cit de foame mi se face.
rolo spune:
Neatza gagici,
Violeta, vad ca suntem colege de suferinta, avem colege... Poate ai norocul sa nu ramana prea mult in firma, cine stie de ce o fi plecat si de la fostul serviciu.
Liris, Louisea, Anky, Carmen E
Gabriela, si eu incerc sa ma abtin cat mai mult posibil de la chipsuri dar cateodata chiar mai scap in pringalshi
Zuzi sper sa scap de porcusor marti.
Hopes spune:
La multi ani IUSTIN!!!!!!!
Sa cresti mare, voios sa fii sanatos si fericit.
Carmen sa va traisca si sa va bucurati de el.
Petrecere frumoasa
Delidana spune:
Iustin, multa sanatate si impliniri!
Va pup pe toate, nu ma dati disparuta, sper sa revin din nou in weekend. Pina atunci tineti-mi pumnii...
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
rolo spune:
Iustin
Mephala, sa iti traiasca flacaul si sa ii dea Dumnezeu multa sanatate si noroc.
Delia BAFTA! tinem pumnii.