Nou stil de viatza (211)
Raspunsuri - Pagina 8
Sabina spune:
la multi ani Iustin drag! sa fii sanatos si fericit, si norocoooooooooooos!
pupam si mamica lui frumoasa.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
dordia2000 spune:
Buna fetele....
Vaaaaiii astept si eu cu nerabdare sa elucideze Tzunela misterul...oare cine o fi???
Tzuni...nu ne mai fierbe...zi-ne odata cine e??
Sor'mio...hai fata las-o incolo de hoasca...tu lamintea ei te pui??? Nu mai pune la suflet...desi stiu ca nu poti...dar ne vedem noi in seara asta si...imi povestesti mai pe indelete.
Gata fetele...ca urla urlatoarea....si tb sa mufez copilul mic...ca nu se mai poate!
Edit: M-am intors ca am uitat sa ii transmit Mephalei sai traiasca dulceatza de baietel si sa fie sanatosi cu totii.
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
carina spune:
Salutare,
Am scapat, dar destul de sifonata. S-a intamplat totul mai repede decat planificat (la 6.30 nu la 7.45 cand trebuia).
A durat 50 de minute extractia, din cauza ca radacina era lipita de os. Acum nu stiu exact pe ce lume sunt, dar am reusit sa inghit un ketonal si sper sa isi faca efectul.
Zuzi: iti multumesc de "declaratie".
Ai mei au iesit in oras asa ca eu merg sus sa ma bag in pat poate imi vine somnul si nu mai simt nimic.
Va pup si ne auzim maine cel mai probabil,
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
puskin spune:
Carmen, sa va traiasca frumosul cu ochi albastri, sa va aduca multe bucurii!
Pupici,
Ruxandra
sigrid26 spune:
La Multi Ani Iustin, sa cresti mare , sanatos si fericit ..Carmen si tu sa fii sanatoasa sa faci baieti mari si sa joci la nunta lor.
Am vrut in special sa o felicit pe Carmen si sa salut toate fetele.Eu sunt in continuare la scola, abia vin acasa si ma apuc de lectii si treburi casnice dar va citesc zi de zi si tin foarte mult la voi.De slabit nu m am mai preocupat , stagnezdar curand sper sa reincep un regim.
Va pup pe toate dulce si sper sa va pot scrie mai des
pupici
Mamica de printesa de 5 anisori
Tzuni spune:
maaaare concurs maaaareeee !!!!!!
La sugestia lu Zuzilici incepe chipso-concursu. De fapt rontzo-concursu, ca am aflat ca fabrica-i de snacks-uri, sticks-uri si alte minunatii...
Asadar, cine ghiceste, are de la mine un bax de chipsuri...virtuale
INDICIU: e mamica de doi baieti!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by sigrid26
La Multi Ani Iustin, sa cresti mare , sanatos si fericit ..Carmen si tu sa fii sanatoasa sa faci baieti mari si sa joci la nunta lor.
Am vrut in special sa o felicit pe Carmen si sa salut toate fetele.Eu sunt in continuare la scola, abia vin acasa si ma apuc de lectii si treburi casnice dar va citesc zi de zi si tin foarte mult la voi.De slabit nu m am mai preocupat , stagnezdar curand sper sa reincep un regim.
Va pup pe toate dulce si sper sa va pot scrie mai des
pupici
Mamica de printesa de 5 anisori
Heeeeeeeeeeeeeeyyyyyyy! Lume noua! Te pupam si tea steptam cu drag!
Puskin, te pup si pe tine si sus moralul!
carina spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
La sugestia lu Zuzilici incepe chipso-concursu. De fapt rontzo-concursu, ca am aflat ca fabrica-i de snacks-uri, sticks-uri si alte minunatii...
Cornelia?
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
anky spune:
LA MULTI ANI ! IUSTIN,sa cresti mare,sa fi sanatos si sa te bucuri de tot ce e frumos pe lume.
Carmen,sa iti traiasca voinicul.
Carina,multam pentru retetele de chips,suna tare bine.
Anca, mami de Bianca si Cris
anky spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Asta da concurs Tzuni,sint sigura ca vom fi toate fruntase.
Anca, mami de Bianca si Cris