Nou stil de viatza (211)
Raspunsuri - Pagina 16
vikinga spune:
quote:Aoleoo calorifere si foc? Is la pantaloni f scurti si numa cu sutienul de la costumul de baie, frigul si ploaia is la mare distanta de parca nici n-ar fi fost vreodata.Chiar acum butonam telefonul, ca am poze noi in el, am luat de vreo 2 sapt o minune de telefon cu touch screan, 5Mpx sa tot faci poze, am instalat cuminte tot ce trebuia si totusi ceva am facut aiurea ca nu pot baga pozele in computador. De la caldura mi se trage, 25°C de dimineata de la 8! Ma duc sa pun o champagnie in frapiera cu gheata ca nu se mai poate altfel. Azi avem program de realx in familie.Tzuni aia era numai in filme, nu stii tu ca filmele astea is umflate numai cu minciuni si pacaleli, ca toti barbatii adora grasele, ca barbatii aduc numai flori si-s parfumati si frezati 24 din 24 si never ever cu sosete aruncate. Anky ce e Sensationwhite? Vreo petrecere cu dansat si drinkuit? Si da la 65Kg vreau si eu sa ajung cu tot cu muschi. F slaba nu mi s-ar potrivi deloc. Chestia enervanta la mine e ca pe pipaite am niste muschi la burta super strong! Pe bune! Mama s-a speriat a zis ca inainte mai moale si pufoasa eram mai feminina, lol una ca asta! Dar degeaba ii am daca pe deasupra vine un strat de grasime! Acolo-i durerea mea, tre sa scap de vreo 5 kg sa apara frumusetile de muschisori inafara asa cum as dori eu. Tu cit ar trebui sa mai slabesti sa-ti stea bine jeansii preferati? Bine ca ai trecut de pragul de care nu puteai scapa.O duminica linistita sa aveti! Aici eu un aer de vacanta ca la mediterana, nemtoaicele imbracate de plaja, crem.u.i.te si cu ochelarii de soare pe nas is in drum spre plaja, nemtii is deja la bere, ca vb aia merge super dupa cafea!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Originally posted by Mik
Buna dimineatza. Tzuni, saru'mina de soare ca aveam mare nevoie. Eu am foc in soba de ieri (vineri am avut caloriferele aprinse).Vik, o poza ceva ? O duminica excelenta la toate. Mik.
anky spune:
Vik,mergem in fiecare an la Sensationwhite dance event.
Noua ne place tare mult,e super sa vezi masal de lume imbracata in alb.La o saptamina dupa Sensatuonwhite, e Sensationblack,aici toata lumea e imbracata in negru, dar nu mergem ca nu ne place muzica.
Baga abdomene ca scapi tu de grasimea in plus,tre sa te inarmezi cu muuuuulta rabdare,vei reusi pina la urma chiar daca iti ia mai mult timp.Bafta !!!
Eu mai tre sa slabesc vreo doua kile,cred, ca sa intru in jeansi.Ma rog,intru in ei dar nu pot sa ii inchei.
Mi i-am cumparat expres asa mici, ma motiveaza si mai tare sa nu ma las si sa ma tin de treaba in continuare.La capitolul musculatura e mult de lucru,sper ca la anul in vara sa arat asa cum imi doresc.
Si la noi e cald si frumos.Merg sa imi fac o salata cu piept de pui.
Bine ca la tine e aer de mediterana si te poti bucura de el,io ti-am spus ca urasc Marea Nordului.
tumpi spune:
Se vede ca este duminica si in unele zone e frumos, sau unii sarbatoresc pruncii , ca tare linise este pe aici.
La noi a fost o zi tare ciudata,dimineata era tare rece si nu se intrevedea ca ar iesi soarele,asa ca l-am lasat pe al meu sa se odihneasca mai mult.As fi mers la strand,da ba iesea soarele, ba intra, asa ca am ales sa ne intinem sezlongurile pe terasa si sa stam acolo.
Acum am facut o pauza mica de sezut afara si am zis ca pana mi se fac cartofii in cuptor sa vin sa vad ce mai faceti.
Carina, cum a iesit tortuletul, cum a fost la serbare, cum te mai simti tu?Azi nu ne-ai salutat.
Idem si pt Carmen care ne-a ramas datoare cu aratatul tortului.
Marilena acum cred ca se distreaza de minune in tara altauri de familia ei.
Vik,cred ca e deja la plaja, iar Mik din pacate cred ca sta la gura sobei.
Tzuni daca a iesit soarele la Bucuresti e afara la nisip cu Meri,iar Eftimie se plimba pe strazile Bucurestiului.
Violeta e in vizita la sora ei Doridia.
Delia invata pt examenele urmatoare sau se uita la un film.
Laura inca inpacheteaza sau e deja la Bucuresti.
Zuzi probabil ca acum se trezeste si pregazeste micul dejun.
Cris,cred ca se joaca cu Dani,iar Claudia e la prlimbare cu bici sau in vizita la socrii.
Restul nu mai stiu,da gata ca fug sa incing gratarul ca acum tipa al meu ca se topeste de foame.
revin.....
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Delidana spune:
Tumpi, ti-ai cumparat un bol de cristal? Nu de alta dar m-ai nimerit la fix, ma uitam la un film. Si ghici ce-o sa fac acuma...
Pofta buna la cartofiori si gratarel.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
hcclara spune:
salut!
Tumpi, da, m-ai nimerit, am fost la socrii, dar am venit acasa ca a inceput o ploaie torentiala, tocmai cand am vrut sa mergem cu copii la chirmez, asa ca ne-a sarit randul...mergem insa maine ca e ultima zi si au niste jocuri noi!
vik, pe mine ma mira numai ca au nerusinarea sa intrebe la telefon ce fel de asigurare ai, si daca aud ca e privata te iau imediat, daca nu, poti sa astepti!!! eu sunt ft multumita cu dr si de familie, si ginecoloaga, stomatologul, etc...acum insa as avea nevoie urgenta de o kernspintomographie si de asta sunt indignata, ca atunci cand am zis ca am trimitere la cilnica lor si sunt la stat asigurata, mi-au dat peste 2 saptamani!!!!
ce bine ca la tine e cald si fain! trimite si la noi soare, ca de vreo saptamana ploua in fiecare zi!
Anda, tare dulce e Carina! v-ati intors acasa?
Diana, voi ce mai ziceti? ai inceput lucrul?
Noi asteptam meciul in seara asta, sper sa doarma copii pana atunci!
Mai umpicutz si vine sora-mea, abia astept, mai are 2 examene saptamana asta si apoi vine la noi!
Carmen, ceva poze cu sarbatoritul si cu tortuletzul?
va pupicesc pe toate si va doresc o seara placuta!
rolo spune:
Neatza gagici,
Vaz ca v-ati distrat bine in w.e.
Nu stiu ce se intampla cu mine ca pe durata w.e.-ului nu am deloc vointa la slabit. Iarasi m-am porcait cu tot felul de chestii cu calorii multe.
Abia astept sa ma cantaresc maine sa vad rezultatul puiului la rotisor cu piele crocanta uof uof.
Va las si viu mai incolo ca iar am mult de lucru. Si urasc ziua de luni.
Tzuni spune:
Neata Rolo, neata fetelor!
Sa aveti o saptamana frumoasa si norocoasa!
evin mai tarziu.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
tlaura spune:
Buna dimineata! va pup pe toate, fetelor!
Tumpi, nu sunt inca in Bucuresti, dar balamucul cu tot ce implica el, s-a mutat aici la mine!
Merci de gand!
Tu nu vii in vara asta acasa? Poate ne vedem!
Acum sa va povestesc: nu am reusit sa mai intru pe DC. (nici numai tin minte de cand nu am mai postat); am mult de citit din urma, dar cred ca nu o sa o fac acum; cum va spuneam: e un balamuc complet in viata mea acum; dupa ce ca nu mai termin cu impachetarea (de unde se strang atatea lucruri habar nu am, si culmea nu pot arunca nimic), mai vrem sa si ajungem in diverse locuri in care nu am reusit sa mergem in 3 ani, plus plaja, plus iesirile sau invitatiile de la prietenii pe care ni i-am facut pe aici, ca nu putem refuza pe nimeni; cumparaturi de cadouri, etc! So, io-s aproape lesinata (mi-au mai venit si musafirii cu 5 zile inainte, asa ca sa le am pe toate), copilul doarme cate 13-14 ore pe noapte, ceea ce nu s-a intamplat in viata lui, iar sotul... e si el terminat, dar el nu arata si incerca sa ne sustina si pe noi.
Azi am un respiro de cateva ore dimineata, adica nu plec pe nicaieri, ca de stat nu imi permit sa stau, asa ca m-am gandit sa intru sa va salut!
Nu cred ca am sa mai intru o buna bucata de vreme, asa ca am sa dau azi si raportul, care este stagnare.
Eu cu Andrei plecam cu avionul joi, iar sotul vine cu masina sambata.
Nu stiu cand o sa mai intru, asa ca va doresc la toate numai bine, ma gandesc mereu la voi, si sper sa ne "revedem" cu bine!
Mephala, Hopes, Gusta, Carina, Anky, Tumpi, Rolo, Olo, Violeta, Tzuni, Delidana, Zuzi, Vikinga, Criscosty, gabi, Mik, Eftimie, Sabina, Puskin, Alina si toate celelalte fete care mai cititi pe aici: !
Deja mi-e dor de voi!
mephala30 spune:
Neatza.
Am avut un week. frumos, cu plimbari prin Copou, cules de capsune la tara si gratar, .
Cateva poze
Laura, spor la impachetat si drum bun. Sa ne reauzim cu bine.
Rolo, o saptamana usoara.
Delia, spor la invatat.
Tumpi, , esti la munca? Sper ca te-ai odihnit in week si ti-ai reincarcat bateriile.
Anda, m-a dat gata Carina, , ft. frumoasa costumatia!
Sunt convinsa ca ti-a iesit excelent tortul. Asa-i?
Criscosty, cum se simte Dany, caci ati terminat antibioticul, nu?
Iustin l-a luat degeaba, maine mergem sa-l revada medicul orl-ist.
va pup pe toate, sa aveti o saptamana minunata!
poze
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
hcclara spune:
'Neata!
Carmen, ce frumosi sunt baietii! si ce multe capsune ai in gradina! iar tortul arata ft bine...a fost bun la gust? ei, si te-am vazut si pe tine culegand capsune, dar nu te-ai uitat la noi!!!
Laura, spor la impachetat si drum bun spre casa!
va salut pe toate, ma apuc de treaba pe aici ca lunea e ca dupa razboi!(si la voi? sau numai la mine?)