Nou stil de viatza (211)
Raspunsuri - Pagina 15
vikinga spune:
quote:Ehei Tzuni pina si la arabi as fi refuzata cu suncile peste zorzoane hahaha:)) Doamne feri sa le si mai misc trepidat, s-ar zbate celulita cu la banda din aia de facut masaj anticelulita. Nasoala viata asta si nedreapta, pe grase nu le vrea nimeni, maiVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Originally posted by Tzuni
Vikingo, hai ca tu intri noaptea! Un dans din buric, ceva....?Tzuni mic si drag si scump si pisicos
anky spune:
quote:
Originally posted by vikingaquote:
Originally posted by Tzuni
Vikingo, hai ca tu intri noaptea! Un dans din buric, ceva....?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
Ehei Tzuni pina si la arabi as fi refuzata cu suncile peste zorzoane hahaha:)) Doamne feri sa le si mai misc trepidat, s-ar zbate celulita cu la banda din aia de facut masaj anticelulita. Nasoala viata asta si nedreapta, pe grase nu le vrea nimeni, mai
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Hai,mai ca nici schelet nu e fain...si sa nu ai nici sini,zau ca nu arata nici cum.
Anca, mami de Bianca si Cris
vikinga spune:
quote:Am aruncat o privire pe poze dar nu-i nici una graitoare, nush de ce credeam ca am ceva poze mai din prim plan. Oricum ultima poza pusa in album e de pe la 76kg o sa mai incarc citeva ca parca arat mai onorabil, se intrevede o diferenta.Edit: ba da Anky slabuta si cu muschisori asta mi-e visul, ca doar nah fumeie sunt si tre sa am si eu cite un vis din asta nerealizabil. Tzuni poate te bagi la "dansez pt tine" si aprinzi o luminare pt visu' meu hahahaVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Originally posted by anky
Vikingo,pe cind pozele in costum de baie.?Anca, mami de Bianca si Cris
Tzuni spune:
Vikingo, hai mai ca am vazut intr-un film cu arabi ca spuneau ca "aia e femeie adevarata care "umple" patul singura". Apoi io umplu unu de doua persoane, cum sa nu fiu faina? Multam de sugestia cu filmu'. Incerc sa-l gasesc.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
tumpi spune:
Neata fete frumoase si slabute.
Iarasi ati disparut?
Ia luati de aici cafelute, ceiulete, suculete fara zahar ,apa plata si ce va mai doreste sufletelul.
Eu abia m-am trezit,sunt teapana de spate,nu-s ce am,dar cand dorm mai mult ma trezesc ca ma dor toate.RAu de tot m-am ramolit.
Aici iarasi e o vreme cam naspa,vad ca Vik a luat toata caldura la ea pe insula.
Speram safie frumos sa merg la strand iarasi sa mai inot putin si sa ma mai colorez,ca m-am albit de tot,dar din pacate vremea nu tine cu mine.
Ma duc sa-mi fac o cafea si mai revin sa vad daca s-a mai trezit cineva.
Pupici la toate fetele, nu enumerez pe nimeni in dim asta ca mi-s creierii in vacanta
O duminica placuta va urez.
revin...
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Delidana spune:
'Neata,
Aici sint, Tumpi, mersi pentru ceai.
Nu stiu ce-o sa fac azi...si vremea asta e aiurea....
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Mik spune:
Buna dimineatza.
Tzuni, saru'mina de soare ca aveam mare nevoie.
Eu am foc in soba de ieri (vineri am avut caloriferele aprinse).
Vik, o poza ceva ?
O duminica excelenta la toate.
dordia2000 spune:
'Neatza fetele...
S-a reglat piticul si mi s-au umplut si mie rezervoarele...asa ca...prestam mai rar...si dormim mai mult. Eu am mancat ieri cam mult...asa ca azi dimi aveam + 1 kg...deci zilele astea o dam pe salate si gratare...si lasam painea si dulciurile ca prea dadulem iama in ele.
Ce e nasol ca m-am obisnuit seara dupa ce se culca piticii...sa beau o bere si sa rontzai ceva seminte...si ingrasa....dar...imi fac si eu pofta...si poate imi trece repejor.
E o vreme urata rau afara...asa ca suntem prin casa...dar speram sa se indrepte si sa plecam in parc.
Va poop si we placut in continuare!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
anky spune:
quote:
Originally posted by vikingaquote:
Originally posted by anky
Vikingo,pe cind pozele in costum de baie.?
Am aruncat o privire pe poze dar nu-i nici una graitoare, nush de ce credeam ca am ceva poze mai din prim plan. Oricum ultima poza pusa in album e de pe la 76kg o sa mai incarc citeva ca parca arat mai onorabil, se intrevede o diferenta.
Edit: ba da Anky slabuta si cu muschisori asta mi-e visul, ca doar nah fumeie sunt si tre sa am si eu cite un vis din asta nerealizabil. Tzuni poate te bagi la "dansez pt tine" si aprinzi o luminare pt visu' meu hahaha
Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Vikingo,slabuta da si cu muschi, dar nu schelet.E o diferenta.
Vad ca tu ai 1,74,daca ajungi la 66,65 areti super.
Io ma bucur ca am trecut de faza de plafonare,ei..ca greu a mai fost,cu sport cu tot.Enyway,acu sint multumita, insa tot nu intru in jeansii albi si musai sa intru in ei pina mergem la Sensationwhite pe 5 iulie.