Nou stil de viatza (211)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Frumoase poze, Carmen, iar baietii sint asa draguti amindoi...

Ieri am lenevit acasa si m-am uitat la filme: www.imdb.com/title/tt0425112/" target="_blank">Hot Fuzz (umor englezesc , abia din a doua jumatate a inceput sa fie mai interesant) si www.imdb.com/title/tt0104181/" target="_blank">Wuthering Heights (genul meu de film ).

De azi trec iar la invatat ca miercuri ma asteapta alt examen.

Va pup si va doresc sa treaca ziua de azi cit mai repede si fara probleme majore (si eu urasc lunea ).

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salut,
Pe fuga va zic ca n-am disparut.
Carmen: pupici la baietii frumusei. Tortul e de nota 20.
EU sunt extrem de prinsa azi si saptamana asta in general, dar e mai bine asa ca macar mai uit de rahatul din gura mea.
Am pus pe blog reteta de tort si poze si 2 noi intrari in lunchbox.
Meniu azi:
capsuni, pepene galben, pudding de lamaie (cateva lingurite ca eram pe fuga, dar il termin diseara)
pui cu vinete asian style si noddles integrali
inghetata sigur si in rest nu stiu.
Laura: spor si drum bun sa aveti
Delia: bafta!
Va pup si va doresc o zi minunata,

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna !Nu am mai intrat de mult , pt. ca am fost internata in spital, unde am stat numai la perfuzii,pt. ca nu puteam sa mananc , din cauza sarcinii foarte toxice.Din pacate, m-am chinuit degeaba, pt. ca am pierdut sarcina Acum vreau sa ma alatur ,din nou, voua si sa incerc sa mai slabesc un pic.Am facut foarte multe perfuzii cu glucoza si incerc sa nu ma mai ingras din cauza lor.La celelalte 2 sarcini, dupa perfuziile cu glucoza , m-am ingrasat cate 10-12 kg ,de fiecare data.Acum sper sa reusesc sa atenuez cumva efectul lor.Sa ma treceti si pe mine in lista .Am 57.6 kg si vreau sa ajung la 53kg (inaltime 1.58)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Yubi, imi pare tare rau , capul sus si nu-ti pierde speranta. Zuzilici e noua "serifa", te va trece ea pe lista...bine ai revenit!

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Yubi imi pare rau de cele intamplate
Multa putere sa treceti peste si sa va ajute DD sa mai faceti un bebe daca asta va doriti

Carmen.. Yumi ce pofta mi-ai facut de capsuni
Si ti-am si admirat baietii scumpi

la toate fetele si o saptamana superba

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

ziua buna si de la mine
Yubi, imi pare rau,atceva nu stiu ce sa zic, cuvintele in situatii de genul asta sunt de prisos.E greu stiu,de aceea e si mai greu sa incurajezi o persoana in o astfel de situatie,stiind prin ce trece.Fruntea sus, noi suntem alaturi de tine
Carmen,admirat baieti frumosi.Sa-ti traiasca si sa nu le fie de deochi.De odihnit, m-am odihnit ieri destul ca sa zic asa, oricum dimineata m-am trezit fara pb la 3 juma.
Laura spor la impachetat si drum bun.Nu vin vara asta si nici nu as fi venit anul asta daca nu era sa nasca fina mea si sa venim la botez.Dar asta mai pe la toamna.
Carina,spor la treaba.La fel si tie Carmen
Delia spor la invatat si bafta la examene.
Eu miros toata a parfum, ma si ustura in gat de cat am mirosit.Am fost sa imi aleg un parfum si aveam de ales din o lista destul de lunga,din care am mirosit doar 6 sau chiar 7.
Din partea mea mi-as lua asa vreo 3-4,da acum vreau macar unul de zi si poate unul mai pt seara-ocazii speciale.
Numai ca acum 3 sa ma hotarasc intre 3 care imi plac destul de mult.
Ma duc sa vad ca am scos sa fac un iepure.Revin mai tarziu.
O zi buna si o saptamana minunata.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

BUna fetele!

Mephala...superbi baietii tai...off...cand i-oi vedea si pe ai mei asa? Stiu...in scurt timp. Dar...asa mult mise pare...Dar eu savurez fiecare moment acuma...ca din toamna va tb sa ma intorb la munca...si...voi pierde multe lucruri frumoase din partea lor...dar...tb sa ma sacrific pt ei in principal.

Yubi...imipare nespus de rau...si stiu cum e..de aceea nu pot decat sa te incurajez sis sa iti spun ca speranta moare ultima si ai sa vezi ca data viitoare va fi bine. Tb doar sa iti doresti. La mine asa a fost..dupa pierderea din primavara...a venit vara si ...au aparut liniutele pe test.

Am papat de nu ma pot misca...
-Ciorbitza cu mamaligutza...si mamaligutza cu un pic de branza si 2 oua moi.M-am umflat de la mamaliga...si de la baut tone de ceai.

Acuma ma duc sa spal vase, sa dezghet congelatorul...si sa fac o tarta pt baietii mei!

you all!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

va multumesc pentru laude.

Yubi, imi pare tare rau....te pup si cu Doamne ajuta inainte!

va uitati la meci? Hai Romania!!!

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara la toata lumea!

Yubi imi pare nespus de rau!
Tzuni stai linistita ca am grija de sora-mea. Eu sunt bine, joi incep a doua cutie de anticonceptionale. Sa vad cum voi fi.
Delia bafta la examen miercuri si la celelalte care urmeaza.
Mephala ti-am mai spus ca ai niste copii superbi! Dar nu-i nimic iti zic iar.
TLaura drum bun catre casa si te asteptam.
Ieri mi-am facut niste pofte...:
- ficatei de pui inabusiti cu cartofi natur cu patrunjel si usturoi
- 2 prajituri (un cremsnit si una caramel). Merit niste bice pe care mi le atribui singura.

Azi am mancat:
- pana seara (adica ora 18.30) am baut 2 litri de apa
- seara (18.30) am mancat 2 rosii, 2 castraveti cu branza si 2 felii de sinca de curcan, cu o felie de paine
- cirese si probabil niste caise si piersici (1-2, nu mai multe)

Aseara am vazut primele 2 episoade din Lost (mi le-a tras sora-mea). Acum vreau sa vad ep 3 si 4, pentru a fi la zi pentru miercuri.
Din pacate la fotbal nu ma uit, ca nu sunt microbista si nici prea nationalista.

Va las acum, dar va doresc o zi frumoasa maine.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

yubi, imi pare tare rau! te pup si sper sa-ti dea D-zeu cat mai repede ce iti doresti!

da, ma uit la meci , si sper sa-i bata pe francezi! cum d-ne au nimerit fix cu astia si cu italienii in grupa???

Mergi la inceput