*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (95) ***
Raspunsuri - Pagina 6
felicici spune:
quote:
Originally posted by cristina_dm
Laura, stai calma!
Si mie mi s-a intamplat, e de la ei. Asteapta 15 min si incearca iar.
O sa-ti ia comanda cu siguranta!
Aveti cod fp0???
Mie nu imi vine sa dau comanda fara cod.
Buna fetelor,
Cred ca am introdus sute de coduri incepand de aseara si azi toata ziua...si in sfarsit mi-a mers unul fdp0...30147.
Lorena(19.12.2007)
sara21 spune:
eu ma refer la adresa pe care voi primi coletele. quote]Originally posted by cristina_dm
Adresa de mail?
Nu am avut problema asta...Uita-te cu atentie daca esti in casuta buna si mai cu seama daca nu ai lasat din gresala un spatiu ceva.
Incearca si spune-ne daca ai reusit...
[/quote]
kokiy spune:
Am primit pungoi,comanda din 14.05 ...tot peste gard....macar acum l-am auzit pe postas cand a strigat si am iesit repede...am rezolvat si misterul azvarlirii pungii...se pare ca vroia sa-mi faca un bine scutindu-ma sa mai trec eu pe la posta,eu fiind si o draguta(de fiecare data cand imi aduce alocatia ii las 3 sau 5ron)...macar acu' stiu sa nu comand ceva pahare sau vesela...cat despre comanda per total sunt multumita,exceptie fac www.laredoute.fr/vente-tongs-ado-active-wear-teens.aspx?productid=324136374&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">astia care sunt mai nasoi decat aia din piata,nu seamana deloc cu poza...
Camasa de care vorbiti am primit-o si eu acum...pare ok,dar e f.sifonata.
Pentru copila am luat 2 rochitewww.laredoute.fr/vente-robe-enfant-fille-la-redoute-creation.aspx?productid=324135970&documentid=207608&categoryid=22918362&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">imprimata si www.laredoute.fr/vente-robe-enfant-fille-okaou.aspx?productid=324131954&documentid=207608&categoryid=22918362&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">asta frumoase si vaporoase.....pentru baietel va pun link-uri mai tarziu
Mai fetelor la mine merge codul buclucas,am ajuns cu el pana la completarea nr. de card si m-am oprit
Razvanel soricel
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
claujro spune:
quote:
Originally posted by sara21
fetelor,nu ma poate ajuta nimeni cu un sfat?
Citeste pagina 1.
claujro spune:
quote:
Originally posted by danita
am bagat codul 37440 si merge asa ca am bagat o comanda mika cu niste tricouri ptr pici
D
BeBelusca
la mine cica nu exista codul asta... In schimb merge 34770 si-mi da cele 3 cadouri dar pe care nu le vreu deoarece nu intentionez sa dau vreo comanda...sau mai stii?!
Votre cadeau : LOT DE SACS
Ref :
lot de sacs Disponible immédiatement 1 GRATUIT !
Votre cadeau : TROUSSE
Ref :
vieux rose/o Disponible immédiatement 1 GRATUIT !
Votre cadeau : SAC
Ref :
Vieux rose/o Disponible immédiatement 1 GRATUIT !
Poza cu ele, cred ca astea sunt: http://www.achetergagnant.com/forums/index.php?automodule=gallery&req=si&img=547
Laura Ioana spune:
Multumesc mult fetelor, dar tot nu merge Imi vine sa mor de ciuda!
Sara ai mesajele moderate (pana la 10 mesaje) si-ti apar muuult mai tarziu de cat le scrii tu. De asta nu le vedem la timp. La adresa stiu ca tre' sa scrii fara niciun punct dupa ap sau bl sau str, intelegi? Altceva nush ce nu te-ar lasa sa scrii, ca trebuie doar strada, blocul, apartamentul, localitatea si codul postal.
Cristina 45381 da FDP 0.
La mine nu merge codul cu gentileee! La mine nu merge nik
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete
cami30 spune:
Fetelor am primit coletul din data de 9 mai continand acesti
pantofi minunati care NU IMI VIN
http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-compenses-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324142028&documentid=207608&categoryid=30355138&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
In prostia mea de cumparator de prin austria si germania de unde purtand 39 imi luam de regula 38, am crezut ca se aplica si aici regula. Pantofii sunt insa exact pe masurile din tara, 38 fiind 38, 39 fiind 39
Sunt din inlocuitor la exterior, piele la interior si sunt comozi, intrucat am reusit sa bag piciorul intr-unul da' imi atarna degetele pe afara... Daca ii vrea cineva ii pun la vanzare ( nu stiu cum se pune la mica publicitate) cu 1 milion, ca vreau sa-mi iau altii si nu am bani pana pe 11iunie si nu stiu daca mai apuc. Am dat pe ei fix 31 de euro cu tot cu reducere.
Va rog eu sa ma ajutati ca nu stiu cum sa ii pun la rubrica mica publicitate.. pretz 1 mil, marime 38, marimea romaneasca.
cami
Inex spune:
quote:
Originally posted by cristina_dm
Dia,
eu am cumparat-o! Am luat si pe roz si pe bleu. Stai linistita...MERITA! Eu sunt f multumita! Sunt bbc, sunt vaporoase si f agreabil de purtat( cel putin asa zice cel care le poarta!). Se calca usor, nu se sifoneaza de se fac carpa pt ca bbc-ul e de buna calitate.
Deci, nu iti face griji!
Eu am cumparat ambele camasi,cea cu maneca scurta pe bleu si cea cu maneca lunga pe vernil.Nu sunt din bumbac,sunt din in si se sifoneaza groaznic.Cea cu maneca scurta mai e cum mai e dar cea vernil mie mi se pare oribila.
Inex ,de 2 x mamica
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by danita
am bagat codul 37440 si merge asa ca am bagat o comanda mika cu niste tricouri ptr pici
D
BeBelusca
pai nu era vorba de 34770???
leea_cv spune:
La mine nu exista nici 37440 nici 34770. In schimb 30147 scade 15 eiro si da fdp-0. La iefinaturi. Dar merge numai in prima etapa.In fapt toate cele care exista se impotmolesc la prima etapa.Chiar si fara cod, nu merge mai departe.Ce s-o fi-ntimplind?
Era un cod cu fdp-0 si set de plaja.Il mai stie cineva? Cami?
Eu tb sa trimit cecul inapoi in plic si comanda tot in plic.Pina ajunge acolo o sa treaca produsele.Fir-ar!