*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (95) ***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

sorry, 34770 era, din fuga am scris invers, la mine a mers !

un alt cod care l-am incercat si merge : 78468 (78476 kangourou):un drap de bain vuarnet + son sac de rangement ( bleu , écriture orange ,100% coton, 70x140 400g/m² ),fdp 5€40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_dm spune:

Inex, nu o sa ne certam acum pe niste camasi! Gusturile nu se discuta...dar nu cred ca vei gasi in comert ceva de calitatea asta cu 4 euro...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Am revenit cu link-urile la haine ptr. baietel:
www.laredoute.fr/vente-pantalon-okaou.aspx?productid=324112910&documentid=321408&categoryid=40100514&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Pantalon arata bine si este de vara
www.laredoute.fr/vente-t-shirt-okaou.aspx?productid=324095144&documentid=321408&categoryid=40100514&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Tricou mi-au trimis alta culoare decat cea comandata,dar e ok
www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-bebe-garcon-cocoon.aspx?productid=324132463&documentid=207608&categoryid=41392477&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16&pos=tgprix_d_n_n&numberpage=1" target="_blank">Tricouri sunt ok
www.laredoute.fr/vente-3-t-shirts-bebe-garcon-prix-mini.aspx?productid=324130452&documentid=207608&categoryid=41392477&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Set 3 tricouri au material f.bun
www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-bebe-garcon-okaou.aspx?productid=324130696&documentid=207608&categoryid=41392477&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Alte tricouri simpatice
www.laredoute.fr/vente-barboteuse-bebe-garcon-rayee-cocoon.aspx?productid=324095885&documentid=207608&categoryid=41392011&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Bodyfrumusel,dar cam mare
www.laredoute.fr/vente-t-shirt-enfant-garcon-a-l-heure-anglaise.aspx?productid=324131780&documentid=207608&categoryid=27368210&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">Tricou care desi e 86(2ani) mi se pare cam micut,ii este fix si el nici 1 an nu are,cred ca e alta firma si din cauza asta ...macar stiu sa comand nr.mai mari alta data
Moama cate tricouri am luat,deja i-am facut o stiva si din celelalte comenzi...cred ca tre' sa ma mai gandesc si la mine

Razvanel soricel

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by leea_cv

La mine nu exista nici 37440 nici 34770. In schimb 30147 scade 15 eiro si da fdp-0. La iefinaturi. Dar merge numai in prima etapa.In fapt toate cele care exista se impotmolesc la prima etapa.Chiar si fara cod, nu merge mai departe.Ce s-o fi-ntimplind?
Era un cod cu fdp-0 si set de plaja.Il mai stie cineva? Cami?

Eu tb sa trimit cecul inapoi in plic si comanda tot in plic.Pina ajunge acolo o sa treaca produsele.Fir-ar!

=========================================================================

Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...

Hello Leea!
Codul pentru setul de plaja, care da si FDP =0 e 26905!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_ spune:

Stateam eu asa intr-o pauza si citeam noutatzile pe aici...si ma gandeam cum mi-am intregit eu saraca mea garderoba de cand cu redoute (precizez ca la marimea mea imposibila nu gasesc prin oras mai nimic).Asa ca o sa spun "MULTUMESC" fetelor care va straduiti pe forumul asta,cu traduceri si toate cele!!Atat :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

fetelor cum se face un retur la redoute?
unde cum? ca daca nu reusesc sa vand maine pantofii ma gandesc sa-i returnez sa-mi iau altii...

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by cami30

fetelor cum se face un retur la redoute?
unde cum? ca daca nu reusesc sa vand maine pantofii ma gandesc sa-i returnez sa-mi iau altii...

cami

Odata cu pantofii ai primit si bon de retour. II impachetezi si-i trimiti in Franta pe cheltuiala ta, de preferat cu confirmare d eprimire. Chiar si asa nu ai garantia ca vor ajunge. Mai bine ii faci cadou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am primit azi comanda din 2 mai, desi nu mai speram. E plecata din Franta in 21 mai, nu stiu unde a zacut pana atunci.

Am avut in ea:
- www.laredoute.fr/vente-3-debardeurs-enfant-fille-prix-mini.aspx?productid=324130530&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank"> maieuri Ale (am stoc deja) - sunt f dragute
- www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-enfant-fille-prix-mini.aspx?productid=324130724&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank"> tricouri Ale - bun materialul dar culorile sunt mai sterse decat in poza, cam triste...sau ma asteptam eu sa fie mai vii
- www.laredoute.fr/vente-nouveau-pantacourt---special-voyage--anne-weyburn.aspx?productid=324105136&documentid=346107&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12" target="_blank"> pantaloni "voiaj" - o porcarie. Ma asteptam la ceva super-elastic, comod, subtire. E un material placut, nu plasticos dar fff tare, apretat, si destul de gros, pentru toamna, nu mi se pare deloc comod la calatorie. Basca nu-mi vine, desi dupa toate comenzile stiu ca la pantalonii "elastici" intru in 48. Astia nu se inchid lejer, daca as pleca cu ei in calatorie, asa cum ii lauda LR as muri sufocata. Nu ii recomand.
- www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-1-piece-arena.aspx?productid=324136459&documentid=414708&categoryid=0&single=true&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12" target="_blank"> costumul de baie - n-am ce-i reprosa, decat ca nu ma arata mai slaba. Si pe asta l-am luat tot 48 (cel de anul trecut mas.48 de la Taillisime imi era cam mare) si am avut ceva probleme in partea de sus, am bagat putin dificil bretelele...dar de asta eu sunt vinovata....
- www.laredoute.fr/vente-lot-de-3-debardeurs.aspx?productid=011023363&documentid=321408&categoryid=32407794&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> set maieuri - nu am ce le reprosa la cat costa, super de tras pe la plaja/in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Nu recomand tricourile astea http://www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-encolure-degagee-femme-essentiels.aspx?productid=324133594&documentid=207608&categoryid=41554913&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
deja de la a doua purtare s-au largit si s-au scamosat.Ce-i drept acum nici nu costa mult...

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Pana la urma,a primit cineva paharele de cristal?

Mergi la inceput