*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (95) ***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorreddana spune:

Mesajul s-ar traduce asa (si e de la ei): "din cauza unei probleme tehnice, va rugam sa dati din nou comanda"... Adica nu a reusit sa o inregistreze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Lorre multumesc. Mai nasol e ca nu reusesc deloc sa dau comanda. Aseara la fel imi scria

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_dm spune:

Laura, stai calma!
Si mie mi s-a intamplat, e de la ei. Asteapta 15 min si incearca iar.
O sa-ti ia comanda cu siguranta!

Aveti cod fp0???
Mie nu imi vine sa dau comanda fara cod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

quote:
Originally posted by emushi

quote:
Originally posted by DiaB

Offff... Am citit acum intr-un capitol mai vechi ca una dintre voi a comandat o camasa pt sot de care nu este multumita deloc. Ei,eu am comandat 2 din alea, sa fie acolo . Asta e... asa e la inceput

daca e vorba de camasa www.laredoute.fr/vente-chemise-best.aspx?productid=324096689&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">asta, iertaciune, tocmai vroiam sa spun ca mi-am schimbat parerea, da' n-am mai apucat sa intru...problema a fost ca aveam impresia ca am comandat alba, astrptam o cmasa alba obisnuita, de fapt are niste "chichinete" in material...efect "faux uni", si (eu!) comandasem bleu!...si e si 100%bbc, ma asteptam sa calc la ea ca disperata, sa se sifoneze ca o carpa, si sa-mi comenteze sotzu' ca iar iau bazaconii (tot bombane cand ma vede ca comand de pe net)
Realitatea: camasa e f buna, se calca usor si se poarta uimitor de bine pt atata bbc, iar sotu'...care de obicei la orice "cadou" zice "mda...mersi", s-a laudat ca o fata mare cu camasa lui "suupeeer", a bantuit si el pe LR si mi-a lasat (!!!) cardul lui...sa mai cumpar una-alta
L-AM "REDUTIZAT!

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Multam mult, dar din pacate nu e aia, ci www.laredoute.fr/vente-chemise-rayee-soft-grey.aspx?productid=324096694&documentid=545008&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">asta.
Bine macar ca nu a fost scumpa.

Mergi la inceput

Dia,
eu am cumparat-o! Am luat si pe roz si pe bleu. Stai linistita...MERITA! Eu sunt f multumita! Sunt bbc, sunt vaporoase si f agreabil de purtat( cel putin asa zice cel care le poarta!). Se calca usor, nu se sifoneaza de se fac carpa pt ca bbc-ul e de buna calitate.

Deci, nu iti face griji!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara21 spune:

fetelor,nu ma poate ajuta nimeni cu un sfat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

quote:
Originally posted by cristina_dm

Dia,
eu am cumparat-o! Am luat si pe roz si pe bleu. Stai linistita...MERITA! Eu sunt f multumita! Sunt bbc, sunt vaporoase si f agreabil de purtat( cel putin asa zice cel care le poarta!). Se calca usor, nu se sifoneaza de se fac carpa pt ca bbc-ul e de buna calitate.

Deci, nu iti face griji!

Eu acu vad cat de ametita sunt. Am comandat una roz din linkul pus mai devreme, si una vernil de www.laredoute.fr/vente-chemise-rayee-soft-grey.aspx?productid=324095386&documentid=545008&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">aici, pentru ca vernilul de la cea cu maneca scurta nu era disponibil. Si de asta din urma citisem ca nu e prea ok, desi mie mi se pareau identice
Ma rog, acu m-ai linistit ca cel putin una e ok . Multam mult.

Mergi la inceput

Adresa de mail?
Nu am avut problema asta...Uita-te cu atentie daca esti in casuta buna si mai cu seama daca nu ai lasat din gresala un spatiu ceva.
Incearca si spune-ne daca ai reusit...

Mergi la inceput

Cea cu maneca lunga nu am luat-o, dar m-am uitat la ele acu'si mie mi se par la fel...material, croiala, doar ca una e cu maneca lunga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

am bagat codul 37440 si merge asa ca am bagat o comanda mika cu niste tricouri ptr pici

D

Mergi la inceput