*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (95) ***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Ia uitati-va la comentariile clientelor rochiei de podium,horror dupa parerea mea:
http://www.laredoute.fr/vente-robe-des-podiums.aspx?productid=324104944&documentid=321408&categoryid=41490304&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Nici acum nu-i gasesc nicio intrebuintare,n-am purtat-o niciodata si parca nici camasa de noapte n-ar merge,ca e sintetica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

Ia uitati-va la comentariile clientelor rochiei de podium,horror dupa parerea mea:
http://www.laredoute.fr/vente-robe-des-podiums.aspx?productid=324104944&documentid=321408&categoryid=41490304&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Nici acum nu-i gasesc nicio intrebuintare,n-am purtat-o niciodata si parca nici camasa de noapte n-ar merge,ca e sintetica!

Deloc magulitoare comentariile. Deci, de fapt e sintetica, chiar daca zice pure soie.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Ce pure soie,toate pure soiele pe care le-am luat de la LR,cu exceptia doar a doua produse,au fost pure petrol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

am deschis capitol nou, dar trebuie aprobat de moderatori. Apoi chiar bag linkuri.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Buna!
A venit coletul de pe 19 mai, dar scrisoarea de pe 13 nu
Asta e, se pare ca s-au prins francezii ca am bagat cod cu FDP 0 si m-au taxat. Sau m-a lucrat Posta.
Sambata iau coletul. Revin cu impresii.

Fix la fel am patit si eu, la scrisoarea din 14 am folosit cod pt. FDP=0 si n-a sosit , in schimb am primit deja coletul din 20.

Majoritatea lucrurilor erau pt. mama si e incantata. Am pus codul pentru setul de picnic si a venit ditamai coletul.
Eu am avut 2 www.laredoute.fr/vente-la-tunique-sans-manches.aspx?productid=324098508&documentid=545008&categoryid=38152081&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank">tunici de la copii, una 162 si una 168: cea 162 nu-mi place cum vine, e mult prea scurta peste sani (eu am 164), cea 168 mai merge, desi... arat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by miki68

quote:
Originally posted by claujro

25 iulie, miki.

www.dgccrf.minefi.gouv.fr/actualites/soldes/soldes_ete08.htm" target="_blank">iunie, clau

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by claujro

asa ca alimenteaza cardu' ca nu mai e mult pana atunci

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

haideti sa ma scriem aici ca mai dureaza pana se modereaza subiectul (din cate vad).

Evident, in luna cu reduceri am alte cheltuieli duium: imi schimb masina, evident alta casco, alte darevele de platit, noroc, ca taxa de inmatriculare si RCA-ul e "cado". Plus nunta, plus facut pasapoarte... plus... plus...

Dar chit ca ma imprumut si tot dau ceva comenzi[:D}

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Feli...da linkuri nu pui..????

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Iaca ce vreau eu pt pitica mea....
http://www.king-jouet.com/kjhtml/produit/fiche_produit.asp?IDproduit=GU108310
Vine prietena mea in tara si vreau sa o rog sa mi-o aduca ea. Oare vine dezasamblata?Ca asa intreaga nu stiu daca are loc...si parca mi-e jena sa comand in aceste conditii..ocup tot spatiul....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput