*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (95) ***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

si mie mi se pare mai deosebit cel LR ... inca nu am vazut la noi carut cu 3 roti pt papusi
le-am scris sa imi spuna dimensiunile, ca daca e totusi prea inalt, frustrez copilul cu el

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008

Mergi la inceput

claujro cred ca intrau in reducerile TTBA, dar nu imi dau seama daca au modificat pretul sau procentul de reducere, acum fiind in continuare redus.
concluzia, pt hainute mai astept perioada de maxim, nu vreau sa ratez caruciorul, pt ca in iarna am asteptat tot asa si nu am mai avut pe stoc cand am dat eu comanda

Iriss mami de
BB2 - DPN 11.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

au modificat procentul de reducere.Eu am primit ieri coletul din 19.05 in care aveam niste sandale pt baiat.Sunt foarte misto sandalele dar ii sunt cam mari.Azi am vrut sa comand aceleasi sandale dar un nr mai mic.Cand le-am comandat pe 19 mai aveau reducere 65%,iar acum au numai 50%.Asta n-ar fi o nenorocire,dar sunt disponibile peste 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

salut, am luat coletul de pe 19 mai. Pun linkuri mai incolo, ca acum fug dupa "copiii" mei in parc (adica Ilinca si tati).

Voiam sa va avertizez despre Quelle: eu am comandat de 2 ori d ela ei si m-am lecuit. Sunt mult mai neseriosi ca LR, daca va inchipuiti ca se poate asa ceva.
- la prima am comandat un iglu de plastic ptr copii. Nu-l aveau in stoc si nu stiau cand vin, dar "trebuie sa-l aduca din germania, mai sunati". OK, am sunat saptamanal (la Satu Mare!!!) ca nu mai aveam rabdare. A venit dupa 2 luni
- a doua oara am comandat in august 2007 o tricicleta ptr Ilinca. Marca Berchet, suspect de ieftina (la juma de pret fata de magazinele bucurestene). Comanda s-a facut pe net. Dupa 2 saptamani nu primim niciun raspuns. Sunam (iar!) la Quelle si cica ei n-au primit nicio comanda. Ok, o dam din nou telefonic. Ne-au mai zis ca daca nu ne vine coletul in 2 saptamani, inseamna ca nu o mai iau si nici nu mai aduc. Dar a venit. IN DECEMBRIE!!!!! Uitasem si ca o comandasem.
banuiesc, ca fusese o comanda refuzata (o trici data retur) deoarece in primavara cand a inceput ILinca s-o foloseasca am vazut ca are un defect - butonul de blocare a ghidonului nu prea mergea.
Dar n-am mai facut nicio reclamatie trecuse mult timp de cand o primisem, ce sa mai facem? Asta e, pentru mine LR ramane de baza.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Multumesc felicia74 pt impartasirea experientei tale cu Quelle. Am mai auzit impresii negative despre ei, dar sa comanzi in august si sa ajunga in dec, mi se pare prea de tot
Sper sa nu dureze f mult pana imi trimit comanda, fiind mai mare.

Iriss mami de
BB2 - DPN 11.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Neata! Ce liniste pe aici si ajunseram la pagina 2....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Ne "conservam" pentru dupa 25 iunie Sa vezi dupa data asta cum curg postarile!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

25 iulie, miki.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by claujro

25 iulie, miki.

Iulie???Cum iulie???Nu era vorba de iunie cu reducerile alea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by claujro

25 iulie, miki.

www.dgccrf.minefi.gouv.fr/actualites/soldes/soldes_ete08.htm" target="_blank">iunie, clau

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput