MONTIGNAC (102) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 18
melany72 spune:
In concluzie azi am mancat ...la pranz...3 ficatei cu ciuperci, sotati si o salata bulgareasca!
anca.b spune:
Prinzul meu a fost la ora 10 (doua ochiuri)...inainte de a merge la stoma. acum nu am voie sa maninc citeva ore. asa ca la cina voi ataca niste brinza topita, cred, ca nu am nici timp nici chef sa fac altceva.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
valentinag spune:
Pana la urma am mancat capsuni,por'ma muschi file cu branza,rosii si castraveti,acum am niste ciuperci,le fac eu cumva...si cam atat deocamdata!
Ele,ce te invidiez ca pleci in concediu,super!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Ele spune:
Fetele ati dezertat???
Vorbesc singura aici....
eu sunt asa cuminte de ma mir si eu fac si foamea putin..adica azi am mancat doar niste carne la gratar la pranz si pe la 5 un mar.putin dar na...macar pe ultima suta de metri trag si eu.
Valentina sa stii ca e prima data si la noi cand iesim din tara (cu exceptia a doua ore state in Debrecen). Si merg si cu catel si cu purcel...adica iau copilul ca il duc la plaja in Calabria si o iau si pe mama ca se descurca in Italia mai bine ca in Romania (a muncit acolo un nr de ani)
Elena & Denisa
NOI
Ica 1975 spune:
Ele, ia-ma si pe mine, te rooog, vreau soare
Eu sunt am avut azi un interviu care mi-a adus aminte de Rom, si pe fond de stress si nostalgie am mancat ca Credeti ca mai am sanse sa-mi revin ?
Noi
Ce faci te si face.
andanii spune:
eu acuma pap cireseeeee, sunt asa de bune , of of
am mancat azi cremvusti , branza si ardei si apoi alta masa fasole batuta , simpla simpla cu niste branza si rosii .... si-acuma ciresicile
in rest , am fost la sala , nimic nou , vad ca nu prea va inghesuiti pe aici
ele ce fain de tine , si eu plec pe 28 iunie .... abia astept sa ma bronzez si sa ma plimb .... eu tot in croatia, ne-a placut la nebunie tara aia. .... care ati mai fost in croatia ???
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet
mina spune:
salut
nu am dezertat :D insa perioada super ocupata prin care trec ma cam tine departe de net
meniul de azi
dimineata 500 ml apa dupa care (la vreo ora) am bagat un ardei cu branza
dupa aceea cafeluta de dimineata, cu zaaharina of course
pranzul: ardei cu branza si peste marinat
in parc cu puiu am furat o caisa dupa care am baut apa la greu (de caldura...sa vedeti stomacu meu ce petrecere da....)
cina: carnati cu salata de vara (rosii, castraveti si ceapa). ABatere: o inghititura de paine cu "zemurca" .... adica zeama de pe fundul castronului de salata...mananca fi-miu de sparge si la un moment dat mi-a dat si mie sa vad ce buna e. Nu am putut sa refuz, evident....
Maine nu prea am inspiratie si sunt si singura cu puiu
va pup, noapte buna
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
melany72 spune:
Neata!!
Maine e zi de cantar, hai sa terminam capitolul asta odata.
Ele, super misto ca pleci in concediu asa repede.Eu mai am exact o luna si nu mai am rabdare. Sper sa ajungem si noi peste 2 saptamani , 3 zile la litoralul nostru in timpul saptamanii ca sa prindem ceva culoare...astept un tel pt o cazare mai ieftina!!
Eu lipsesc de pe aici ca merg cum va spuneam cu fiica mea la inot.II place si sunt asa bucuroasa. E ea mai timida, dar ieri cica pana la urma a sarit in apa...baietii evident ca i-au luat-o inainte...
De mancat nu zic nimic...
Maine le-a dat liber la gradi, ca cica e ziua educatiei si nu trebuie sa ii educe...bine ca eram oricum libera, dar fata e suparata ca e ziua ei si vroia sa si-o serbeze si cu copii la gradi. Avem petrecere dupa masa la Mac (cerere de anul trecut)..
Vorbim.
Ce voi raporta maine oare?
andanii spune:
hello
pe unde umblati ???
haideti la scris m-ati parasit ??? chiar asa ?????
m-am suparat pe voi acuma cand a venit vara si avem la discretie fructe si legume sa ne rasfatam calumea voi nu sunteti sa tragem tare sa slabim si sa ajungem niste sifilide pentru cand mergem la mare ....
uitati ele deja a inceput sa se etaleze la soare ... super, distractie maxima
ma simt inca balonata de la fasolea uscata, si pe azi tot fasole am , am primit-o gata facuta ce sa fac cu ea , eventual nu mananc da e bunaaaaaa
naine fetele raport da ????
sper sa reveniti, asa e de aiurea sa vorbesc singura
nu va nominalizez, va stiti voi care sunteti
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet
anca.b spune:
Buna dimineata!
Sint si eu pe aici. Chiar asa, mai fetelor, ar trebui sa terminam azi capitolul asta. sa incepem miine unul nou, cu raportul.
meniul de azi:
md-fructe
g-cioco neagra
p-piept de pui la gratar
c-o cana de lapte
cam asta e in plan. sper sa am ce raporta miine.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii