MONTIGNAC (102) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 17
zambilik spune:
Servus, fete cucuiete!
Mi-a venit sotu' acasa, asa ca amu' ma hodinesc...Ce sa va mai zic, am fost cuminte in we, dar am mancat seara tarziu, mi s-au terminat bateriile de la cantar, asa ca nu stiu pe unde sunt cu monti. Am luat baterii noi si maine vad ce si cum.
Meniul de azi
-muschi afumat, cas, rosii
-paste integrale cu ton
-restul de sos de la paste (asa, fara nimic altceva) sau niste capsuni, depinde cat mi-e de foame
Nu-mi vine sa cred ca e asa de liniste in casa, parca tot astept sa ma strige careva "Mamiiiiiiii!!!!!!!" sau sa inceapa sa planga bb.
valentinag spune:
Mina,odata nu se pune
Azi am mancat un castronel de capsuni,salata de rosii si castraveti cu branza de oaiesi acum acasa paste integrale cu sos de rosii!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
melany72 spune:
Buna seara fetelor.
Acu m-am adunat si eu de pe drumuri.Azi am fost la bazin cu copilul si i-a placut...asa ca mai mergem si maineeeee...si inxa 8 sedinte.
Mama cati copii erau la inot...numai ca profa noastra face numai cu fi-mea si cu inca 2 baietei cu un an mai mare si doi pitici de 3 ani.
E super.
Sa va zic ca am facut pe drum de acolo cat a stat la bazin?...adicatelea o ora...
Eu azi am inceput bine...cu un mar...si am terminat prost, cu paste cu sunca slaba...
Monti...siguuurrrr e plecat in vacanta. Vin insa sa va urmaresc si sa va imbarbatez pe voi.
Noapte buna.
melany72 spune:
Buna dimineataaaaaaa!
Trezirea fetele!!!!!
Eu sunt treaza (nu ca as fi fost beata) de la 5.30 fara ceas. E adevarat ca aseara m-am culcat pe la ora 23...dar nici chiar asa. Pana si la servici m-au dat defecta.
Ma doare stomacul-o noua manifestare a apropierii menstrei- si nu am nimic la mine sa ma potoleasca. Pt dimineata am capsuni cu fructoza, le-am gresit de data asta si nu se pot manca fara adaos. O sa merg pe urma la cantina sa mananc de dimi-pranz.
O zi buna.
Ele spune:
Buna dimineata!
Melany tu lucrezi cumva la Electrica?? ca numai pe acolo ce am auzit ca au cantina..inca.
Elena & Denisa
NOI
valentinag spune:
Neata!
Ele,eu nu lucrez la electrica,da avem cantina
Azi nu am nici ce-a mai vaga idee ce sa mananc,nu mi-am luat nimic la mine,mai am branza de ieri si altceva...pana de idei!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
anca.b spune:
Buna dinimeata!
Nu va zic ce am mincat ieri, ca a fost mai nimica...si azi cred ca va fi la fel nu-mi trebuie nimic...desi la prinz merg la dentist si ar trebui sa ma hranesc inainte ca sa nu cad pe strada dupa anestezie.
md -un mar
restul e mister
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
melany72 spune:
quote:
Originally posted by Ele
Buna dimineata!
Melany tu lucrezi cumva la Electrica?? ca numai pe acolo ce am auzit ca au cantina..inca.
Elena & Denisa
NOI
Cantina...e impropriu zis...e un fel de impinge tava...si nu, nu lucrez la Electrica!
E mancare calda in orice caz si salate si prajituri...
Ele spune:
quote:
Originally posted by melany72quote:
Originally posted by Ele
Buna dimineata!
Elena & Denisa
NOI
Cantina...e impropriu zis...e un fel de impinge tava...si nu, nu lucrez la Electrica!
E mancare calda in orice caz si salate si prajituri...
Vreau si eu o cantina sau plimba tava ca m-am saturat de bucatarit si sa-mi pun intrebarea zilnica : oare ce mai mancam???
In alta ordine de idei sunt cuminte dar probabil pt doua zile. Joi plecam spre Italia in concediu cica..si uite asa ajung mai devreme la soare sa-mi expun colaceii.
Elena & Denisa
NOI