MONTIGNAC (102) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata!
Sa stiti ca si eu o stiu pe asta ca dupa 30 min incep sa se consume din rezerve dar nu se poate face din prim asa mult.plus ca eu imi pierd rabdarea pe eliptica.
si ma intreb ca la reclama de leg magic parca zic ca in 5 min nu stiu ce minuni face... intre timp mi-o zic si eu pe asta..ca decat deloc mai bine cat pot.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Felicitari androixo!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

fetelor m-am intors, a fost plecat copilu si am fost si noi la sat, la casa am net da nu am apucat sa intru sa va scriu nimic ,,,, am avut de lucru multttt
gata a terminat cu excursiile deocamdata, i-a placut la budapesta f mult

eu am cam mancat si nepermise we asta , m-a pedepsit cantarul , da de azi cuminte foc inclusiv la sala merg, au plecat rusii deci sunt apta

nu stiu ce sa va mai zic

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pai, nu faci mare lucru daca faci cat poti Sotul meu are un obicei tare prost: din an in paste se suie pe bicicleta si-si jura ca din clipa aia nu mai rateaza nici o zi fara sa pedaleze. Si trage tare un sfert de ora, la cea mai mare treapta. A doua zi cade lat de febra musculara si injura bicicleta de mama focului in asteptarea urmatorului "din an in paste" Eu in schimb cand incep fac la o treapta rezonabila, dar fac minim 30 de minute. Ca sa nu ma plictisesc imi iau langa mine apa, un prosop cu care sa ma sterg si cel mai important TELECOMANDA. Butonez televizorul si setez calculatorul de la bicla pe consumul de calorii sau pe distanta sau pe viteza, nu pe ceas. Si nici nu stiu cand trece timpul. Mai variez treptele ca sa simt ca fac un efort dar daca nu pot nu ma stresez sa fac la cele mai inalte trepte. Cel mai important este sa depasesti pragul asta care e de fapt de minim 20 de minute, nicidecum intensitatea efortului. Cu timpul, in cateva saptamani devin mai rezistenta si pot sa fac si la trepte mai dificile.
Si foarte impportant este sa nu mananci nimic cu o ora inainte si inca o ora dupa.
Si nu am uitat ca ieri am zis ca de azi incep sa ma tavalesc pe jos facand pilates si inchei cu bicicleta, astept sa-mi plece baietii ca sa ma pot desfasura Ultima data cand m-am tavalit pe jos a venit acasa Mihai si cand m-a vazut mi-a zis cu o fata plina de mila: "ce faci, ma, aici? am crezut ca ti s-a facut rau si ai cazut pe jos."

Vlentina, multumesc!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

facut modificarile

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Eu nu fac niciodata la trepte din astea grele. Dar stiu si eu ca rezistenta o capeti pe parcurs. La mine sta setat pe toate, vad si timpul si calorii si distanta. Si la 30 min se consuma cam in jur de 1000 calorii. Eheee, lux la tine cu telecomanda in mana..a mea e sub garaj...dar tot zic ca imi bag un mp3 si niste casti in urechi ca nu am rabdare deloc pe ea. Eu nu mai fac ca nu mai am rabdare nu ca nu as mai putea

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Neata, neata...

Ce pline de energie sunteti...ce bine ar fi sa fiu si eu...azi merg cu copilul la inot, poate se leaga de ea balaceala si pe urma ma fofilez si eu.Azi e de proba sa vedem cum sta cu profa, ca asa ii place , dar cu aripioare, colac..sa vedem ca daca o ia tare nu vreau sa o las sa se streseze ca pe urma eu o trag cu ea la mare ca nu mai vrea sa se apropie de apa. Tineti-mi pumnii!!!

In alta ordine de idei, aseara am luat neste dulcolax (ca nu am apucat sa mananc kiwi si nu ajunsesem la toaleta de 4 zile)..si ma simt ca un fulg. Am sarit pe cantar, dar nu mai am baterii...mai bine. Ma grabeam si nu am mai stat sa le schimb.
Azi am bagat un mar verde si acum zbor la cantina sa iau md+pranz ca ma striga colegii/va zic p'orma ce am mancat.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut fetili!

URGENTA MARE: saptamana asta e ziua colegei mele (tine regim cu mine) si vreau sa ii cumpar un tort....Stiti daca as gasi pe undeva tort de regim? in bucuresti adica...

daca nu, dati-mi retete....nu stiu cum o sa imi fac timp dar poate poate....

Multumesc muuult si va pup!

In we nu am fost cine stie ce cuminte, cantarul stagneaza la 68.4, sper sa inceapa sa dea in jos.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mina,stiu ca la Ana faceau prajituri cu fructoza,pentru diabetici,nu stiu cat de monti sunt!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Mina,stiu ca la Ana faceau prajituri cu fructoza,pentru diabetici,nu stiu cat de monti sunt!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Aha...saru mana de raspuns. Bine ca nu au zahar,probabil nu is f montu da de ziua ei merge o mica abatere nu?

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput