MONTIGNAC (102) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ele, vreau si eu la soare, dar cu suncile astea care nu se dau duse, ma bucur ca mai am o luna pina la concediu...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata!
Mai fetelor la mine e un fel de a spune "concediu". Datorita muncii de acasa cam tot timpul suntem in concediu. Nu am un program fix si nu ma tine nimeni legata de un loc anume. Important e sa avem acces la net si sa ne facem treaba. Si putem sa ne luam cate si oricand concediu.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Ele, chiar ca e . ce muncesti de ai asa program super?

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Sint si eu pe aici.....
Nu contati pe mine pentru ca am o stare de tot de raha...

Am mancat conform dar de la chiftelutele de naut m-am dat peste cap.Pe mine ma constipa ,pe voi nu?

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambilik spune:

Buna!
Eu am fost cuminte dpdv monti de luni incoa', dar cantarul se incapataneaza sa ramana pe loc. Sunt curioasa ce va arata maine la raport.
O idee de meniu- 2 cremvusti cu mustar conform, o rosie
spanac cu ou ochi
salata cu de toate (cred ca o mananc ca atare, ca daca bag niste carne sau branza, nu mai slabesc)- mie nu-mi prieste cina lipidica, desi ma satur mai bine, nu mai slabesc
Sambata si duminica mergem la Felix, sa vezi acolo dieta! Numai ca se prognozeaza o vreme...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anca.b

Ele, chiar ca e . ce muncesti de ai asa program super?

Povestea Nasterii

Distributie IT.
Biroul il avem acasa cu exceptia delegatiilor.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

zambilik si eu merg sambata la oradea, si vrem sa ducem putin copii la felix poate la o baita scurta, daca e soare , se cam prognozeaza ploi pentru we asta
de ce merg ? ... pai are copilul dinou concurs, avem emotii , of of vise mari, desi mai au de muncit inca pana sa intre intr-o finala, visul oricarui dansator da ei spera saracutii , sunt asa de dulci cateodata

sanse haide nu fii asa , esti suportul meu, ai uitat ???

anca las ca intr-o luna mai dam si noi jos si o sa fim bele la mare , si eu plec peste o luna, deja imi tot fac trasee

ele mi-ar placea si mie acasaaaaaaaaa .... la mine e si mai fain, lucrez la lucru si mai lucrez si acasa

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

cat am avut ... si ... cat mai am
s-au topit 16 kg, mai am 4 kg pana la targhet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Ele, super munca...dar cateodata pacatoasa...ca si eu tot cam pe acolo ma invart. As putea sa lucrez si de acasa dar compania ma pune sa consum benzina si sa stau pe scaun la servici...

Ca de obicei, cat sunt la munca sunt cuminte: dimineata am mancat iaurt cu wassa si la pranz supa de pui si salata cu ton (fac astia o salata buna la cantina...cu capere, pe pat de varza cruda...nush cum dreaq o fac ca ma topesc dupa ea...si nu e decat odata pe saptamana max).

Ajung acasa si incepe nebunia, nu am timp, ma car cu copilul peste tot...deh asta e.
Aseara bagam inghetata tiramisu de la Aloma pe la 10 seara...

Mergi la inceput

Si ca sa vedeti ce bine ma tin eu de un meniu anuntat: gratarul de pui s-a transformat in gratar de porc, iar acum am mincat si 3 caise si un pumn de capsuni.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by melany72

Ele, super munca...dar cateodata pacatoasa...ca si eu tot cam pe acolo ma invart. As putea sa lucrez si de acasa dar compania ma pune sa consum benzina si sa stau pe scaun la servici...

Ca de obicei, cat sunt la munca sunt cuminte: dimineata am mancat iaurt cu wassa si la pranz supa de pui si salata cu ton (fac astia o salata buna la cantina...cu capere, pe pat de varza cruda...nush cum dreaq o fac ca ma topesc dupa ea...si nu e decat odata pe saptamana max).

Ajung acasa si incepe nebunia, nu am timp, ma car cu copilul peste tot...deh asta e.
Aseara bagam inghetata tiramisu de la Aloma pe la 10 seara...

Fiecare lucru are si dezavantaje. Cand ma duceam la birou ma plangeam ca nu am timp liber deloc, abia asteptam we ..cred ca astea le stiti si voi.
Acuma..tre sa am grija si imbin si lucrurile casnice si munca. Adica nu sarim nici o masa deci trebuie mancare pt 3 mese pe zi , tre sa fie casa curata ca altfel ma apuca nebuniile (cand plecam de acasa nu ma interesa ce lasam in urma ), am un mare dulaaaap de haine pe care nu prea le port...si ma machiez din an in paste. Acuma binenteles ca o sa ziceti pai pune-ti ce ai tu mai bun pe tine si stai in casa asa si fardeaza-te in fiecare dimineata sa te simti ca si la birou.Dar....parca nu se pupa parca ca inainte.
nu ca m-as plange..sa nu ma intelegeti gresit.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput