Nou stil de viatza (209)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Tzuni ce darnica esti tu,pt fiecare cate un decodor zici,hî!?!

Claudia,de pe internet iti comanzi sutienele?Mi-a luat soacra-mea unul de la Victoria Secret,acum vreo 2 ani,era super calitativ dar imi acoperea doar un sfert de tzitzi!!!

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna seara (inca nu va zic noapte buna )

Aici sint, n-a vrut sa mearga site-ul, nu stiu de ce...

Gusta, ma bucur tare mult ca a mai iesit soarele pe strada ta , foarte frumos gestul sotului.

Gabrielama, eu n-am putut sa vad toate pozele pentru ca la un moment dat mi-a dat eroare. Daca le pui undeva la semnatura o sa mai incerc. Am vazut doar citeva si erau dragute.

Ma gindesc sa-mi iau un mobil nou pentru ca pe al meu il am de citiva ani si de citeva luni da rateuri. Azi dimineata n-a sunat si imi arata ca sint in 14 octombrie! Aveti ceva sugestii? Stiu doar ca nu vreau din cele cu clapa in rest...

Anda, m-am uitat la poza prajiturii aleia si ca o sadica ce sint am facut poza cit tot ecranul si am admirat-o in toata splendoarea ei, inchipuindu-mi cum ar fi sa am o lingurita in mina si ce usor ar aluneca in crema aceea buna si moale si dulce....mmmmm

Ioana, multa sanatate prietenei tale.

Violeta, condoleante.

Azi am fost la o festivitate de absolvire. Sora-mea a terminat facultatea si i-am zis ca vreau sa vin si eu s-o vad cu roba si chipiu din acela pe cap (nu stiu cum ii zice). I-am luat cel mai mare si mai frumos buchet de flori si m-am dus. Am vazut cu stupoare ca in afara de vreo 2-3 parinti, nimeni nu mai adusese flori si mi s-a parut trist. O zi asa de speciala ar trebui sa fie plina de flori, de familie, de prieteni, de bucurie. Multi nici nu s-au prezentat sa-si ia acele diplome...
Am asistat la discursuri tinute de profesori si elevi care aveau emotii care mai de care, m-am emotionat si eu si ma gindeam ca nu mai e asa de mult si-mi vine si mie rindul, of, ce repede trece vremea!

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Azi e ziua lui Tzuni!!!
Io astept sampania la micul dejun, ne-am inteles, da?
, cu sanatate, draga Tzunela sa ai parte de multe bucurii si impliniri alaturi de Meri, de Pisu si de cine mai vrei tu!

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

LA MULTI ANI, Tzuni!
Sa fii sanatoasa si puternica alaturi de Meri si sa gasiti un decodor care sa va faca fericite, implinindu-va viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza dragelor.M-a lasat pitica sa dorm pana la 6,30 si sunt super odihnita. Beau cafeluta si ma apuc de strans prin casa,daca ma lasa maimutza.

Delia,merci Tu cat mai ai pana termini facultatea ca am pierdut firul?

Trezireaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fetelor,trebuie sa incepem cheful de dimineatza.
La multi ani Tzunica iubitica!!!
Cafelutza,ceaiul,cappuccino si sucul de fructe sunt gata.

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!

Tzuni, la multi ani!, sa traiesti fericita langa Meri si sa ai parte numai de bine!

Ioana, sanatate prietenei tale! si eu fac blatul ala bine insiropat cu crema de dobos, mamaaaa ce bun e, insa acum nu mai imi permit ca cred ca as ajunge iar de unde am plecat! insa salivez gandindu-ma! pai de pe site-ul lor vreau sutienul ca magazin de desfacere nu au! insa nu stiu nici ce marime, si mi-ar trebui un model mai decoltat ca sa nu imi iese din rochita!

Delia, felicitari surorii tale!
Eu am dupa-masa musafiri, asa ca ma apuc de smotru imediat!

va doresc o zi frumoasa tuturor!
pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Tzuni la multi ani multa sanatate viata lunga cu Meri si tot ce iti doresti.Iar cu ani care ii implinesti m-ai lasat fara cuvinte eu ziceam ca faci 18 dar daca tu vrei 16 asa sa fie.Diseara petrecere sa inteleg?

Ioana bravo Deliai ca te-a lasat sa dormi.

Claudia la mine sutienele sunt o problema serioasa de asta cand am cate unu care sta bine il pastrez cu sfintenie.

Delia eu am un Nokia cu camera dar nu ii stiu numarul si sunt multumita de el.

Azi ar trebui sa fac treaba curatenie,cumparaturi si ceva prin gradina iar eu chef nu am asa ca am inceput ziua cu 2 cafele dar degeaba asa ca debea ma imping de la spate sa bag masina de rufe si dupa chiar trebuie sa fac curat.

Si eu ma bucur de gestul lui Bert dar acuma sa vedem ce o sa auzim in momentul in care plecam ca sunt sigura ca discutii o sa fie.

Anky o intrebare cat faci cu masina Olanda-Romania ca sa imi fac un calcul aproximativ.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

'Neata tuturor!

Ce face sarbatorita noastra? O fi la munca de n-a aparut sa ne salute?

Claudia, mersi.
Spor la smotruiala.

Ioana, dupa sesiunea din iunie termin primul an.

Carmen, vino si saluta-ne si tu!

Gusta, mersi pentru raspuns.

Eu mi-am terminat gimnastica pe ziua de azi, o jumate de ora de + 200 abdomene si alte exercitii.

Va astept la o cafea/ceai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neataaaaaaa!

Mi-am inceput ziua cu dreptul. Afara e soare, eu sunt happy, cantarul arata cu aporoape 2 kile mai putin, m-am iubit cu Meri si cu Pisu in pat pana pe la zece, mergem la cumparaturi, in parc...Voi ma iubiti!....ce mi-as putea dori mai mult de ziua mea?

Va multumesc frumos ca ma iubiti, ca ma rasfatati, ca ma acceptati asa nebuna cum sunt si ca gratie voua, nu ma simt NICIODATA singura!
Multumesc, frumoasele mele!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Ma gindesc sa-mi iau un mobil nou pentru ca pe al meu il am de citiva ani si de citeva luni da rateuri. Azi dimineata n-a sunat si imi arata ca sint in 14 octombrie!

Pai e chiar 14 octombrie! Ziua mea e pe 14 octombrie! Si suntem in 1987. Ce, nu ti-e clar? ....sau de la salata ti se trage?

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput