Nou stil de viatza (209)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Fetelor ,dar ma enerveaza cumlit si reclama de la pampers incat mie lehamite sa scriu un mesaj .

V-am citit ,sunt cu gandul alaturi de voi ,dar am o perioada asemanatoare lui speedy gonzales

serifa, merci

Va las cu bine si va pe toate

Alina

a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Alina, te si eu si cand va trece perioada, noi tot aici vom fi.

Eftimie, sper sa-mi reuseasca, de gustos nu ma indoiesc ca e.
Ce cadouri ai primit de ziua ta?

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna fetelor.Apar si eu sa va urez un sf de saptamana placut.Abia astept sa trec si peste ziua de azi,sa ma odihnesc si eu 2 zile...vorba vine ca Delia imi da trezirea la 5,30-6,dar macar sunt acasa si nu mai alerg ca o nebuna.A fost aici o vreme infernala,ploaie la greu... si am lucrat in fiecare zi cu pantalonii de la genunchi in jos uzi fleasca.Bine ca nu m-am inbolnavit.
Fug acum sa cumpar ingrediente pt prajitura sa o fac repede pana plec la munca,apoi merg la spital la o prietena f buna.A mancat saptamana trecuta praji la mine si asa de mult i-a placut ca a ramas pe luni sa merg la ea sa ii arat cum se face,doar ca luni ea a fost internata de urgenta in spital.Am fost miercuri dupa munca la ea si nu am recunoscut-o,fata puternica pe care o stiam,care niciodata nu era bolnava,era acum plina de cabluri si furtunase peste tot,in nas,gura,ambele maini,burta taiata pe lung asa cam...30 de cm,sonda sa faca pipi...am zis ca lesin cand am vazut-o.De azi are voie sa manance iar normal si i-a zis sotului ei ca abia asteapta sa se intoarca acasa sa manance prajitura facuta de mine,asa ca trec peste oboseala si dupa munca fug la spital cu prajiturica dupa mine sa pape fata ce-si doreste.
Va tzuc pe toate dulce dulce si incerc sa intru maine daca imi da Delia pace!!!

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Mey, ce cauta subiectu' pe pag.2 ?

Ioana , de multa vreme voiam sa te felicit pt. felul in care-ti faci munca, eu cred ca emani optimism .Ce a patit prietena ta?

Domnisoara mea mare este la "o petrecere in pijama "la o colega de clasa si ramane acolo peste noapte. Desi cunosc si am incredere deplina in gazda , parca stam pe spini ,in casa e liniste...lipseste ceva !Abia maine la pranz o iau acasa.

O seara buna va doresc !

Alina

a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana, ce prajiturica ai facut? Da-ne si noua reteta, .

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna seara, fete dragi.

Apar la vreme de seara, sa va ce mai faceti si ca sa va scriu meniul

- cafea si biscottes cu dulceata
- (la restaurant) somon, orez si rosii. o tarta de ciocolata cu castane. cafea
- salata verde cu porumb, cruditati si anchois, putina brinza, jelly.

Pe miine, dragelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
ce faceti, dormiti deja?
Eu mai bajabai pe aici, am studiat nicte suteiene la victoria secret,, ca mi-ar cam trebui unul cu push-up, fara bretele si nu prea mult material, ca am vreo 2 rochite la care s-ar potrivi asa unul!
Rochia ce mi-am comandat-o saptamana trecuta face cale intoarsa ca nu-mi prea place, zici ca e camasa de noapte!
Marilena, ce fain ca vine mama ta la voi si ca plecati impruna in ro! frumos din partea lui olandezu, ai vazut ca tot raul e spre bine? te-am bagat in adresa!!!
Anda, faina rau pajiturica! si eu te pot ajuta cu cartile! daca nu ajung pana pleaca Marilena, poti sa le comanzi pe adresa mea! insa de regula cred ca astia le trimit imediat!
Ce ma scoate din sarite reclama asta!
Tzuni, ce tort ne pregatesti??? maine fetele ne adunam la Tzuni ,da? asta daca nu are alte planuri!
Delia pe unde esti? ca nu ti-am auzit guritza azi...
Zuzi, m-am gandit la tine azi sa stii...am prins saptamana asta intr-o zi perdeaua din sufragerie intre usi, de fapt amandoua perdelele si mi s-au canit cu negru, iar azi am fost la drogeherie si am uitat sa imi cumpar benzina sa o curat, asa ca am zis hai pana n-o bag in masina sa o frec cu detergent de vase, si sa stii ca imediat a iesit de pe ea! multam de idee!

na va tzucalesc pe toate! vise placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

UUUUUps, Carmen tocmai am descoperit emailul de la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Claudia, va astept pe toate! Aduc si decodoare! Cate unu pt fiecare sa ne ajute sa dam jos caloriile dupa tort

Nu fac nimic special de ziua mea. Sper doar sa am o zi insorita si linistita. Si pe voi langa mine. O data in viata implinesc 16 ani!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Ce fac fetele?Eu mi-am adormit copilul,fumez o tigara,fac o baitza si merg si eu la nani.

Alina.Ceva complicatii la intestinul gros(ii era pe o portiune oarecum infundat),a avut ca un fel de "dop" care nu mai dadea voie sa lucreze cum trebuie intestinul si Doamne fereste putea sa ii pocneasca in orice moment si sa nu mai fie salvata.

Carmen nu e nimic extraordinar,doar ca ei i-a placut f mult.Pandispan insiropat si umplut cu crema de la dobos.Ai reteta prajiturii dobos?
Oricum m-am agitat degeaba pt ca a inteles barba-su gresit,n-are voie sa manance orice,pana acum n-a avut voie sa bea si sa manance nimic si de azi doar carne alba si putina paine alba cu unt.

Va tuzc dulce dragele mele,merg sa ma rasfatz cu o baie fierbinte cu sare de mare.

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput