Nou stil de viatza (209)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
justasmallkiss spune:
M-am intors de la cumparaturi,bineinteles cu nervii intinsi la maxim.
Gusta,spor la curatenie.Ma bag si eu imediat,am terminat camera Deliei...urmeaza restul.
Claudia,imi dai si mie de rog adresa sa-mi clatesc si eu ochii.Nici eu nu am vazut aici magazin de desfacere.
Delia,eu am avut de-a lungul timpului toate marcile posibile de telefoane si am ajuns la concluzia ca Nokia sunt cele mai bune,nu se strica repede,pe cand la celelalte ori am avut eu ghinion...ori nu stiu,dar ma tineau f putin timp.
Parca ai intrebat de ceva retete pt salate.Scriu cateva poate ti se pare vreuna din ele interesanta si iti diversifici meniul seara.
1. 250g telina,2-3 mere acrisoare,2-3 ridichi,125g nuci,zeama de la o lamaie,sare,piper,putina miere,150g smantana acrisoara,150g iaurt.
Merele taiate feliutze se amesteca cu zeama de lamaie,se agauga telina data prin razatoare,ridichiile taiate felii,nucile se taie si se prajesc putin intr-o tigaie fara ulei.Se face o marinada din :smantana,iaurt,miere,sare si piper si se amesteca cu salata si deasupra se pun nucile.
2.Salata de gulii:125g gulie,1 mar,5 ridichi,1/2 pahar iaurt,2 linguri zeama de lamaie,sare,piper,o lingura Schnittlauch(cred ca e si in Ro. ca si frunzele de ceapa verde doar ca sunt f subtiri).Gulia se da prin razatoarea mare(cea de morcov),marul la fel,iaurtul se amesteca cu zeama de lamaie,sare si piper si se toarna peste gulie si mar,se amesteca,ridichiile se taie felii subtiri,ceapa tocata marunt si se presara peste salata.
3.Salata de ciuperci(Champignon):750g ciuperci proaspete,zeama de la o lamaie,1 buc Zucchini,sare,o ceapa,ulei de masline,otzet de vin,putin praf de Ingver,schnittlauch,patrunjel verde,2 rosii.
Ciupercile se curata si se taie felii,se lasa la marinat cu sare si zeama de lamaie cel putin 30 de minute,rosiie se taie in jumate,se curata de miez si se taie in cubulete,Zuchinni se taie in fâsii subtiri,ceapa pestisori.Uleiul,otetul,praful de Ingwer,ceapa verde,patrunjelul se amesteca si se toarna peste salata.
4.Salata de Zucchini si morcov:200g zucchini,o legatura de ridichi,200g morcov,o ceapa,250g rosii,400 g patrunjel,30g miez seminte de Foarea- soarelui, 6 linguri zeama de lamaie,sare,piper,piper,o lingura miere,50ml ulei.Zucchini,ridichiile si morcovii se taie in fâsii subtiri,ceapa se taie pestisori,rosiile feliate,patrunjelul tocat mai mare,semintele prajite fara ulei.Marinada:se amesteca zeama de lamaie,sare,piperul si mierea,se adauga uleiul,se amesteca cu legumele,patrunjelul tocat si ceapa si deasupra se presara semintele prajite.
Revin mai tarziu cu ceva retete,acum ma scoate din sarite copilul asta al meu.
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
hcclara spune:
Ioana, aici :www.victoriassecret.com
imi place un sutien acolo, dau o raita in oras si daca nu gasesc nimica, mi-l comand si imi comand si o rochita!
Am terminat sufrageria si dormitorul si sunt nervoasa pe al meu, ma bag in el de nu se vede, a venit domnul de la jogging, a dat drumul la comp, si s-a bagat sub dus! pai ii dau eu lui numai computere, sa puna mana pe aspirator!
ma duc sa mai bag o cafea si sa frec baia!
mephala30 spune:
Buna ziua de la Iasi! Cam tarziu, dar acum am reusit sa ma intind in pat, cu baietii la nani. Multi ani traiasca, multi ani traiasca, La multi ani Tzuni!
Sanatate, fericire, bogatie si multe impliniri!
special pentru dumneavoastra doamna, in semn de iubire si pretuire, am deschis acest topic,
Delia, felicitarii surorii! Sa ai o zi minunata!
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)
justasmallkiss spune:
Claudia,merci mult,o sa ma uit mai tarziu daca adoarme terorista.Tocmai m-a ajutat la treaba si mi-a mânjit toata mobila de bucatarie si toate oglinziile(n-a uitat nici una) cu servetele umede de-ale ei.
pai nu te enerva ca nu rezolvi nimic,am si eu asa un specimen acasa...poti sa tragi cu pusca si nu se ridica de la calculator si daca aspira o data la nu stiu cat timp sau spala vasele,asteapta sa faci "plecaciuni" in fatza lui.Da' eu m-am obisnuit si nu mai bag in seama pt ca ma enervez degeaba...Chiar ma minunam ieri discutând cu sotzul prietenei mele in timp ce ne intorceam de la spital...ei fac intotdeauna curatenie impreuna,el spala si calca... cot la cot cu ea,o ajuta absolut in tot ceea ce face,ii gateste,ii face prajituri sotiei.Sincer de fiecare data cand ii vad impreuna mi se face pielea gainii de emotie cand vad ca mai exista si asa ceva pe lume,cat de frumos isi vorbesc,cum se privesc,se alinta,se tin de mana tot timpul(au aproape de 50 de ani).Asa si m-a intrebat el cum rezist sa stau pana la 2 noaptea sa fac curatenie dupa ce am lucrat o saptamana intreaga f mult.Nu stiu cum s-a ajuns intr-o discutie intre el si al meu,si sotu' i-a spus ca am facut pana noaptea tarziu curat.I-am zis ca mi se pare normal sa fac si daca in timpul saptamanii nu am timp,recuperez in weekend.El se minuna si nu putea sa inteleaga de ce trebuie sa fac de una singura si nu ma ajuta al meu si eu la randul meu ma minunam cum de exista si asemenea "specimene rare" pe lumea asta care sa gandeasca asa.
IOANA
justasmallkiss spune:
Delia m-ai derutat cand ai spus ca nu mai e mult si termini si tu si ma gandeam...am luat-o eu razna...termini facultatea...cand D-zeu a trecut timpul asa repede?
Carmen buna dimineata la amiaz' sau ...somnic usor mai bine.Faci si tu nani cu puisorii mici?
IOANA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tzuni/Tzuni.jpg)
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Buna ziua de la Iasi! Cam tarziu, dar acum am reusit sa ma intind in pat, cu baietii la nani.Multi ani traiasca, multi ani traiasca, La multi ani Tzuni!
Sanatate, fericire, bogatie si multe impliniri!
special pentru dumneavoastra doamna, in semn de iubire si pretuire, am deschis acest topic,
Delia, felicitarii surorii! Sa ai o zi minunata!
_
Carmen, cuIustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)
esti o scumpa, Carmen, ca de obicei! Te pup si-ti multmesc!
Tzuni
![](sofer.gif)
justasmallkiss spune:
Salata de avocado cu spargel verde:1/2 legatura spargel verde,2 avocados,2 rosii,1/2 eisbergsalat,zeama de la o lamaie,sare,piper,3 linguri smantana acrisoara,o lingura ketchup,o lingura Schnittlauch tocata marunt.Salata se taie in fâsii subtiri,avocado in cubuletze,se amesteca intr-un bol cu zeama de lamaie,.Spargelul se fierbe "scurt" in apa cu sare,apoi se clateste cu apa rece,se taie in bucati si se adauga in salata.Rosiile la fel taiate felii.Smantana,ketchup-ul,sarea,piperul si ceapa se amesteca si se adauga la salata.
Salata Tropicana:1 salata eisberg,3 ciuperci (champignon)o ceapa,o rosie,o felie ananas,2 linguri ulei,praf de curry,piper,sare si otzet de mere.Legumele se taie felii,se amesteca cu sosul facut din ulei,curry,piper,otet,sare si se lasa ca.15 minute la rece.
Salata rusticala:foi de salata la alegere(rucola,salata verde,spanac...)1/2 castravete,un ardei rosu,unul galben si unul verde,2 rosii tari,2 cepe,o buc.usturoi,verdeturi la alegere,otet,ulei,sare,piper si o lingura mustar.Legumele se spala,curata si taie in bucati mici sau inele,se aseaza pe farfurie si inainte sa se serveasca se prepara marinada:otet,ulei,verdeturi tocate,condimente.
Salata cu paste si peste ton:300g paste(spirale)1/2 ardei rosu si 1/2 ardei galben,2 rosii,o ceapa mica,o doza de peste ton,o lingura Kapern,o lingura mustar iute,2 linguri otet,sare,piper,3 linguri ulei,masline negre.Pastele se fierb...se scurg de apa,se amesteca cu legumele taiate marunt,peste ton,se adauga condimentele,maslinele si se lasa o ora la rece.Daca e nevoie se mai condimenteaza.
Salata cu parizel si telina:250g parizel,100g cascaval,400g telina,2 buc. ardei verde,3 cepe mici,un ou fiert tare,o buc.usturoi,o lingura otet de mere,sare,piper,2 linguri ulei de masline,o legatura Schnittlauch.Parizelul sicascavalul se taie in fâsii subtiri,telina feliutze,ardeiul cubuletze,ceapa si usturoiul se toaca marunt,se amesteca cu otet,sare,piper,ulei.Ceapa verde(schnittlauch) se toaca marunt,oul se taie in patru.Se amesteca ingredientele,se adauga marinada se presara schnittlauch si se orneaza cu ou.
Salata de porumb cu rosii si mozzarella:350g porumb din doza,200g mozzarella,300 g cocktailtomaten,2 linguri ulei de masline,o buc.usturoi,2 linguri otet din vin,piper.Uleiul,usturoiul,otetul,piperul se amesteca,rosiile se taie felii,branza cubuletze,se amesteca porumbul si rosiile cu sosul pt salata si deasupra se presara cubuletzele de mozzarella.
IOANA
Delidana spune:
Ioana, mersi pentru retete.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
justasmallkiss spune:
Delia,sper sa fie "comestibile".Ti le-am tradus dintr-o revista ce apare aici saptamânal cu retete.
Fetelor,HELP!!!In seara asta sau maine dimineatza vine o tanti sa il ia pe Dodo.Eu deja bocesc si-l sufoc saracul cat il pup dar ce ma fac eu cu Delia?Cum sa procedez?Ce sa ii spun?Ce sa mint?Sa plec cu ea de acasa cand vine femeia?Sau cand pleaca ea sa coboare al meu cu Dodo "cica" la pisu si cand se intoarce sa ii spuna ca a fugit?Cum e mai bine???
IOANA
Eftimie C. spune:
Bonjour!Mai, sunteti undeva si petreceti ziua lui Tzuni fara mine?Unde ati disparut?
Eu am trebaluit si am profitat de faptul ca suntem acasa si mi-am serbat ziua cu barbateii mei buna,
vin de calitate sui un desert pe masura
Tiramisu, pentru care m-au ridicat in slavi
(n-am mai facut niciodata, dar a iesit super).
Cu siguranta e ultimul festin inainte de dieta.De luni vreau sa recuperezs cele doua saptamani pierdute si sa dau ceva kg jos pentru ca in iulie am doua nunti importante la care vreau sa arat bine (ca doar vin toate neamurile barfitoare )
Pe la 8 mergem pe un deal la concrt Voltaj, dat de un partid politic si sigur ma voi infrupta din micii si berea pe care portocalii ii pun la dispozitie
Ioana un specimen din ala bun am si eu acasa si-s tare mandra si-l iubesc
Va pup si va doresc un party deosebit, alaturi de sarbatorita zilei
Tzuni