Rochie nunta
Raspunsuri - Pagina 12
petaluda spune:
Da Louisea, asa o sa fac pana la urma, oricum pica tare prost daca trebuia sa caut alta tinuta.
Ma temeam sa nu fie vreo regula nestiuta de mine sa sa fiu ridicola.
Carrye spune:
Scumpa, poart-o cu incredere! Mi-am format deja o parere legata de gusturile tale vestimentare si imi imaginez rochia. Iar culoarea aia este bestiala! De curand mi-am luat si eu niste papuci in aceeasi culoare, mai mult pentru culoare. :P
Evident, nici eu nu am auzit de un asemenea obicei. Nunta va fi in Romania?
petaluda spune:
Carrye, multumesc de apreciere, sunt tare flatata!
Nu, nunta va avea loc undeva langa Atena, la casa de vacanta a parintilor miresei. Au o proprietate superba, cu o bisericuta tipic greceasca la doi pasi de casa, mirii sunt tineri, niste scumpi, si cred ca genul asta de nunta fara prea mult tam-tam li se potriveste tare bine.
Carrye spune:
Apreciez intotdeauna o femeie care stie sa se imbrace!
Daca nunta va fi ceva restrans, cu siguranta n-ai de ce sa iti faci griji. Eu plec acum sa vad daca gasesc alta rochie, ca deja fac alergie daca o imbrac tot pe aia si a treia oara chiar daca au fost nunti in diferite orase.
louisea spune:
Ce mi-ar place sa particip si eu la o nunta greceasca Banuiesc ca se distreaza fain la nunti, nu? O zorba ceva
Avem niste cunostinte care merg in fiecare an in concediu in Grecia, si sunt tare incantati de serile cand se tin petreceri grecesti ;)
Carrye bafta la gasit ceva fain. Poate ai noroc sa mai fi bagat marfa prin magazine
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Carrye spune:
Petaluda, apropo de coraiul ala am fost azi sa imi caut niste haine pentru ca maine am interviu. Si ghici ce fusta mi-am luat. Am gasit una la Mango corai de mi-a luat ochii.
Din pacate, n-am gasit nici un hal de rochie in care sa ma pot prezenta sambata, dar mai am timp 2 zile sa incerc prin Baneasa...:(
x_alinutza spune:
Cine ma ajuta si pe mine cu niste idei??? Am rochita asta http://www.flickr.com/photos/27524935@N05/
Are reflexe roz si m-ar tenta sa pun incaltari si alte accesorii roz... oare e prea ``cuminte`? Sau argintiu?
Carrye spune:
Oau! Asta da rochie care iti atrage atentia! Iti recomand ca incaltarile sa fie ca si cum n-ar fi...adica cele mai finute si mai pe culoarea piciorului sandale (nimic mai plin) pe care le gasesti. Pe cat de complicata e rochia prin culoarea ei, pe atat de simple trebuie sa fie incaltarile, evident, de foarte buna calitate. Cat despre poseta, ia-ti un plic gri petrol. Bijuterii? Ia-ti gandul! Ori ai un ceas de foarte buna calitate, de valoare, dintr-ala barbatesc metalic ori mai bine nimic. Eu cu atat as accesoriza-o. Doar sa fiu maritata sau logodita. In rest, nimic.
petaluda spune:
Carrye, bafta la interviu! In ce domeniu lucrezi daca nu sunt prea indiscreta? Ar fi dragut sa aiba legatura cu moda. Cred ca te-ar pasiona foarte tare. Eu azi merg la o lansare de carte si habar nu am cu ce sa ma imbrac.
Daca zici ca ai gasit o fusta culoarea " noastra" tare m-as duce sa o vad si eu, ca am observat ca ce iti place tie imi place si mie.
Acum eu la capitolul asta incep sa ochesc haine prin magazine in asteptarea soldurilor, care incep in iulie.
Louisea, da Greci stiu sa se distreze, si asta nu doar la nunti. Mie cel mai mult imi plac nuntile din Creta, acolo mi se par foarte speciale. Imi place ca reusesc sa combine traditionalismul cu modernul fara sa iasa un mare kitch.
Exista un obicei care mie imi place tare mult, un echivalent al aruncatului buchetului: fiecare fata nemaritata isi scrie numele pe talpa pantofului miresei. La sfarsitul serii, dupa mult dans, numele care e cel mai sters indica viitoarea mireasa.
ellinia spune:
Buna fetelor! Va citesc mereu, nu prea reusesc sa intervin, ca sunt mereu pe drumuri.... sambata am iar nunta si nu mai stiu cu ce sa ma imbrac. Am vreo doua rochite pe care inca nu le-am purtat dar, din cauza de bronz aiurea (gen tractorist ) nu le pot lua pe niciuna, ambele fiind cu bretelute. O sa fie si cald tare, asa ca sunt cam necajita . Nu mai vreau sa ma dau cu autobronzant ca nu reusesc sa ma dau uniform, mai raman urme si efectul e dezastruos. M-as duce un pic la solar, ca la mare nu ajung pana la jumatatea lui iulie... As face vreo doua sedinte, de cinci minute fiecare. N-am mai fost la solar de patru ani si atunci tot doua sedinte am facut, de cate cinci minute. Ce sa fac oare? Oricum nu am timp pana sambata sa ma bronzez cat de cat. Nu stiu cum sa ma imbrac. Am o rochita dintr-un fel de voal destul de vaporoasa, dar e visinie si nu stiu cu ce fel de pantofi si gentuta sa o asortez. Am niste pantofiori finuti de aceasi culoare cu rochia dar cred ca e prea mult .... mi-ar trebui ceva crem, cu bretelutze insesizabile, mai ales ca am si o gentuta crem .... Deja ma doare capul. Si pentru nunta din august, cand am sa fiu nasa, inca nu mi-am gasit model de rochie. Ce greu e sa gasesti cea care sa ti se potriveasca. Trebuie sa fie ceva care sa te scoata din sarite!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c