Rochie nunta

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Eu sunt incredibil de clasica si nu accept sclipici, paiete si nimic flash. Plus ca am probleme cu marimile, am 1,60 si 43 kg si implant, care imi creeaza uneori probleme in sensul ca nu imi vine la bust.
Oricum, n-as avea cum sa ajung pana acolo si nu s-ar justifica drumul. De ajuns ca trebuie sa il fac pana la Constanta pentru nunta cu pricina. Cat despre Fashion week sa nu uitam ca este vorba de Bucharest si nu de vreo mare capitala a modei. Sa nu ma credeti vreo carcotasa, dar sunt foarte pretentioasa mai ales la mana de lucru si materiale. Poate sa fie no name, nu ma deranjeaza daca este cusut ingrijit si curat. De exemplu, hainele de la Irina Schrotter sunt incredibil de proaste. Preturile nu se justifica sub nici o forma. Poate ar fi ceva modele misto dar cand ma uitam la ele, sora mea se infigea direct in cusatura de pe langa fermoar. Si plecam mai departe. Nu mai zic de materiale agatate, fire duse...
Din pacate, desi avem de unde alege de fapt...n-avem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

acuma sambata e nunta....

in cluj, de unde mi-am luat eu rochia mai sunt si rochiile de aici http://www.cocktailbymatrimonia.fr/construct.php?page=produits se pot aduce la comanda daca nu au pe stoc....eu probasem atunci si modelul Edelweiss pe negru, doar ca ar fi trebuit modificata un pic si am renuntat, desi imi placea mult mai mult decat rochia care mi-am luat-o(si era si mai ieftina). pe eticheta rochie mele scrie anne french design - hand made embroidery - de aici cred si pretul. si de la tanti asta(de care nu am gasit nimic pe net) au catalog si tot asa daca e ceva model care vrei si nu-l au, sau nu au culoarea dorita aduc pe comanda.

sunt si rochii de mireasa http://www.cocktailbymatrimonia.fr/piabenelli/construct.php?page=produits

in eventualitatea ca mai dau clujence pe subiectul asta in cautare de rochii, salonul se numeste soiree privee. sincer in cluj doar la lookxury am mai vazut rochii frumoase de la Lasposa - si de mireasa si de ocazie, scorurile tot de la 500 euro in sus....aduc si modele de botezatu....dar tre sa fi manechin pt o rochie de la el....eu port 42 si am si bustul mare si nimic nu intra pe mine....

carrye bafta la examene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Sa fie Arleena!
Distractie placuta la nunta! Ti-ai gasit poseta si incaltari? Ce culori sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

Buna fetelor!

urmeaza sa merg la o nunta in iulie, si nu ma stresam pentru tinuta fiindca am deja o rochie mai speciala pe care inca nu am purtat-o niciodata. Va povesteam de ea cu ceva pagini in urma.

Problema e ca discutand cu o alta invitata despre tinutele noastre mi-a spus ca nu se face sa port rosu la o nunta, pentru ca e o culoare care atrage toate privirile si am sa ies prea mult in evidenta, in detrimentul miresei. Si ca in poze, ochiul va fi atras automat de culoarea rochiei mele.

Acum m-a cam bagat in ceata, stiam ca nu e de bon ton sa porti alb la nunta, ca e rezervat pentru mireasa, si in anumite cercuri mai traditionaliste nici negru. Insa de rosu n-am mai auzit niciodata, si imi cam da planurile peste cap daca trebuie acum sa incep sa caut rochie.
Rochia mea are intr-adevar o culoare tare frumoasa ( rosu coral, foarte aprins, din matase )si imi sta tare bine cu ea ( zic eu ), insa nu e cu spatele gol, cu decolteu la buric sau crapatura pana sus pe coapsa ca sa ies mult in evidenta. E o rochie destul de cumintica.

Voi ce ziceti, e ok sa ma imbrac cu ea, sau o sa fiu ridicola, ati mai auzit de regula asta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Eu n-am auzit de regula asta, ci doar de cea cu rochie alba sau f apropiata de alb.

La nunta la care am fost de curand au fost 2 tipe imbracate in rosu, nuante diferite. Ambele stramte pe corp si pana la genunchi. Tipele erau dragutele oricum dar nu pot sa zic ca au iesit neaparat in evidenta cu rochia

Eu zic s-o porti linistita. Eventual cu niste accesorii mai invizibile
Hai eventual cu niste poze sa ne dam cu parerea mai precis

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Din pacate aparatul meu foto e plecat de acasa si nici pe net nu am reusit sa o gasesc.
Am sa incerc sa o descriu: E cu manecute scurte, rotunde, care imbraca umarul, decolteul este in V, defapt sunt formate doua cupe, talia e foarte bine marcata, ajunge pana la genunchi, iar partea de jos e gen pencil skirt, adica se ingusteaza.
E rosie, din matase, dublata...cu fermoar la spate.
Sper ca s-a inteles ceva.

Ma gandeam sa o port cu niste sandalute negre, simple cu baretute foarte fine si toc inalt, si cu un plic negru. E o combinatie cam banala insa nu am nici timp nici chef sa caut altceva, si toate astea le am deja. ( insa niste sfaturi nu m-ar deranja, daca aveti )

Persoana respectiva s-a legat de culoarea rochiei, nu de model ( si m-a vazut imbracata cu ea).
Culoarea e cam ca prima de la stanga:
http://www.clownsupplies.com/makeup/images/image451.jpg

Mergi la inceput

Poate ca in realitate s-a luat de model.. asta ca-ti sta bine si e putin invidioasa Glumesc

Seamana cumva cu ce ti-am trimis eu pe PM?

Mergi la inceput

Nu trebuia sa zici ca glumesti, trebuia sa lasi asa, face bine la moral

Aduce un pic cu cea din stanga, doar ca fiind din matase e mai putin rigida, si cu un decolteu in V si manecute.

Oricum, ideea e ca n-ati mai auzit de asemenea reguli si pot sa ma imbrac cu ea. Persoana respectiva avand si explicatia de ce rosul nu e potrivit, mai mai ma convingea.

Mergi la inceput

Decolteul arata asa:
http://www.jcrew.com/catalog/product.jhtml?id=prod95086161
doar ca fiind din matase arata mult mai elegant.

Mergi la inceput

Cred ca-ti faci prea multe probleme. Din descrierile tale imi inchipui o rochie draguta si de bun simt. Parerea mea e ca e nevoie de ceva mai mult ca sa atragi atentia de la mireasa.
La urma urmei o nunta e si un fel de parada a rochiilor/ tinutelor

Daca rosu nu e potrivit, negru nu e nici atat, alb, crem nu.. si eventual daca ar mai fi sa-ti si alegi dupa culoarea pielii si a parului ai epuizat culorile

EU zic sa te imbraci cu ea Si nu te mai lua dupa persoane "binevoitoare"

Mergi la inceput