MONTIGNAC (100) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Hai s-o iau pe rand:

-da, snitele nu sunt in cartea de retete pt ca francezii cred ca numai daca se duc la sky la austrieci aud de felul asta de mancare...ca doar de la ei vine reteta...noi am fost sub imperiu austro-ungar destul...probabil de acolo ni se trage " obiceiul"

-eu cum vad pozele alea surioare ca habar nu am...?!

-tocmai m-am uitat pe lista de alimente de prima faza...aia de slabire cica, nautul nu e trecut acolo...asa ca cred ca o sa renunt si la asta deocamdata..chiar daca are IG bun...

-Diana...scrie in palma..glumesc evident.....dar daca stii ca ai fost in parametri nu e nevoie sa tii minte, ai tu destula treaba..

-da, la paste poti pune putin ulei masline la sos dar dupa ce-l iei de pe foc...

-si eu sunt curioasa de gustul argilei si bineinteles daca are efect...

Si la urma meniul meu pe azi, evident si cu o abatere, va las pe voi sa vedeti care a fost:
-cafea cu lapte vegetal si indulcitor
-para
-un covrig brasovean cald (am zis bodaproste...ma rog cum se zice)

-ciorba de fasole la bufet bunaaaaa rauuuuuuu
-salata bulgareasca

-wasa cu humus si rosii

-limonada cu indulcitor

Cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirelou spune:

Salve,
Andanii, nu mi se pare rea la gust argila. Adica...n-are nici un gust. Eu pun o lingurita plina intr-un pahar de apa plata, tre' sa stea minim 4 ore, inainte de a bea o tulbur cu lingurita si o dau pe gat. Chiar si asa ramane destul de mult sediment pe care il arunc. Ideea e sa poti suporta sa bei apa tulbure, ca altfel, nu are gust rau deloc.

Androix, uite si link-ul care iti taie pofta de fornetti. http://larryym.evonet.ro/page.php?20 De cand am vazut filmuletul asta, ma ingretosez de fiecare data cand trec pe langa fornetti, oricat mi-ar fi de pofta sau de foame. Saracii oameni care mananca din cosurile alea...

fetelor,vreau si eu sa vad pozele cu andanii si cu alte fete cucuiete... Voi cum faceti? ca eu m-am benoclat o gramada si nu am vazut nici o optiune de poze. nu pricep nimic...

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

melany si mirelou am vrut sa va trimit PM cu userul si parola de pe www.4shared.com - este un cont comun unde punem noi poze si stim parola da vad ca nu aveti niciuna asa ceva .... activati-va optiunea si va dau datele si acolo puteti sa ne vedeti si sa puneti si voi poze

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirelou spune:

Melany, zi-mi te rog cum faci tu humusul? Fierbi nautul bine si-l dai la robot? Si ce-i mai pui? Nu-i creste IG-ul?

Azi am mancat de post.
Dimi: finn crisp cu gem si cafea
Pranz: bors de zarzavat, varza calita cu soia
Seara: guacamole cu finn crips si am mai furat de la barbat-miu vreo doua tortillas si vreo doua guri de salata de ton...
pupicei

Mergi la inceput

Andanii, am umblat pe la setari...ia sa vezi daca merge..

Azi nu e zi de raport?...ca eu am 77,9kg daca se cere la apel..

Mirelou, pun nautul la inmuiat vreo 2-3 ore. Pe urma il fierb, il pun la robot , unde mai pun pasta de susan daca exista prin casa, patrunjel mult, usturoi, sare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si eu la raport. Am scapat saptamana asta cu stagnare (hiu!). Mi-a aratat 0,0, macar bine ca nu e mai mult!
Meniul de astazi:
md: cafea cu indulcitor (acum mi-am dat seama ca eu n-am mentionat niciodata cafeaua, si beau in fiecare zi)
pranz: doua chifle graham
diseara: salata de rosii, castraveti, etc, cu feta.
Sper sa rezist numai cu atata.
Ma bate gandul sa-mi iau crom, dar nu stiu daca iti taie intr-adevar pofta de dulce. Voi ce stiti?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Ellinia, mie personal nu mi-a taiat nimic, poate doar banii din portofel!...dar la altii se pare ca a avut efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Buna dragelor,

raportez si eu: 73 kg

Am pus si eu o noua poza cu mine (a iesit cam intunecata, data viitoare o sa am grija sa iasa mai bine).

Andanii, felicitari pentru kg. pierdute, arati superb, se vede fff mult schimbarea.

Va pupic pe toate, o zi frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Andanii, am vazut pozele. diferenta e super mare!!! felicitari!!!
Si cred ca ai avut mare dreptate cu smochinele. ieri nu am mincat si azi s-a vazut la cintar. prin urmare acum maninc toate smochinele care mi-au ramas in cutie si altele nu mai cumpar!

deci,
micul dejun - portocale si smochine
prinz - oua umplute
cina - sunca de pui si cas

pt tabel: 91,8 kg, minus 1.1 fata de saptamina trecuta. tare chinuit a mai fost kilogramul asta!!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

mirelou si melany v-a trimis PM cu parola , va astept cu poze abia astept sa va cunosc

anca si mariana multumiri pentru aprecieri

mariana sa stii ca se vede diferenta ffff tare fata de alea care sunt pe hol la servici

ce sa mai spun .... da se vede ca doar sunt 15 kg da cum am mai spus sunt super deprimata de stagnarea asta care devine insuportabila ... de exemplu saptamana asta de atata stres si vointa sa ajung la 74.5 greutatea care e in tabel , nici nu am reusit , din contra am mancat mai mult decat trebuia numai asa de stresata nu de foame ... si se simte imediat (la mine conteaza f mult cantitatea mancata .... ma simt grasa si urata

deci raport 0

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput