MONTIGNAC (100) STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
ralu spune:
Buna seara fetele ambitioase!
Meniul meu de ieri:
dim: 2felii de paine wasa+ gem cu fructoza + lapte 0%
pranz: mancare de vinete cu carne de vaca
seara: cascaval+jambon si o rosie
Printre mese multe multe piersici si inainte de culcare o cana de lapte 0%
Va pup mult!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ralu spune:
Am uitat...
M-am uitat pe poze. Toate aratati foarte bine. O sa pun si eu poze cand ajung la 83 kg, adica la 10 kg date jos.
Felicitari la toate fetele!
miniuta spune:
buna buna si de la mine. vaz ca toate ne-am bramburit azi care pe unde. meniul meu a fost unul conform, m-am straduit mult in acest sens
mic dejun: doua oua fierte, un crenvurst si doua rosii. cafea
pranz: gratar de pui si putin porc cu dovlecei si vinete la gratar si mujdei (da da, zambilik, la fel). azi am facut gratar adevarat...s-a simtit diferenta. maine o sa mananc aceleasi lucruri, ca mai am carne la marinat si ciuperci de facut la gratar. de data asta in casa.
si atat pe ziua de azi. ba nu, intre mese am mai mancat niste nectarine si un mar si pe seara o bucatica de ciocolata amaruie. si gata.
offf, ce imi doresc si eu sa trec la saizeci si ceva de kilograme...
pe maine.
mamica lui david(21.05.2007)
melany72 spune:
Buna seara la cine se mai baga pe aici!
Eu am fost singura toata ziua cu copilul ca sotul afost la servici, asa ca pe la 12 am iesit afara si ne-am intors dupa ora 16. Am fost la un parc in zona, dupa care copilul a vrut in Cismigiu si m-am conformat. Am venit acasa si am dormit un pic dupa ce am mancat .
Am fost asa si asa adica am mancat dimineata cum ziceam 1 ou jumate fiert, 1/2 cremwurst, rosii si cascaval si o banana cam coapta dar se strica prin fructiera. La pranz am mancat ciuperci la cuptor, somon ,un rest de snitel conform si 1/2 ecler cu ness.
Dupa somn am bagat o para si numai putina varza cu un pic de gratar de piept de pui. Per ansamblu a fost ok.
Maine si poimaine sunt libera asa ca o sa fiu f cuminte ca asa e cand nu sunt obosita.
Va pup.
Tot nu am reusit sa ma uit la pozele Andanitei, dar acu chiar ma duc.
melany72 spune:
Gata , vazut si eu poze noi . Andanii, fata, esti bine rau...fata de cele anterioare diferenta e remarcabilaaa...Ce baiat mare si dansator, sigur o sa faca primul dans la nunta perfect.
Sa ne zici ce a facut.
Zambilik, de tine am uitat...bravo...ce nu as vedea eu 6 la cantar prima cifra. Deocamdata ma multumesc sa fie si a doua cifra mai mica decat prima...hai ca v-am imbarligat cu totul
O saptamana minunata si cu spor la slabit.
anca.b spune:
Buna dimineata!
n-am mai intrat in we, ca am avut treaba multa, iar ieri am fost plecata la iarba verde.
nu am fost cuminte deloc...ma durea capul de citeva zile si am crezut ca e din lipsa de carbohidrati (mi s-a mai intimplat in trecut si am rezolvat repede cu o felie de cozonac). asa ca simbata seara am cumparat un kurtos colacs si l-am mincat tot...durerea nu a disparut...asa ca nu a fost de la mincare...probabil a fost de la inflamarea sinusurilor, ca azi imi curge nasul.
Ieri am mincat conform, cu exceptia unei felii de piine alba.
ma bucur sa vad ca azi, la cintarire, nu am revenit la 92 kg. mi-a fost frica sa nu sara iar acul peste pragul acesta, stiind cit de greu a fost sa cobor sub...
azi incerc sa nu mai calc in strachini. am inceput ziua cu un mar si citeva smochine. sa vedem cu ce continuam. mai mai niste rulada de pui la cuptor, cas, sunca de pui, brinza fagaras si iaurt...nu stiu de ce imi va fi pofta. vedem.
pupici si ne auzim mai tirziu
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sanse/sanse.jpg)
sanse spune:
Anca.b mai bine incercai cu un algocalmin,antinevralgic..ceva....-Ti-a trebuit un cozonacel intreg
Si pe mine ma cam durut capul zilele astea si ma gandesc ca a fost de la vreme
Andanitzo nu ai ajuns acasa??
melany72 pe fetele cu tablete magice le gasesti la gunoi.
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
KG MELE + 2 kg
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
neata!
Si am intrat repede sa vad ce ne zice Andani?
Mirela din cand in cand scap si eu la cate un colac de asta..ca e buun tare.nuca multa yami yami.
pupici mai mai revin.
Elena & Denisa
NOI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
ca nu am intrat dar am ajuns aseara tarziu si nu am mai intrat sa va salut, eram rupta de oboseala si putin necajita ca nu am ajuns pana in finala
, da asta e, mai sunt si altele, ajungem si acolo odata, speram
cel putin ... vb aia speranta moare ultima
tre sa gandim pozitiv ... copii si mai necajiti .... o sa pun pozici cu ei da diseara ca nu le am la mine (am uitat cardul home)
am mancat conform pentru ca mi-am facut sanviciuri ok cu salata si braza castraveti... , pe acolo am papat la mac salate super monti, fructe am avut la mine multe asa ca am fost mai cuminte decat acasa
va voi citi si revin
nu ati trcut la capitolul nou .... se vede ca am lipsit si nu a avut cine sa va agite
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
kg mele
lizzy spune:
fetele cochetele, am absentat de la raport, n-am citit cateva zile... si ce vad?? de la pag 9 la pag 19!!! cand apuc eu sa recuperez? :))
azi mi-am propus asa:
md: cafea, branza 0%+iaurt0%
p: ciorba de salata verde (facuta cu lapte si ou); gratar+ciuperci cu smantana
g: zacusca si sunca slaba
c: salata de rosii, castraveti + ceva proteine; ciorba de salata verde
pe masura ce mai citesc din urma mai vin :)
cu putin noroc, de azi intru zilnic, din 2 copii unul a plecat la gradi, mai am unul acasa :) si e aaaaaalta treabaaaa :)))
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc