MONTIGNAC (100) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Revin si eu ...
In prima carte a d-lui Monti parca era o teorie in care demonstra ca nu se slabeste cu calorii putine. Ca organismul se invata cu cat ii dai, ii dai din ce mai putine o sa ne ingrasam si cu caloriile din apa la final (aici glumesc) . Nu mai am cartea acasa dar parca memoria mea asa imi zice.
In alta ordine de idei auzeam la tv ca vedetele (de JLO era vb ieri) slabesc cu infometare..merge la sigur....
Dimineata nu am servit decat cafea cu zaharina si acuma ceai verde. Pana diseara mai e mult. Nu am nimic in plan de bucatarit deci habar nu am ce mananc azi..vad ce ide imi vin intre timp.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Ca vorbeati de culinar..bafta mea ca nu stiu ce a patit pc-ul meu si nu imi mai deschide siteul. Cica imi da pagina de descarcare site la mine in pc....in fine deci nu merge.
Andrea nici eu nu sunt fan cioco neagra. De fapt imi place doar ciocolata alba. In rest..prefer prajiturile...crema sa aiba.

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambilik spune:

Sa traiti, la raport!
70,1 kg, I'm so happy! Dar prin ce emotii am trecut cand am vazut ieri +100g, dupa ce fusesem cea mai cuminte de vreo cateva zile! Si azi s-au dus toate si inca ceva in plus.Tare ciudata mai sunt, de-a lungul unei saptamani pun 100-200g, apoi ma trezesc ca dau jos 500g!
Asta sunt, ma enervez, da' pe urma-mi trece!
Va pup!
Chiar nu are nimeni o carte monti mai noua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Elle...io daca nu are alune...nu zic ca e cioco...deci pas la cioco neagra...

Zambilik, bravo tie...vezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Da' unde va vedeti voi? Cred ca nu am fost pe faza si am pierdut linkul. Cine mi-l da si mie? Plizzzzzz!
Zambilik, si eu am tot asa organismul, si cateodata e frustrant, stiu, stiu...Bravo pentru kg pierdute!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ellinia

Da' unde va vedeti voi? Cred ca nu am fost pe faza si am pierdut linkul. Cine mi-l da si mie? Plizzzzzz!
Zambilik, si eu am tot asa organismul, si cateodata e frustrant, stiu, stiu...Bravo pentru kg pierdute!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

trimis pe pm parola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

androix, asa, intra in clubul fanelor culinar.ro. eu si sanse cred ca suntem campioane...cel putin la facut tortul pufos si cremos...pe asta cred ca l-am facut de trei ori la rand de la pasti incoace. o data sub forma de rulada. si eu sunt ca tine, imi place sa mananc mult si bine. asa ca intr-un fel sunt fericita ca macar nu ma mai ingras, daca de slabit nu slabesc.

andanii, merci mult ca ai vazut pozele cu david, si mai ales pentru complimente. e un dulce, dar din cand in cand imi vine sa-l dau de pamant...ca sa zic asa. doamne, ce circ poate face noaptea sau cand nu ii faci pe plac...offff, abia astept sa ne putem intelege. crede-ma pe cuvant ca nu sunt asa de slaba. pe bune. am un dulap de haine care nu imi mai vin (si haine faine, imi vine sa plang cand ma uit la ele si la cele trei tricouri care imi sunt bune acum). la inaltimea mea de 1,62, cele 72 de kg sunt multe. am fost la dr anul trecut si si acolo mi s-a spus ca sunt grasa...se calculeaza indicele ala corporal si dupa el eram grasa, trebuia sa slabesc opt kile ca sa fiu la categoria normal. si si la 62 de kile eram inca plinuta, dar acum as fi fericita sa le am si pe alea. de la 57 de kg in jos arat bine...si eu unde sunt???? ma rog.

am vazut si eu pozele cu tine si cu androix, se vede foarte bine ce mult ati slabit! bravo!!!!

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Daca ma mai primiti, sunt hoatarat sa intru si eu in clubul M Cred ca m-am apucat de Montignac de 10 ori numai de ultima data de cand am scris si de fiecare data sfarsesc prin a manca altceva, ba vreau covrigi (facuti de un indian, daca ati sti' ce seamana cu covrigii din Ro doar ca au susan sau mac ), ba vreau parjituri cu muulta crema si daca se poate ciocolata sa fie, ba cozonac, ba paine .... De azi vreau sa pun piciorul in prag

Deci, Andanii, te rog sa ma treci si pe mine in tabel -1.65 m si 70 kg, vreau sa ajung la 60 minimum.

tuturor si fug la treburi

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

da ele ai dreptate ... asa spune monti despre calorii ... nu e buna teoria caloriilor pentru ca daca mananci putin se obisnuieste si bla bla , o cunosc si o sustin .... dar tot eu sustin si chestia ca trebuie mancat de toate dar cantitate mai mica ... iti spun eu ca adunand caloriile la cateva chiftele sau snitzele sunt multteeeee rau, chiar si o mancare de carne cu legume are destule calorii, cand spun calorii putine ma refer la un iaurt un mar si o salata de varza toata ziua, nu la cremvusti, branza telemea, rosii, ardei , un ou si mai stiu eu ce dimineata care aduna vreo 350 calorii .... ce sa va spun o salata de varza cu conserva de ton are vreo 350 calorii , nu e putin , sau dimineata 5 buc finnn crisp cu o cana de lapte sunt vreo 250 calorii , o ciorba are vreo 250 calorii , vreo doua mere , o para o banana sunt vreo 250 calorii ... Adun pe zi mai mult de 1000 calorii si mie-mi trebe ca sa slabesc 800 calorii pe zi , mai rar reusesc sa mananc asa putin.
Si eu tot comentez fetele pe aici ca mananca putin pentru ca era scris meniu pentru o zi: un iaurt, o cafea un mar si o salata ..... asta e putin
Mointi spune mananca mic dejun da sa fie mic dejun , ori paine cu lapte , ori fructe , ori sunca cu oua si rosii .... (ma rog am dat exemple rapide) la pranz o ciorba ceva carne legume o salata , la cina dinou mancare, macaroane, orez , sau chiar carne dinou , da mancare sa fie , si asta nu inseamna ca trebe sa fie neaparat snitzele pentru ca la o zi cu un meniu echilibrat faci 1500 calorii ca nimica si fara sa fie cine stie ce grasimi in meniu.
Nimeni nu zice ca sa se manance hipercaloric dar totusi trebe avut grija la grasimi si monti zice sa consumam ulei de masline sa nu mancam grasimea de la pui , sa nu mancam carne de porc , sa nu mancam margarina , unt , sa ne limitam la carne de pui curcan si peste .... sa nu mancam seminte si alune desi au un indice mic , sa ... sa ... sa ... ar fi multe , da iar imi spuneti ca ma revolt

La mine functioneaza monti ... da mai dietetic , asta inseamna calorii mai putine ,cu mancare gatita da avand grija la combinatii si totusi cantitatea conteaza si ea foarte mult
In momentul cand mananc un monti permisiv cu fripturi, snitzele si prajiturele ma mentin ...

sper ca nu am suparat pe nimeni cu comentariul meu , incerc doar sa lamuresc problema, nu prea ma descurc eu in a explica , da sper ca intelegeti voi ce vreau sa spun

no hai ca m-am intis dinou ..... cine se supara pe mine ii va trece cu siguranta ......... va puteti supara pe mine ?????

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

Miniuta, mi-am adus aminte de tine cu varza...pe urma am vazut unde stai (daca e valabil), ciudata rau varza aia acra a voastra de la borcan (acra in dra.ci), dar am vazut ca nemtii o gatesc cu zahar.Te-ai adaptat la retetele locale sau le practici pe ale noastre.Eu am mancat in Germania de ex, varza pusa in oala (zauer daia) cu zahar si mar ras, servita cu carnati fierti (buni rau)...

Andanii, am vrut si eu intr-un timp sa calculez caloriile, dar cum pe produsele noastre nu sunt tot mereu info nutritionale...nu prea am cum...si plus ca mi-e o lene de ma doare sa cantaresc tot...

Mergi la inceput