bebelusi din aprilie 2003 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Saso spune:

si noi am fost acasa si am schimbat pozeele de pe pagina de web!
am facut un botez .. in familie!

in rest totul ok
acum prindem, aruncam si rontaim jucarii!
de o sapt bem apa.. din sticla cu biberon!...ca pina acum a fost tare gretoasa apa... se pare ca si stcla.. ca numai din una singura bem!
in rest sintem cuminti.. noaptea dormim...6-7 ore.. numa mama nu-i cuminte si nu se culca deodata cu fetita!

va pupam dulce!

Nathalie si Sofi
http://www.nathalie.net.ms/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Parpalaku' wrote:
Bine-ai venit lexiuta! (Cred ca mai bine puneam eu sagetzele indicatoare) :) Io sint pe tot terenul, dupa cum vezi :) (Trag cu okiul sa vad ce m-asteapta - in afara de vaccinul de saptamina viitoare :( )

Vezi, ca bine-i ziceai cu sagetile alea, io am si pierdut drumul, imediat ce-l gasisem. Daca eram june, ceream instructiuni, da' asa, juneasa, nu m-am lasat pana nu am nimerit din nou.
Si, daca tot se da raportul despre bebei, sa dau si eu un pic:
program nu prea avem, sau, mai corect, avem vreo 2-3 grile pe care le tot schimbam, in functie de vreme, linistea din casa, programul echipei de vopsitori care renoveaza acoperisurile, stranutul lui tati sau cine stie ce alti zeci de factori care ne influenteaza orele de somn.
Cu mesele stam cat de cat ordonat, mancam la 3 ore, dar tinem si 4, ne-a testat mami si a mers. Afara ne place tare mult, dar nu dormim ca alti copii de-i vede mami prin carucioare, ci stam la verticala, cu ochii mariti de curiozitate, sa prindem pentru mai tarziu cam cum se face cu toboganele, leaganele, aruncatul nisipului in ochii dusmanului, cum se iau lopeti in cap si alte comportamente pe care numai in comunitati prichindaresti le inveti.

Acum, ca v-am gasit, o sa mai povestim. Pana atunci, ochii mari si gura mica (cu reversul medaliei, cand e cazul), nu le stresati pe mamici, ca de la ele vine mancarea pana una-alta.

Mergi la inceput

Tot eu.
Cu scuze pentru maria-sa caracterul de 6. Nu mai fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

dragi mamici cu bebici, nu am mai avut timp sa stau asa mult pe net, dar acum ca bebe doarme, am zis sa o laud si eu:). de azi fata mea a inceput sa pape piure de banane, la inceput mai timid, apoi cand l-a vazut pe taticul ei ca dadea tarcoale castronasului, a inceput sa pape cu o pofta de nedescris.mai asteptam cateva ziel si apoi papam si piure de mere.in rest, gangurim si chiuim toata ziulica in cor (alexutza, mami, tati si buni:)mai nou, are un alt gen de chiuit...sta pe burtica si cand vede pe cineva cunoscut incepe sa dea repede din manute si scoate niste tipete asemanatoare cu nechezatul de calutz:))).
nu vrea inca sa renunte la papa de noapte, iar eu sunt ca un zombi.am inceput sa-i dau la 12 laptic cu fainos, dar vad ca ea tot se trezeste noaptea si cere tzitzi, asa ca ii indeplinesc dorintza, poate, poate...poate intr-o noapte va zice si ea ca ii e mila de mami si de tati si ne va lasa sa dormim:).
s-a comportat excelent dupa vaccin, nu a avut nici o reactie la el.pot sa ma consider norocoasa.
voi ce mai faceti?

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

bun venit ivartolas (si in randul dc si in randul nostru) si lui lexi - sa va traiasca comorile si sa ne scrieti numai lucruri bune despre ele.
lexi, poate mi-a scapat, dar nu gasesc numele puisorului tau pe nicaieri.
am venit si noi din concediu, a fost super, parca a zburat nu alta. si a zburat si pe langa mine, ca nu am apuca sa ma odihnesc prea bine. o sa revin in scurt timp cu povestiri, pana atunci pup micii razboinici/razboinice si pe mamicile lor.

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dy spune:

Si noi ne-am intors din concediu. A fost super, dar mult prea repede s-a dus. Am fost dupa cum va spuneam la mare...cu puiutul bineanteles. A fost foarte cuminte si la plaja(sub umbrela) si seara in oras. Toata lumea s-a minunat de noi ...la 5 luni la mare..., dar am vazut si bb-ii de 6 saptamani, de 2 luni si erau din Italia (va dati seama cat au mers pe drum cu bb?), 2 gemene la 5 luni iar de sugari peste 9 luni te impiedicai la fiecare pas. Voi reveni si poze noi!

Dy - mami de Cezar si sotie de Danut

http://community.webshots.com/user/dienuta101

Mergi la inceput

Mihuletu,
bebeul nostru se cheama Eduard si a aparut pe cinspe martie, seara, la fix 11 trecute dupa 10. :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verutza spune:

Dragele mele,

Nu am reusit sa va arat decat o fotografie, dar inca nu m-am lamurit cum sa aduc foto de pe webshots. Poate ma lamuriti voi cum se face.
Asta noapte nu am dormit deloc, Alina a avut putina temperatura si a fost f indispusa si tocmai cand a adormit m-am trezit cu baiatul la mine in camera care asa somnoros cum era, imi cerea sa-l legan pe picioare. Si uite asa cu baiatul pe picioare si cu fata in brate pana cand Alina s-a trezit din nou si atunci s-a trezit si baiatul. Asta se intampla pe la 4 dimineata. Azi dimineata la 6.30 h L-am trimis pe Dalian din nou la munte asa ca nu s-a mai culcat, si cand a adormit Alina am lasat-o cu tatal ei si am plecat la gara. Acum sunt ca un zombi mai ales ca nu stiu de ce Alina nu prea doarme in ultimul timp.
In timpul noptii se trezeste tot la 2 ore sa suga si cand doarme cu mine in pat, se intoarce pe toate partile si aproape ca se urca pe mine dar cel mai mult ii place sa doarma pe burtica. Inca nu am fost la cantarit pt ca dr e in concediu dar mie mi se pare fff grea. In sept abia vom face vaccinul de 4 luni si va rog mult sa ne tineti pumnii.
Pupici dulci si multa sanatare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

vad ca si voi stati prost cu timpul si odihna. stati sa va scrie si sara ceva:
bkj er p;km .
si gata cu mesajul ei, ca era sa-mi incida calculatorul. am dus-o la tara si a smotocit rau de tot pisica: a tras-o de urechi, coada, blana si botic. iar mata nu mai putea de bucurie, ca nu se mai dadea dusa din ghearele asteia mici. iar cat despre asta mica... tipa de incantare cand vede pisica si incepe sa innoate in aer in super viteza. la fel o atrag cartile si chestiile cu butoane, iar tac'su nu mai poate de veselie, cica e intr-adevarfiica lu' tac'su.
tinem pumnii verutza la vaccin.
pupil .kliu iu.l

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

quote:
stati sa va scrie si sara ceva:
bkj er p;km .
si gata cu mesajul ei, ca era sa-mi incida calculatorul.

Si la noi e la mare cinste calculatorul, de fapt tastatura, o doresc cu o inversunare care rastoarna mouse-ul de pe birou, smulge hartiile din locul lor, da tot ce-mi sta in cale la o parte, pana ce manutele ajung victorioase la intalnirea cu suprafata racoroasa, plastica si cenusie, pe care sunt desenate tot felul de cifre si litere. Ahhh!! Ce mai conteaza cateva balutze in plus peste firimiturile de la grisinele lui mami?

Mergi la inceput