bebelusi din aprilie 2003 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
Dy spune:
Si noi am inceput diversificarea acum 5 zile, cu cate o lingurita de suc de morcov. Astazi am ajuns la 6 lingurite. In rest toate bune si frumoase...ii place tare mult sa se joace, a inceput sa se joace singur cu jucarioarele cand sta pe burtica, sta in scaunelul pentru luat masa si se joaca, acum a adormit...bineanteles tot cu titi, si tot in patul nostru. Acum dorm ambii mei copii...Cred ca se implinesc 4 luni de cand Cezar nu a mai dormit in patutul lui.Altceva...ne pregatim de mare, joi dimineata este imbarcarea. Am hotarat sa stam 4 zile si ne-am luat bilete. Sper sa nu am probleme pe acolo, pe 15 implineste 5 luni. O sa-l scot la plimbare doar dimineata pana la 10 si seara dupa 18...
Pentru fetele care vor sa-si intarce bb-ii... Eu zic sa va mai ganditi...Ce poate fi mai bun pentru copilasii vostri? de ce sa-i privati de primul lor drept? pentru mine este cea mai mare bucurie cand il vad pe printul meu cat este de fericit cand il pun la san...
Despre mine, sunt cam suparata pt ca nu am mai slabit deloc, din contra m-am ingrasat 3 Kg. Cand n-am internat sa nasc, aveam 84 kg,cu 26 mai mult decat aveam inainte de nunta, cand am iesit din spital 74, la botezul lui Cezar care a avut loc la 2 luni fix(am nascut sambata), aveam 65, iar acum am 68...si ma duc la mare. La voi cum a fost cu Kg?
Va dulce pe toate si pe toti!
Dy - mami de Cezar si sotie de Danut
http://community.webshots.com/user/dienuta101
mihuletu spune:
n-am vrut mamicilor dragi sa intarc, nu ma mai certati:((. nu mai vrea puisorul meu titi si laptic de titi. dar voi celelalte sa nu faceti ca mine, daca aveti de ales.
vreo schimbare in comportamentul lui Alex de cand a intrat in randul crestinilor, Acvi?
mergem si noi la Moldova, un soi de concediu cu plimbarici. o voi scoate pe SAra in padure, la animalute, frunze si insecte. abia astept, nu mai pot de nerabdare.
succes cu alimentele noi si bebici mancaciosi va dorim.
multi pupici tuturor
www.sara.haihui.ro
lexi spune:
Aici e cafeneaua cu bebeii de martie? Ca n-am fost prea atenta si abia acum va deschid usile.
parpalak spune:
Bine-ai venit lexiuta! (Cred ca mai bine puneam eu sagetzele indicatoare) :) Io sint pe tot terenul, dupa cum vezi :) (Trag cu okiul sa vad ce m-asteapta - in afara de vaccinul de saptamina viitoare :( )
Pupicei la bebei.
Sanatate la bebei si mamici.
verutza spune:
Bine ai venit lexi!
Parpalak succes saptamana viitoare la vaccin, noi il facem in septembrie ca e doctora in concediu.
Fetelor,
Cititi "CARTEA DESPRE COPII" de OSHO!!! E super!
Numai bine la mamici si la BB-i.
Pico spune:
Doamne....ce de mamici!!! De cand n-am mai intrat pe net s-au schimbat o multime.Imi place tare mult. Stiu ca am absentat foarte mult dar asta e...fara calculator.
Ioana are 4 luni si o saptamana.Papa suc de morcovei cu merisor,lapte formula si saptamana viitoare o sa incepem sa papam si cereale.
Spre rusinea mea, nu i-am facut inca vaccinul de 3 luni.Mergem abia miercuri.Si la voi s-a intarziat atat?
Altfel,puitul este foarte vesel,rade toata ziulica,gangureste si ii place foarte mult compania.
Parca sunt picata din cer .E o senzatie foarte....ciudata!
Deci spuneti-mi si mie..daca va mutati unde va gasesc?
Pupici la toti puiutii de aprilie si nu numai
acvi spune:
Hei,mamici de aprilie unde ati disparut???Greu v-am mai gasit!!
Ce fac micutii si micutele voastre???
Alex a avut doua realizari pe ziua de azi:l-am gasit cu degetele de la picioare in gurita si azi a schimbat pt prima oara canalele TV( din telecomanda) cu piciorusele,are tati concurenta deja!!!
Este f vesel ride in hohote ,gingureste ,vrea toata ziua in picioare si sintem si eu si tati topiti dupa el(parca ne gindim sa mai facem unul!!)
Aaa,simbata am fost la "Universul Pampers" si am competat un talon ,iar cind am ajuns acasa ne-au sunat de la Pampers ca a cistigat un prosop de baie,si am fost extrem de fericita(sper sa fie toata viata un norocos)!!!
E un pofticios se uita la noi fix cind mincam am inceput sa disparem din fata lui ca imediat incepe sa dea din buze si sa saliveze,in seara asta i-am dat o jumatate de piersica si tipa sa-i mai dau!!!
Gabi si Alex.
ivartolas spune:
Si eu sunt bebe de Aprilie, Alex, 11 Aprilie 2003.
Sunt cuminte si jucaus, o mandrete de baiat.Si nu ma laud deloc, asa ma lauda altii!
Pupici la toate mamicile si bebeii lor!
Alex si Mark fratior mai mare!
verutza spune:
Dragele mele,
Ce mai fac BB-ii vostrii?
Bun venit ivartolas cu BB Alex!
Am acum si eu o foto dar nu se vede bine Alina. Trebuie inca sa invat cum sa fac cu fotografiile. Am mai multe fotografii, se pot pune? Voi cum ati facut?
Alina este f bine si se face pe zi ce trece mai frumoasa. Zambeste f mult cand il vede pe fratiorul ei. Dalian este topit dupa ea si-mi spune mereu sa-l las s-o atinga. Dar mie mi-e teama sa-l las prea mult cu ea.
Noi suntem tot pe tzitzi, nu am inceput inca diversificarea. Este f pofticioasa si nu putem manca in fata ei. Odata i-am dat pe limba putina banana si era s-o inghita pe toata.
Vaccinul ne asteapta in septembrie si avem emotii.
Pupici dulci