bebelusi din aprilie 2003 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Sa ne laudam ca am facut si noi botezul, si am fost tare cuminti si in biserica si la restaurant. Cam tarziu l-am facut, Jonathan are 4 luni jumate, dar cand am vrut noi, n-au putut socrii, apoi popa face doar o data pe luna, asa ca am ajuns sa facem acum. A fost frumos, am pus cateva poze de la botez si pe webshots daca vreti sa ne vedeti ce mandrii suntem.

Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Scuze fetelor... am postat un mesaj la o adresa gresita. Asa e cand deschizi o suta de ferestre. Acu nu stiu cum sa fac sa il sterg. Se poate? Sa ma ajute cineva!!!
Tocmai voiam sa ma laud si eu cu Emi ca spune mama toata ziua, ca sta binisor in funduletz, o las cateva minute sa se joaca in pozitia sezand, iar de papat... ce sa mai spun? papa de toate. Avem insa o problema. Cand ii dau fructe amestecate, le vomita dupa ce mananca o canita plina. Am inceput sa i le dau din nou separat sa vad care e pricina. Marul a trecut! Maine incercam banana - parca nu imi vine sa cred ca asta e beleaua. Ati patit asa ceva???
Mai facem ceva foarte comic in special la masa cu lingurita. Spunem buuuuu lung si totul este improshcat in jur cu mancare din gurita. Si la voi e la fel???
Pupici si sanatate multa la bebici,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

e bestial feciorul jonathan, adela, sa-ti traiasca o mie de ani fericiti. mai fetelor, avem niste copii de pus in rama si de lasat acolo cand sunt mofturosi.
mai avem o saptamana si incepem si noi diversificarea. abia astept ca sara e foarte pofticioasa, se uita cu jind la tot ce bagam noi in gura si probabil isi imagineaza ca tot ce mancam noi are gust de laptic. cred ca o sa ne fie si noua cam greu, ca deja isi baga degetele in lingurita cu vigantol sau incearca sa-si duca ea lingurita la gura. am reusit sa o fac sa raceasca si nu stiu cum. ori a luat raceala de la tac'su ori am scos-o dimineata prea subtire imbracata afara, iar diminetile astea au fost destul de reci. i-a curs nasucul rau de tot si n-a prea putut respira pe nas, ceea ce o supara foarte tare si plangea de mi se rupea sufletul.
unde va tineti bebeii cand le dati mancare solida? le-ati cumparat ceva scaune speciale?
lexi... amestecul balute cu firimituri de grisine s-ar putea sa fie mortal pentru tastatura.

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

dragi mamici si bebici, am si eu o intrebare la voi...punem sau nu biscuite in piureul de fructe? si daca da...de care?si cat?
mai vrem idei de papita, caci suntem la stadiul de bananuta si de merisor la ora 10 si de lapte cu fainos la ora 0.00.in rest numai lapte de mami:) putem da pirsicuta?caci am auzit ca are mult fier si ac e tare bunaaaaaaaa, dar am mai auzit ca poate face diaree bebem si nu vrem asta.
asteptam cu nerabdare isei si sugestii:) va pupim cu drag.

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

mamamariana, vezi ca pe bara aia unde scrie "Trimise" sint mai multe pozulice mici. Daca pui mouse-ul pe ultima din dreapta, o sa vezi ca scrie "Delete reply". Si fa-i click!

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Mersi mult Parpalak. Am rezolvat-o cu ajutorul tau. Nu mai spun la nimeni din familia mea ca mai ales fiica-mea rade de mine de nu mai poate cand mi se intampla chestii de genul asta. Si unde mai pui ca eu i-am pus mouse-ul pentru prima data in mana. Acu' recunosc ca m-a intrecut prin unele locuri
Fetelor, haideti sa va spun ce face Emi mai nou... I-am tot cantat un cantecel compus de mine cu niste versuri foarte dificile (Pisoias, pisoias, piso-piso-pisoias si asa mai departe) pe melodia lui "This old man" daca o stiti... oricum nu conteaza. Aproape de fiecare data ii puneam manutele impreuna ca si cum ar aplauda si ea era tare fericita
Aflati ca ieri dimineata, in timp ce ma strambam ca de obicei cantand slagarul familiei noastre: "Pisoias" Emi a batut din palmute singurica. Nu chiar palme fatza in fatza, nu clampanit, nika. Dar si-a lovit manutele una de alta ridicate sus, exact cum i le puneam eu inainte, pe tot timpul cantecelului. Si acum, de cate ori ii cant, iar aplauda. E durere!!!
O fi asta primul semn de inteligenta? Asa zice tac-su care e tare mandru de fata. A incercat si el sa ii cante in bucuria aia de ieri, dar s-a soldat cu o strambatura de gura si un inceput de plans. Era si normal... la vocea lui???? Fug si cainii cand il aud.
Pupici,
Mamamariana

Mergi la inceput

o sa incerc si eu mamamariana chestia cu palmutele. la noi, mai nou, sara a inceput sa ma acompanieze la cantecelul pe care i-l cand de cand s-a nascut. in loc sa adoarma, casca ochii mari si incepe sa cante si ea.

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Iaca am revenit si noi din mica vacanta si pt. inceput va anunt ca ne-am crestinat.
Acum sugestii de mancaruri:
Este adevarat ca piersica are mult fier,dar si ca produce diaree asa ca va sugerez s-o incercati s-o combinati cu putin praf de biscuite si branza de vaci.Este o combinatie plina de calciu pt. toti copiii.
Nu prea stiu draga Ariel cat suc/pireu de fructe consuma BB la o masa asa ca iti sugerez sa pui putin praf de biscuite pt. a aluneca cat de cat pe gat.Daca nu ma insel eu folosesc biscuitii "Hansem" cu vanilie care se gasesc la Kg,mai exista si cu,cacao.
La mine pireul de fructe se compune dintr-o felie de pepene galben,jumatate de piersica,un mar o felie de para si 5 boabe de strugure la care adaug o lingurita cu varf de biscuite.
In mica vacanta in ardeal am gustat parizerul si pateul de soia,iar doctora pediatra mi l-a pecomandat in pireul de legume si in cel de cartofi.
Este un produs 100% natural si foarte bun la gust.
Va pupam.
Pe curand.

Mergi la inceput

bah, cary, pate de soia... iacky. barbac'meu e vegetarian si baga mai ales de astea de soia... mi s-a acrit de tot. m-am luat cu vorba si am uitat sa va urez bun venit in randul crestinilor...
de azi incepem si noi diversificarea... cu milupa cu banane la masa de 10, o sa-i mai dam terci de orez cu mere si branza, piure de legum cu carne. iar in loc de sucuri de fructe ii dam apa chioara. asta pana la sase luni. sa vedem ce moaca o sa faca sara la mancarea noua. mai trist e ca tre sa-i cumparam scaun de ala de masa, ca sa poata papa cum vrea ea in bucatarie. adica sa poata murdari ce vrea ea si cat vrea ea, numai sa nu arunce toata mancarea din castronas:).
sunteti mai odihnite?
arielule, tu ai inceput sa lucrezi? cu cine o lasi pe alexuta?
de cand va duceti din nou la munca? eu trebuie sa merg de la 1 ianuarie si am cam prins gustul statului acasa. nu stiu cum o sa ma reacomodez. probabil cu multe poze de-ale sarei pe birou si numai cu gandul la ea. o sa i-o las mamei soacre si o sa stau cu inima cat puricele, ca nu-mi spune niciodata ce se intampla rau cu sara ca sa nu trag eu concluzia ca e o bunica rea. imi spune doar ce bine se impaca ea cu fetita, iar cand eu ii spun ca am observat ca nu mai mananca, recunoaste si ea ca nici la ea nu prea a mancat etc. dar ma gandesc ca decat sa iau o femeie sau pe cineva de care sa nu stiu chiar nimic si sa nu-mi iubeasca copilul... greu de tot.

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

multumesc de raspunsuri.
mihuletu, eu am inceput serviciul, dar "minunea" a durat fix 1 saptamana, am povestit intr-un subiect pe "discutii generale" ce am patit...o lasam pe alexuta cu mama acasa, dar pot sa zic ca imi era tare greu sa stiu ca nu e cu mine. oricum, acum suntem iar impreuna, ea fericita ca e cu mami, eu tot fara bani:). imi caut in continuare ceva de lucru, dar ceva mai uman...mi-e greu sa ma despart de ea, ca este inca foarte mica, dar mai trebuie niste bani in plus, deoarece ne descurcam destul de greu doar cu un salariu si cu cei 800000 lei pe care mi da statul.

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2

Mergi la inceput