Youthful Island slabeste sau nu ? Raspuns: DA! (2)
Raspunsuri - Pagina 14
aidaciolac spune:

...scuze de intruziune , dar cine ma poate lumina si pe mine ce sunt pastilele astea?
O zi buna!
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumim 
POZE
Matza Emma in actiune
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
...scuze de intruziune , dar cine ma poate lumina si pe mine ce sunt pastilele astea?
O zi buna!
Aida
voteaza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=0" target="_blank">10 gherute pictate ... multumimPOZE
Matza Emma in actiune
Buna, Aida !
Insula tineretii te ajuta sa slabesti...sa arati mai tinara !

De ce nu citesti ce s-a scris ? Te-ai lamuri mai bine.
Vino cu noi, daca te tenteaza.
Nora

Inceputul postului-10 martie: 80 kg
Start superdieta-16.03.2008: 79.5 kg
Target-6 weeks- 27.04.2008: 70.0 kg
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
24.03: 75,2; 36.3; 49.2
02.04: 74.0; 35.5; 49.5
09.04: 72.8; 34.7; 50.0
16.04: 70.9; 33.3; 50.7
23.04: 70.0; 32.5; 51.1
TARGET ATINS !!!!!!!
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."
nora2005 spune:
Fetelor
, n-am avut ragaz sa mai scriu, doar ce-am ajuns de la job. Ma bucur pentru cele care au inceput sa slabeasca incurajator. Va spun bun venit fetelor noi
.
Mina mea dreapta, Tatiana, are grija de voi.
Va veni si soarele, o sa vedeti, pe strada fiecareia.
Insula tineretii aduce tinerete in viata noastra, daca slabim oricum parem mai tinere, nu ?![]()
Nora 
TARGET ATINS !!!!!!!
Mirelou spune:
Aida, din cate am inteles din tot ce am citit, Youthful Island sunt niste pastile de slabit, de provenienta chinezeasca, pe baza de plante (ceai verde, panax, extract de gherghina, cofeina si alte ingrediente pe care nu le cunosc, neavand aceste pastile). Fetele le lauda si le recomanda pentru ca se pare ca sunt intr-adevar eficiente, chiar slabesti de la ele, nefacand nimic deosebit, iar daca tii dieta, cu atat mai bine.
Pana aici toate bune. Partea mai proasta ar fi ca se vand prin distribuitor (fetele iti dau in mesaj privat numarul de telefon al persoanei care se ocupa cu asa ceva), de unde pretul destul de ridicat
(pentru o cura de o luna te ajunge la minim 250 RON si se pare ca, pentru eficienta maxima, e de preferat sa tii cura de o luna). Si asta e putin, pentru ca in cautarile mele pe net, am gasit ca se vinde si cu 1 milion o punguta pentru o saptamana. De asemenea, exista si o doza de risc pe care ti-o asumi, odata ce te apuci sa le iei. Daca, fereasca Sfantu, patesti ceva de la ele (admitem ca sunt naturale dar, prin absurd, daca faci o reactie alergica si patesti ceva) nu ai pe cine sa tragi la raspundere
aceste pastile fiind inexistente pe piata. (de aici vine si usoara mea reticenta)
Pe mine, personal, m-au tentat foarte tare dar sunt genul de om care pun in balanta de o mie de ori un lucru
, asa ca inca nu am comandat.
Cam atit am putut sa te "luminez" eu...![]()
Fetele care iau efectiv aceste pastile, te pot lamuri poate mai bine decat am facut-o eu. 
tatiana83 spune:
Buna fetelor, buna Nora!
Ai dreptate Nora, cu Y.I. parca a venit soarele si pe strada noastra!Azi am incaput in pantalonii pe care i-am purtat in prima luna de sarcina cand nici nu ma ingrasasem prea rau de la bebe!Cei drept imi vin cam stramti, ceea ce inseamna ca e loc de mai bine-mai trebuie sa dau jos-sa ajung cum mi-am propus la 57 kg.
Dar ideea este ca sunt din ce in ce mai increzatoare!
Curaj fetelor!
Nora, parca tu ai incercat Y.I. in mai multe variante-adica ai luat si cate 3 o data, si cate 4, pana la 6.Te intreb pentru ca eu iau 4-4-4, insa de 2 zile ma simt cam slabita si usor nervoasa.As vrea sa cobor la 3-3-3.Crezi ca vor fi la fel de eficiente?
Tu ai simtit diferenta cand ai variat nr lor?
Ceea ce vreau este sa ma simt si bine dar sa si slabesc in continuare.Sa nu se fi obisnuit organismul cu formula de 4-4-4.
Multumesc frumos!
Spor la slabit in continuare!
Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)
22.04....65,2 kg
...o saptamana..
29.04.....62,4 kg
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by tatiana83Buna fetelor, buna Nora!
Ai dreptate Nora, cu Y.I. parca a venit soarele si pe strada noastra!Azi am incaput in pantalonii pe care i-am purtat in prima luna de sarcina cand nici nu ma ingrasasem prea rau de la bebe!Cei drept imi vin cam stramti, ceea ce inseamna ca e loc de mai bine-mai trebuie sa dau jos-sa ajung cum mi-am propus la 57 kg.
Dar ideea este ca sunt din ce in ce mai increzatoare!Curaj fetelor!
Nora, parca tu ai incercat Y.I. in mai multe variante-adica ai luat si cate 3 o data, si cate 4, pana la 6.Te intreb pentru ca eu iau 4-4-4, insa de 2 zile ma simt cam slabita si usor nervoasa.As vrea sa cobor la 3-3-3.Crezi ca vor fi la fel de eficiente?
Tu ai simtit diferenta cand ai variat nr lor?
Ceea ce vreau este sa ma simt si bine dar sa si slabesc in continuare.Sa nu se fi obisnuit organismul cu formula de 4-4-4.
Multumesc frumos!
Spor la slabit in continuare!
22.04....65,2 kg
...o saptamana..
29.04.....62,4 kg
Tatiana, ia-le cum te simti tu bine, deci cu 3...Important sa le iei regulat. Chiar daca masa respectiva inseamna doar 1 mar. Asa ca...tot inainte !

Mirelou, eu am facut gestul de a testa pe mine, pentru ca am mult curaj in general. Si pentru ca nu mi-e frica, atit timp cit stiu ca frica nu vine de la Dumnezeu. Am vrut sa fac publica aceasta testare tocmai pentru a veni in ajutorul altor fete. Personal nu sunt implicata in distribuirea acestor produse, iar persoana pe care o recomand eu pe PM este cea de la care am luat eu si le rog sa specifice ca suna din partea mea pentru simplu fapt ca nu vreau sa li se vinda la alt pret decit cel pe care il stiu si eu, cel cu care am cumparat, 60 ron-pt.120 capsule sau 125 ron pentru 240 capsule. Am vazut chiar eu ca se vind pe net la pret chiar dublu si am vrut sa le feresc pe fete de aceasta capcana. Cea de la care am luat mi se pare o persoana onesta si care face acest lucru tot pentru a le ajuta pe alte fete, pentru ca si ea, la rindul ei a slabit cu ele. Nu stiu cine ar fi dispus sa se duca asa de des la posta sa tot faca si sa puna colete, daca nu ar avea un suflet bun si dornic de a-i ajuta si pe altii? Eu, una, asa vad problema. La putinul meu timp liber eu nu-mi permit si ma bucur ca sunt altii care o fac. Cine e reticent, nu e obligat sa le ia. Oricum, fiecare are liber arbitru si decide pentru el, nu ?
Am spus mereu atentie la sanatate. Cine are probleme, sa nu le incerce, contin multa cofeina. Pentru ca eu sunt un om sanatos si fara probleme deosebite, mi-am permis aceasta testare pe mine. Cine vrea sa beneficieze gratis de experienta mea, e invitata mea. Cine nu, poate sa incerce altceva. Eu nu vreau sa fac publicitate, vreau doar sa le ajut pe cele care nu au reusit altfel. Pentru ca si eu am testat destul de multe diete, fiind patita, stiu ce greu e sa vrei sa slabesti si sa nu reusesti. Acum am vazut ca asta ajuta si o spun. Cine va slabi si fara dieta, cu atit mai bine. Ma bucur pentru fiecare fata care isi va atinge telul. Aduce fericire !
S-auzim numai de bine !

Nora

TARGET ATINS !!!!!!!
tatiana83 spune:
"Tatiana, ia-le cum te simti tu bine, deci cu 3...Important sa le iei regulat. Chiar daca masa respectiva inseamna doar 1 mar. Asa ca...tot inainte !
Mirelou, eu am facut gestul de a testa pe mine, pentru ca am mult curaj in general. Si pentru ca nu mi-e frica, atit timp cit stiu ca frica nu vine de la Dumnezeu. Am vrut sa fac publica aceasta testare tocmai pentru a veni in ajutorul altor fete. Personal nu sunt implicata in distribuirea acestor produse, iar persoana pe care o recomand eu pe PM este cea de la care am luat eu si le rog sa specifice ca suna din partea mea pentru simplu fapt ca nu vreau sa li se vinda la alt pret decit cel pe care il stiu si eu, cel cu care am cumparat, 60 ron-pt.120 capsule sau 125 ron pentru 240 capsule. Am vazut chiar eu ca se vind pe net la pret chiar dublu si am vrut sa le feresc pe fete de aceasta capcana. Cea de la care am luat mi se pare o persoana onesta si care face acest lucru tot pentru a le ajuta pe alte fete, pentru ca si ea, la rindul ei a slabit cu ele. Nu stiu cine ar fi dispus sa se duca asa de des la posta sa tot faca si sa puna colete, daca nu ar avea un suflet bun si dornic de a-i ajuta si pe altii? Eu, una, asa vad problema. La putinul meu timp liber eu nu-mi permit si ma bucur ca sunt altii care o fac. Cine e reticent, nu e obligat sa le ia. Oricum, fiecare are liber arbitru si decide pentru el, nu ?
Am spus mereu atentie la sanatate. Cine are probleme, sa nu le incerce, contin multa cofeina. Pentru ca eu sunt un om sanatos si fara probleme deosebite, mi-am permis aceasta testare pe mine. Cine vrea sa beneficieze gratis de experienta mea, e invitata mea. Cine nu, poate sa incerce altceva. Eu nu vreau sa fac publicitate, vreau doar sa le ajut pe cele care nu au reusit altfel. Pentru ca si eu am testat destul de multe diete, fiind patita, stiu ce greu e sa vrei sa slabesti si sa nu reusesti. Acum am vazut ca asta ajuta si o spun. Cine va slabi si fara dieta, cu atit mai bine. Ma bucur pentru fiecare fata care isi va atinge telul. Aduce fericire !
S-auzim numai de bine !"
Nora, 

22.04....65,2 kg
...o saptamana..
29.04.....62,4 kg
Mirelou spune:
Fetelor, cred ca ati inteles gresit.
Nu v-am acuzat (pe nici una dintre voi) ca va ocupati cu distributia, si nici nu-mi permit sa pun la indoiala onestitatea unor oameni pe care nu-i cunosc si cu care nu am intrat in contact nici macar o data. Eu am spus lucrurilor pe nume, asa cum am crezut eu de cuviinta si i-am raspuns Aidei, asa cum m-am priceput, cu argumente pro si contra, fiind de altminteri convinsa ca veti reactiona prompt si corect.
Si pe mine ma tenteaza aceste pastile, voi mai studia pe net diferite pareri si apoi voi lua o hotarare. Nora, desigur frica nu vine de la Doamne Doamne, dar prudenta, da!!
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Mirelou
Fetelor, cred ca ati inteles gresit.Nu v-am acuzat (pe nici una dintre voi) ca va ocupati cu distributia, si nici nu-mi permit sa pun la indoiala onestitatea unor oameni pe care nu-i cunosc si cu care nu am intrat in contact nici macar o data. Eu am spus lucrurilor pe nume, asa cum am crezut eu de cuviinta si i-am raspuns Aidei, asa cum m-am priceput, cu argumente pro si contra, fiind de altminteri convinsa ca veti reactiona prompt si corect.
Si pe mine ma tenteaza aceste pastile, voi mai studia pe net diferite pareri si apoi voi lua o hotarare. Nora, desigur frica nu vine de la Doamne Doamne, dar prudenta, da!!
Fereasca Domnul sa cred ca ai acuzat pe cineva. Eu doar am mai punctat o data cum stau lucrurile. Argumente pro si contra vor fi mereu, destule si diferite in functie de persoana care le spune. Fiecare e un unicat ! Si nu poti opri pe nimeni sa comenteze si sa-si spuna parerea, dar cind vezi ca se accentueaza mai mult conotatia... contra, poti interveni dupa cit cunosti. Si sunt de acord cu finalul tau, insa...aici vad ca se manifesta mai mult curajosii decit prudentii
Cind voi avea un pic de timp o sa va spun o povestioara despre bine.
Va imbratisez pe toate
si va spun noapte buna, dorindu-va sa alegeti fiecare cum va e mai bine !Nora

TARGET ATINS !!!!!!!
Mariaa spune:
pastilele astea sunt ceva de genul Clarinolului?!
si eu sunt una din alea care nu-s in stare de regimuri..cu Clarinolul am dat ceva jos.
Mirelou mi s-a parut pertiment punctul de vedere si 'rezumatul' de care si eu aveam nevoie, so, mersi si eu. faza cu alergiile ma cam retine si pe mine eu fiind alergica la anumite chestii..
sunt notate pe undeva riscurile la care te supui? reactiile la cura?
nora si celelalte fete cu rezultate bune, felicitari!
pentru Emma
povestea mea - Agonie si Extaz,, Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara