Youthful Island slabeste sau nu ? Raspuns: DA! (2)
Raspunsuri - Pagina 15
Mirelou spune:
Maria, din cate stiu eu Clarinolul are acid linoleic pe care oricum il gasim in cantitate mult mai mica in unele alimente. Mult controversatele pastile Youthful Island contin multa cofeina si mult ceai verde si alte ingrediente. Deci daca ar fi sa le comparam, cel din urma e naturist suta la suta. Din nou, din cite stiu eu, Clarinolul se ia numai o data in zi, pastilele astea se iau vreo 9 in cel mai bun caz (cite 3 de cite trei ori pe zi) dar sunt fete care iau si mai mult. Sora mea a luat Clarinul dar nu a slabit semnificativ si a pus inapoi la loc. Cu YI se pare ca se slabeste frumos...
Nici macar nu stiu daca pot fi comparate, unul fiind omologat la noi in tara, celalalt nu. Oricum sunt diferite. 
Cam asta e parerea mea.
Inutz spune:
Bun gasit!
Sint interesata de aceste pilule-minune, imi puteti trimite datele de contact ale d-nei care le distribuie?
Multumesc mult!
Am 1, 63 si 80 kg.
tibiuta spune:
Am inceput pe 3 mai.
1,65 37 ani 95 kg.! cea mai tare din parcare
As fi multumita daca as ajunge la 80
Eftimie C. spune:
Buna dimineata!
Citesc de mult acest subiect si pe semnatara lui o cunosc virtual de multi ani de la un topic despre slabit
.
M-ar interesa un prospect al acestor pastile si ceva detalii despre pret si modalitatea de procurare, aici sau pe PM.
Nora ai ceva timp de cand ti-ai atins targetul; ai pus ceva la loc, desi a fost Pastele si cred ca te-ai infruptat ca noi toate?Mai iei in continuare pastilele?
bebe03 spune:
m-am intors din concediu, si desi nu am luat pastile de o saptamina si ceva nu m-am ingrasat deloc, am mincat de-am rupt, ca am fost 5 zile la all inclusive si a fost si pastele cu multe petreceri
va amintesc ca am luat aceste pastile timp de o luna jumatate,si am slabit 7 kg. aveam 87 cind am inceput, acum dupa trei pungi de pastile am 80 kg. cred ca daca le luam corect, adica inainte de masa cu o ora, si luam zilnic de trei ori pe zi( fiindca au fost zile cind am mai sarit) slabeam mai mult...
de azi iau din nou, inca o luna jumate, sper ca de data asta sa le iau corect, si sa le intrerup progresiv la sfirsit...fiindca de data asta vreau sa slabesc 10 kg, deci sa ajung la 70kg, pina pe 15 iunie
de mincat o sa maninc normal fara sa mai fac excese ca saptamina asta,
deci CONCLUZIE , se slabeste categoric, unii mai mult, altii mai putin, si ceea ce este mai important nu te ingrasi la loc, asta testat pe mine( am mincat mult si la ore nepotrivite, cind am ajuns acasa credeam ca am pus pe mine cel putin 2 kg, dar nu, doar vreo 500 grame mai mult fata de ultima cintarire, dar asta e data de faptul ca sunt la menstruatie).
NICOL
clubb spune:
Va rog frumos trimiteti-mi si mie datele de contact pentru procurarea pastilutelor. Am multe de dat jos; am inceput si regim dar as vrea si un ajutor din acesta.
Cand incep cura cu pastilutele voi veni si eu la raport.
Multumesc.
tatiana83 spune:
Buna tuturor fetelor!
Inutz, Clubb, Filofteia v-am trimis privat datele de contact.![]()
Eftimie, ti-am trimis privat doar datele de contact.Revin aici cu prospectul pastilelor.
Noi ne cunoastem de la regimul Scarsdale, insa sa imi fie rusine ca nu m-am putut tine de el, si de aceea nici nu am mai intrat la topic sa scriu.Cu Y.I. sunt increzatoare ca voi fi o mireasa frumoasa in vara cum mi-ai spus si tu cand mi-ai urat bun venit la subiectul mai sus mentionat.
Tibiuta succes la pierdut kg!Sa ne ti la curent cum functioneaza.Ne auzim la raport.
Ce mare la fi listuta de acum in colo..
Mariaa, si eu am luat clarinol 1 luna, din 11 martie pana pe 14 aprilie, insa am slabit doar 3 kg cu regim cu tot.Am inceput Y.I. pentru ca aveam nevoie de rezultate mai satisfacatoare.
Spor la slabit fetelor!
Revin!
Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)
22.04....65,2 kg
...o saptamana..
29.04.....62,4 kg
tatiana83 spune:
Bebe03, ce veste minunata ne-ai dat!
Deci dupa atat mancat nu ai pus nimik la loc!?!!Super!Super!Super!
Stiam de la Nora ca dupa atingerea target-ului nu a mai pus la loc...dar ea mananca normal, fara excese, cu Y.I. luate asa pe fuga doar dimineta.
Bravo!
Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)
22.04....65,2 kg
...o saptamana..
29.04.....62,4 kg
Anca Wish spune:
Tatiana, ma ajuti si pe mine cu niste date, te rog? 

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore