SUPERDIETA (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Hai bey anda zau asa , ca eu nu pot sa incep de luni si dau kix din cauza asta , de ce nu vrei sa imi faci si mie un hatar 'catar'? sa incepem de miecuri si o sa vezi ce o sa nu crezi

breto esti belea mai fata cu foamea ta si cu sacrificarea la resturi , asa e si mama mea , dar ea e slaaaaaba nu ca mine si eu nici macar nu mananc resturile ca am cateloaica de 50 de kg care mananca mai mult ca mine , dar faza cu halvaua nu o stiti , ca era a mea si sigur ca nu o vroia nimeni din casa , ca doar eu mananc asa ceva

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

E cineva dispus sa-mi spuna si mie care e treaba cu superdieta?
As incepe si eu de miercuri, dar nu stiu in ce consta. Si, + ca, nu as vrea sa citesc de la inceputurile superdietei ..ca .. mi-am prins urechile tot wendu + azi la serviciu cu YI.
Va multumesc!

Oana si Andra (21.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Oana, hai ca iti fac eu un rezumat.

Superdieta e un regim -eu l-as denumi in principiu ovo-lacto-(semi)vegetarian, are trei etape de baza, in prima sunt permise doar legume si fructe, in a doua faza se introduc si alte alimente precum oua , peste si branzeturi degresate, iar in ultima faza cereale si carne slaba de pui.

Nu e nevoie sa citesti toate cele 22 de capitole (gizaaaaaaaaas, nici eu n-as face asta), ci doar prima pagina a acestui capitol, pentru ca sunt enumerate alimentele permise (nu toate fructele si legumele sunt permise, asa ca daca te hotarasti sa-l tii o sa tot umbli cu listuta pana te inveti ce ai voie si ce nu)

Cam asta ar fi. Intre superdieta si YI nu exista nici o legatura, ma rog, cu exceptia faptului ca nora initial a inceput sa tina superdieta si apoi a luat si pastilele cu pricina. Superdieta se bazeaza pe reducerea excesului ponderal doar prin eliminarea anumitor elemente din alimentatie .

Succese maxime si te asteptam daca te hotarasti!

Bey, voi restu lumii, vorbaretelor, m-ati lasat cu lista de shopping incompleta si acu ma duc sa fac aprovizionarea, sunt in pana de idei-hei-hei!

APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by anda

aprilush si doroti, ahhhaaa, deci voi erati cu sloganul "ce se-ncepe lunea nu se primeste" ....sa vezi ce primire va dau io voo de miercuri

aida? ce faci? sorbi apa cu inghitituri mici? sper!!

breto pronunta mama ce vrei da-n soapta.

nora, deci n-ai primit nici un warning?? ahaaaa...dupa cum ziceam m-am lamurit. atita bai sa fie.
hai ma nora, noi sa fim sanatoase

vyrgynya & co .... sa cintam impreuna....sunt singurel...bing bang...

tzuc

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Am primit direct...decoratia care troneaza sub numele meu...asta am vazut-o dupa ce s-a inchis subiectul. Pina atunci nici c-am stiu ca vreun moderator nu e de acord cu ce se intimpla. Fiecare isi spunea o parere, au fost si pro si contra...prea putine contra..., eu am vrut sa mergem mai departe, am incercat sa impac pe toata lumea, c-asa e frumos, m-am dus in oras, era liniste cind am plecat, dar cind m-am intors, lacat la poarta...
Asta e. Nici acum nu-s lamurita de nimeni in ce-au constat atentionarile.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aidaciolac

So , eu incep cel mai urat cred 101,7 kg se vede clar ca nu am avut mila de mine , nu ca as fi simtit ceva referitor la mine (v-am spus ca anda s-a speriat cand m-a vazut)
Azi bine , pana mai acum o ora , ca mi-a stat in cale o bucatica de halva pe care nu o vroia nimeni , doar eu , dar poate ca nu se pune ca era doar din susan .
Cel mai bine cred ca trebuie sa incep de miercuri
... sau poate ca de azi

Aida

DISNEYLAND PARIS 2008

WHAT ? ...pe tine n-as vrea sa te supar...
Sper ca stii de gluma...
Si mie mi se pare ok miercuri, nu stiu de ce.
Faza cu halvaua...mi-a adus aminte de ceva, citit tot pe aici, pe forum...tot la capitole de slabit...una din fete a golit frigiderul..sa nu i se mai lege mina de nimic...locuia singura, cu pisica...si in frigider mai avea doar o conserva de pisici...si i s-a facut asa de foame incit....va las sa faceti voi scenariile in continuare...

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

bai,e ora de cina(peste o ora)..dar am o foameeeeeeeeeeeeeeeeeee....si cind ma gindesc ca am legume fierte de tot felu cu un fir de ulei(imi vine sa)...nu e usor sa treci de la PERMISE...la NEPERMISE...asa ca asa o sa va mai cint de nu va vedeti MI FOAMEEEEEEEEEEE

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

April16, multumesc ptr rezumat. Am sa spun daca ma inscriu pe listuta voastra desi, mai mult ca sigur nu voi reusi sa tin pasul. Nu atita timp cind in frigider exista o bucatica de carnita, cind mi se face (si asta destul de des) pofta de icre, cind peste drum de serviciu face o shaorma buna si mai ales, la alunele cu bere. Nu stiu ce sa zic ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

buna ziua fetelor,
ma primiti si pe mine? m-as reapuca si eu de superdieta, as vrea sa incep de miercuri.
eu am mai tinut-o si asta vara, am ales varianta lunga si pana s-o termin am plecat in concediu. bineinteles ca s-a dus totul pe apa sambetei si n-am mai reusit sa ma mobilizez de atunci si-mi pare rau caci chiar slabeam
asadar, daca vreti sa ma treceti si pe mine in listuta, datele mele sunt:
H=1,60 GI=89,00 GT=75,00 DI=13.05.2008 sper sa fie cu noroc

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz
iarna 2007-2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Oana_G

April16, multumesc ptr rezumat. Am sa spun daca ma inscriu pe listuta voastra desi, mai mult ca sigur nu voi reusi sa tin pasul. Nu atita timp cind in frigider exista o bucatica de carnita, cind mi se face (si asta destul de des) pofta de icre, cind peste drum de serviciu face o shaorma buna si mai ales, la alunele cu bere. Nu stiu ce sa zic ....

Clar, Oana, greu pentru tine la dieta...incearca si alte solutii!

Nora

Mergi la inceput

Sa cititi ceva interesant ce-am postat la Odiseea slabitului. Ajuta!

Nora

Mergi la inceput