SUPERDIETA (22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by bretonica

quote:
Originally posted by nora2005

Sa cititi ceva interesant ce-am postat la Odiseea slabitului. Ajuta!

Nora

da si link-ul la fete..educativ ..http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=120967&whichpage=8

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Nu mi-am dat seama...pe moment, ca era deasupra...deci nu departe...usor de gasit....

Mie nu-mi mai e foame. Iar experimentez ceva. Dar nu va mai spuuuuun, in ruptul capului. De data asta tin numai si numai pentru mine

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ok ... deci de joi intru si eu in joc. Miercuri vine mamanu meu si-mi aduce niste pastile dar nu va spun ce si cum na, na, na, nananana
Azi dimineata m-am cantarit si ma mentin la 69 kg

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

quote:
Originally posted by silvana75

Ok ... deci de joi intru si eu in joc. Miercuri vine mamanu meu si-mi aduce niste pastile dar nu va spun ce si cum na, na, na, nananana
Azi dimineata m-am cantarit si ma mentin la 69 kg

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

...hai ca eu stiu!!...YI(am zis incet sa nu ma auda lumea)..si BINE AI REVENIT PRINTRE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

Nora2005, clar ca e greu. Azi am rupt frigiderul in 2. Sint sigura ca nici mama dietelor nu pot tine. Nororc ca-mi vin ajutoare. Dar va fi greu si cu ele, ptr ca, o zi eu daca beau 1 l apa.

Oana si Andra (21.10.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Oana_G

Nora2005, clar ca e greu. Azi am rupt frigiderul in 2. Sint sigura ca nici mama dietelor nu pot tine. Nororc ca-mi vin ajutoare. Dar va fi greu si cu ele, ptr ca, o zi eu daca beau 1 l apa.

fii linistita,ca eu trebuie sa fac imprumut la banca ori de cite ori rup frigiderele,macar sa fie numai unul ca tine...asa ca nu esti singura,sportul meu preferat este MESTECATUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by bretonica

quote:
Originally posted by Oana_G

fii linistita,ca eu trebuie sa fac imprumut la banca ori de cite ori rup frigiderele,macar sa fie numai unul ca tine...asa ca nu esti singura,sportul meu preferat este MESTECATUL

Nebunatico, ce-ai facut ? .....si nu doar eu...

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

fetelor, va propun sa schimbati denumirea topicului... superdieta+ pastila de slabit!
si cu asta v-am pupat!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a_alinta

fetelor, va propun sa schimbati denumirea topicului... superdieta+ pastila de slabit!
si cu asta v-am pupat!

alina

alintata noastra,nu zi ca esti suparata ...aici este SUPERDIETA...ca se mai ia cite un integrator,este doar ca a venita primavara,si avem nevoie de puteri...hai nu fi supy...eu am incercat sa deschid un alt subiect(l-am deschis)dar nici acolo nu prea este libertatea cuvintului,sa evitam de scris pe superdieta,m-am gindit sa ma duc o strada mai incolo...v-om vedea...o zi buna va doresc

Mergi la inceput

Am cartonas rosu...nu mi se mai modereaza mesajele...fetelor daca un mesaj mi-l lasa si trei nu,am plecat de pe forum
SUNT NERVOASA FOC!!...o zi buna...pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

acest subiect nu este despre pastile de slabit iar interventiile despre YI nu sunt binevenite. de aici inainte toate mesajele offtopic vor fi sterse, conform regulamentului. multumesc pentru intelegere.

Roxana

Mergi la inceput