Povestea mea
Raspunsuri - Pagina 4
arizona spune:
quote:
Originally posted by adibe
Stiti, ce as vrea eu, ar fi sa ramin cu sotul si cu copilul meu, nu as divorta deci niciodata,
dar citeodata, din cind in cind, mi-ar place sa ma mai intilnesc si cu domnul al 2-lea…...
Unii oameni sint pur si simplu facuti asa. Sa alerge dupe doi iepuri" sau"sa se joace cu focul" asa cum ai spus .Nu pot sa te judec pt ca nu am trecut prin astfel de situatie . Eu una , din respect pt sotul meu nu as putea sa-i fac asta ,atita timp cit ma numesc inca "sotia lui".La inceput as fi vrut sa-ti spun :"bine dar s-a inventat divortul(sau despartirea,sau macar o discutie lamuritoare cu privire la statutul vostru de cuplu)" , dar imi dau seama ca nu poti stabili o prioritate.
Sa nu crezi ca fac pe "desteapta si cea plina de morala". Am avut si situatii albastre.Dar eu una nu am putit s-o fac. Nu neaparat pt el ci mai mult pt mine.
Cui nu ii e dor de golul acela din stomac atunci cind pune mina pe tine, de pielea care se zbirleste de placere numai la gindul ca...
Sa fim realiste... Bineinteles ca dupa o anumita perioada senzatiile astea nu mai sint atit de puternice ca la inceput.Si cu "domnul al doilea" o sa fie la fel dupa o perioada , si atunci ce o sa faci? O sa-l cauti pe al treilea.
Parerea mea este sa stabilesti o prioritate.daca cauti o familie , ceva stabil, ramii cu sotul tau. Daca cauti senzatii , nu-il tiri si pe el in asta, luati-o fiecare pe drumul lui pt ca o situatie ca asta nu o sa va ajute sa va inbunatatiti relatia care din cite spui nu e foarte roza.
Oricum daca poti sa-i pastrezi pe amindoi fara sa ai probleme ..bravo tie. Eu una nu cred ca pot iubi la fel de intens 2 pers. in acelasi timp , dar asa cum am spus nu am fost pusa in situatie de genul asta si nu pot sti ce imi rezerva viata. Acum gindesc asa dar nu stiu daca in mijlocul unei asfel de probleme o sa mai pot gindi astit de lucid.
Succes orice hotarire ai lua.
A.B.E.
Adibe, poate nu ma vei crede, dar iti spun ca eu imi respect sotul.
Se pare ca nu intelegi cum gindesc eu : repet sunt 2 lumi paralele. Poate daca te vei afla vreodata intr-o astfel de situatie vei intelege.
Am cautat o familie, o am si nu vreau sa renunt la ea, dar acum trec printr-o perioada in care da, caut si senzatii, vorba ta, ceva care sa ma scoata din amorteala. Asta e, e ceva temporar.
(Poate mai bine ma apucam de bangee-jumping, nu ? Efectul era cam acelasi….)
arizona spune:
quote:
Originally posted by Aliada
Bun!Ai facut-o ,asta e!Ai facut-o!Dar acum ce concluzie tragi tu de una singura?Relatia asta a ta extra te ajuta sa rezolvi problemele din familia ta sau mai rau le adanceste?Tu defapt ce-ti doresti in continuare?Vrei sa readuci casnicia ta pe un drum mai bun sau renunti?Ce te face sa crezi ca al doilea e mai bun decat primul?
Daca vrei sa repari ceva din casnicia ta eu zic sa incepeti ,sau sa reincepeti sa comunicati intre voi(tu si sotul),sa-i spui ce te doare si asa poate afli ce-l doare si pe el.Daca a fost dragoste la temelie,inseamna ca merita sa incerci,nu te mai gandi la vremurile trecute cand erati ca doi porumbei deoarece nu mai e posibil!Acum sunteti trei,incearca sa construiesti o cale in situatia asta!Succes!
Aliada
Concluzia, am tras-o deja, dupa cum am spus nu vreau sa imi distrug familia (nici nu am intentionat asta niciodata), pur si simplu vreau sa traiesc si daca uneori familia nu imi poate oferi asta , de ce nu ?
reiki spune:
Parerea mea?
Traieste intens toate momentele pe care viata ti le ofera. Fi mai putin egoista (atentie la asta). Pastreaza distanta si nu intersecta sub nici o forma cele doua lumi care trebuie sa fie paralele.
Incarcate/descarcate cu/de energie dar nu neglija esentialul. (uneori te poti lasa dusa de val).
Si esentialul: IUBESTE. Altfel tu vei fi cea care va pierde cu adevarat si implicit cei care tin la tine.
IUBESTE!!!
Miguelle spune:
Eu cred ca mergi pe un fir de ata. Iti joci casnicia si copilul la noroc. Gandeste-te bine ce vrei si alege pana nu e prea tarziu.
Am trecut si eu prin criza de dupa nastere. Cand avea copilul un an tocmai ne pregateam casa cea noua in care sa ne mutam, iar mie mi se parea ca totul e degeaba. De ce? Minte de ia o pauzare nebuna! Ca nu mai e ca inainte, ca sotul nu ma ajuta in casa, ca nu-i pasa de mine (in timp ce el muncea ca un sclav pt ca noi sa ne finisam casa),relatii sexuale din an in Pasti, ce mai, mi se parea evident ca o sa ne despartim. Si slava Domnului ca n-am facut-o!
Orice cuplu are momente de criza. Ai grija cum iesi din a ta! Deja ai mers cam departe.
Aliada spune:
De acord cu Miquelle.
Zici ca nu vrei sa-ti distrugi casnicia dar nici la placerea interzisa nu vrei sa renunti.Pai dupa parerea mea,asta nu-i o solutie.Pai ce zici tu daca afla sotul tau?Nu fii sigura de tine ca e imposibil sa afle ca nu stii.Te joci cu focul!Eu ma repet si-ti spun sa incerci sa readuci pasiunea in relatia cu sotul tau daca vrei sa mearga.Nu te neglija,da-ti o tunsoare noua,fii in forma,ai intotdeauna o vorba buna pentru sotul tau care vine obosit de la servici si nu incerca sa-l faci sa se simta presat.
Pupici!
arizona spune:
Gata, am hotarit. O sa ma ocup numai de familia mea de acum. A fost intr-adevar o criza care a trecut. Va multumesc ca ati fost cu mine prin raspunsurile voastre pe parcursul acestei perioade cam dificile totusi pt. mine.
Cu «celalalt » nu am mai vorbit, nici eu nu l-am mai cautat si nici el pe mine. Mi-ar fi placut sa raminem amici ca la inceput, dar din pacate se pare ca nu se mai poate nici asta. Sexul strica prietenia. Nu mai poate fi ca inainte. Acum imi pare rau ca am stricat amicitia noastra care incepuse asa de frumos cu aceasta pacatoasa atractie fizica. Dar nu mai pot da timpul inapoi.
Poate ca voi invata ceva din toata povestea asta.
Aliada spune:
Bravo Arizona ,ma bucur ca ai revenit cu picioarele pe pamant si ca esti dornica sa inveti din experientele tale.Ocupa-te de familia ta si de tine in primul rand.Fa-te frumoasa si dorita din nou,nu-l neglija nici pe el si ai sa vezi ca lucrurile incet incet capata o haina mai buna si placuta!Mult noroc!
imagine_me spune:
quote:
Originally posted by arizona
Vreau sa-ti raspund totusi la o intrebare. M-ai intrebat daca voi face fata, sau cit voi rezista ?
Ei bine, stii, citeodata, din cind in cind, se naste in mine un tumult de energie, de mai pot sa dau si la altii din ea. Deci cu aceasta energie cred ca as putea face fata f. bine si as putea sa mentin in echilibru perfect cele 2 lumi despre care vorbeam.
Dar, repet, nu tot timpul, numai citeodata.
Nimic nu e nou sub soare.
Va mai amintiti capodopera cinematografica facuta pe un scenariu dupa marea piesa a lui Kiritescu, "Gaitele". Memorabila replica de final a lui Fraulein catre Wanda, citez aproximativ: <<Tu esti ca un pfiersch plin de rod, mai da si la vecinu' ca se rupe cracile>> !
Numai ca in piesa, sotia inselata se sinucide...