Povestea mea

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arizona spune:

Imagine me uite vezi, tu nu te-ai sinucis si acum dai lectii de morala si de cultura cinematografica pe Internet……

Chiar de asta aveam nevoie sa stii …..mersi mult…...

"Traieste-ti viata ca si cum ar fi ultima zi" ???? Chiar asta e sloganul tau preferat ? Ma indoiesc…....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sasuke spune:

Arizona : Desi, in principiu, nu aprob deloc mica (sau marea...) ta aventura, incerc totusi sa te inteleg ... si sunt de acord cu ceea ce ai spus tu, referitor la faptul ca poti trai, in paralel, in cele doua lumi, si sa reusesti, intr-o anumita masura, sa faci fata amindurora... dar asta doar pentru o perioada scurta de timp, pentru ca apoi incep sa se spulbere amindoua, la fel ca si castelele de nisip din dulcea copilarie...Acuma, gata ! Ai facut ce ai facut... nici eu si nimeni nu te poate judeca... nu stiu catzi/cite, pusi in situatia ta, nu ar fi cedat 'ispitei' ...din curiozitate, din prea mare plictiseala conjugala, din plictiseala, etc...dar sper ca incepi sa-ti dai seama ca trebuie sa te opresti ! Doar daca nu cumva nu-l mai iubesti, nu mai ai nici un fel de sentimente fata de sotul tau, pentru ca asta ar fi o alta discutie...Dar din ultimul tau mesaj se pare ca nu e asa, si ma bucur pentru tine...Sper din toata inima sa va regasiti linistea sufleteasca si iubirea aprinsa de dinainte de aparitia bebe-ului... in primii ani este greu pt. orice parinte, dar mai apoi, vei vedea, te/va vei/vetzi bucura de fiecare suris al sau !

Iti tin pumnii si ... ai grija de tine !

Mergi la inceput

Sasuke, mersi pt. mesaj.
Vreau sa spun ca atunci cind am deschis acest subiect eram intr-o anumita stare de spirit si de atunci lucrurile s-au mai schimbat evident.
« Tornada » care ma cuprinsese a trecut. Pentru ca a fost ceva de genul unui uragan, dar care s-a estompat. (deh, ….hormonii….)

Viata mea este buna in prezent, cu familia, totul ok, doar un singur lucru mi-a ramas neclar si care ma macina : cum sa abordez pe viitor relatia cu celalalt ? Nu vreau sa raminem asa la acest stadiu, doar suntem oameni totusi, nu suntem animale, adica as vrea daca se mai poate sa pastrez o relatie de prietenie cu el. Pura prietenie, atit.
Voi ce spuneti se poate sa existe prietenie pura intre un barbat si o femeie ? Si mai ales in conditiile descrise aici ? Sau umbra celor intimplate va plana mereu peste prietenia noastra ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sasuke spune:

Arizona : sincer, dupa ceea ce s-a intimplat intre voi doi, sa ramineti pe viitor doar prieteni buni mi se pare f.f. greu...si chiar incomod, dureros pentru amindoi...Aaa...ca va veti mai saluta pe strada, asta da, dar ... sfatul meu este sa inchizi acest capitol pentru totdeauna ... si sa rupi cheia pt. a nu-l mai putea deschide niciodata...
Cu bine,

Mergi la inceput

Sasuke, cum sa-ti spun, mie mi se pare mult mai ucigator sa ma « salut » cu el pe strada si atit……
Adica as prefera sa mai vorbim citeodata, …... asta m-ar face sa ma simt mult mai « umana », altfel totul mi s-ar parea prea animalic dupa cum am spus, nedemn de niste fiinte umane superioare ce ne pretindem a fi…....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

quote:
Originally posted by arizona

Sasuke, mersi pt. mesaj.
Vreau sa spun ca atunci cind am deschis acest subiect eram intr-o anumita stare de spirit si de atunci lucrurile s-au mai schimbat evident.
« Tornada » care ma cuprinsese a trecut. Pentru ca a fost ceva de genul unui uragan, dar care s-a estompat. (deh, ….hormonii….)

Viata mea este buna in prezent, cu familia, totul ok, doar un singur lucru mi-a ramas neclar si care ma macina : cum sa abordez pe viitor relatia cu celalalt ? Nu vreau sa raminem asa la acest stadiu, doar suntem oameni totusi, nu suntem animale, adica as vrea daca se mai poate sa pastrez o relatie de prietenie cu el. Pura prietenie, atit.
Voi ce spuneti se poate sa existe prietenie pura intre un barbat si o femeie ? Si mai ales in conditiile descrise aici ? Sau umbra celor intimplate va plana mereu peste prietenia noastra ?

La fel cum totul se intimpla in doi la fel cred ca trebuie sa se si decida care este continuarea sau ...finalul.
"umbra celor intimplate va plana mereu peste prietenia noastra ?"
Va fi acolo intodeauna, dar depinde de voi sa zimbiti cind va veti aduce aminte sau sa va ...

Mergi la inceput