Mamici de oct.-nov. 2003- partea a 8 a
Raspunsuri - Pagina 11
catia spune:
iarasi kg?maine aflu si eu cate am strans.oricum mi se pare ca nu destul.ma obisnuisem sa cresc de la o zi la alta si acum nimic
la mine azi a aparut ceva nouam o glezna butucel si una ok.sunt tare caraghioasa
fetelor,cele care au putut bantui magazinele;lenjeriile pt bb-ei sunt asa de scumpe peste tot?eu am vazut la bebelusultau dar atat.voi ce stiti?
va pup si numai bine!
adameasca spune:
Bun ven it n oilor membre in clubul nostru! Iata refac si listuta (Claus, vreau mai multe amanunte de la tine, cum ar fi DPN si sexul copilului)
Catia - 27 septembrie - baiat(Ro)
Luiza - 29 septembrie - baiat (Canada)
1. Fleur - 1 octombrie - fata (Olanda)
2. Twety - 2 octombrie - fata (Ro)
3. Adameasca - 4 octombrie - baiat (Ro)
4. Theiuta - 5 octombrie (Ro)
5. Prag - 8 octombrie - baiat (Canada)
6. Monicar - 11 octombrie - fata (Japonia)
7. Lorelai - 13 octombrie - baiat (Ro)
8. Chanty - 14 octombrie (Australia)
9. Marioan - 17 octombrie - baiat (Ro)
10. Cosmina - 17 octombrie
11. Melinda - 20 octombrie - fata (Ro)
12. Daiana30 - 25 octombrie - baiat (Canada)
13. Aligali - 3 noiembrie (Finlanda)
14. Julia23 - 3 noiembrie (Ro)
15. Lucia - 10 nioembrie (Ro)
16. Bubu - 20 noiembrie - baiat (Japonia)
17. Laura Takacs - 20 noiembrie - baiat (SUA)
Alcristina
Lena (Olanda)
Claus - octombrie (Ro)
Pupici pt parinti!
Copii frumosi si sanatosi!
http://community.webshots.com/user/adamestii
adameasca spune:
'neatza fetelor! ce faceti? ce va fac burticile? se fac mari, nu-i asa?
Noi am fost plecati la munte 3 zile si ne-am simtit excelent. M-am relaxat si bebe la fel, a facut tumbe, a fost jucaus si in centrul atentiei, evident. :))
Fleur, multa bafta azi la eco, te asteptam cu vesti.
Bun venit noilor fete, sa fiti sanatoase si sa aveti parte de o sarcina usoara in continuare! Si nu uitati sa ne tineti la curent cu noutatile!
Nu ma vorbiti de kg ca ma apuca iar nervii, m-am ingrasat ca o vacuta. :( In talie aveam 114-115 sapt trecuta, weekendul asta nu m-am mai masurat.
In rest, ca de obicei: drumuri marunte si dese la baie, picioare putin umflate, maini la fel... Nu mai am arsuri, sper sa nu mai apara.
Va doresc o zi buna si aveti grija de voi!
Pupici pt parinti!
Luiza spune:
Fetelor, am mers azi la ecograf si m-am speriat putin. BB este cam mare, zic eu, pentru 33-34 saptamani. Are aproximativ 2,5Kg iar doctrul estimeaza ca va avea in jur de 4 kg la nastere. Avand in vedere ca eu nu sunt tocmai o voinica si nu am luat prea multe kilograme de cand am ramas insarcinata (numai 12)sper sa am forta necesara sa-l delivery (asa cum spun canadezii). In alta ordine de idei totul merge bine BB este in pozitie regulamentara, adica in pozitie de start, iar eu ma simt bine cu exceptia arsurilor care ma mai incearca din cand in cand. Saptamana viitoare intru in concediu si abia astept. Va pupic pe toate.
Fleur spune:
Si eu am fost la ecograf azi...dupa lupte seculare.Bb se dezvolta normal,are 2.100 kg si se pare ca totul e in regula.Si Rose e cu capul in jos. Acum m-am linistit...am tot tacanit-o p-aia sa-mi confirme daca e fetita dar numai ca nu m-a dat si pe usa afara...ce dracu vreau :"fun-echo" sau medicala? Ei..bine ca e bine.
Noapte buna si..pe maine
Laura Takacs spune:
Am intrat si eu intr-un final si vad ca ne-am inmultit. Bun venit fetelor noi!
Duminica noapte am avut pre-term labor, adica travaliu inainte de termen, am fost in spital pana luni dimineata si au reusit sa=mi opreasca contractiile cu medicamente. Bunnn, deci si pe asta il fac cu leacuri, banuiam eu ca nu scap. Asa ca am mai inghitit niste " bumbi" azi si stau in pat cuminte. Deocamdata sunt la repaos partial doar saptamana asta, dar dac mai repet "figura" o sa ma puna pe repaos si de la serviciu, ceea ce nu ar fii prea rau, ca mi-ar plati salarul integral. Bebe a fost nervos de toate monitoarele care mi le-au pus, 10 ore a miscat aproape incontinuu. Sa vedem ce-o fii. Sper ca toate bune.
Eu folosesc umidificatorul de ani de zile, e foarte bun, numai trebuie sa-i schimbi filtrul si sa-i pui apa cand se termina.
Va pup!
adameasca spune:
'neatza fetelor!
Luiza, ce bebe mare ai! Oau!!!
Fleur, ma bucur ca totul e ok cu Rose! bravo! Bine ca nu te-ai lasat!
Laura, imi pare rau sa aud ca aveti probleme. Stai te rog cumintica in pat si totul o sa fie bine, ai sa vezi.
Mai, chiar nimeni nu ne mai baga in seama? Fetelor, nu mai vorbesti nimeni cu noi? Hai, la treaba, la postat, mai zice-ti si voi ceva.
Pupici pt parinti!
Fleur spune:
Hai c-am aparut...m-au vizitat socrii...sunt f de treaba.
Laura, imi pare rau sa aud ca ai probleme.Ai grija de tine,fii cumintica,stai in pat si nu-ti face griji.Sa ne tii la curent.
Mainile mele mai au putin si pleznesc.Sa stii,ileana ,ca si eu sunt mai umflata pe o parte(stanga),nu stiu de ce...
Mie mi-e f rau de la caldura dar se pare ca de miercuri se mai raceste vremea pe aici.
Parca nici de mancare n-am pofta...parca-s nebuna,nu stiu ce am dar tare ma chinui cu lactatele,nu-mi intra deloc pe gat.
Cred ca e cea mai grea perioada a sarcinii...abia mai dorm putin noaptea,n-am putere sa fac nimic prin casa,daca ies afara mi se face rau si nu stiu cum sa ma intorc mai repede,arsuri din cand in cand...si voi sunteti la fel sau sunt eu mai sensibila?
Multa sanatate si bb zglobii
catia spune:
abiua asteptam sa vin si eu cu vesti bune si ieir nu mi-a mers netuam fost superfericita sa mi se spuna si mie odata ca e bine.bb are2300g si e sanatos,placenta e bineee.singura problema,deh,tb sa fie,e ca bb e tot cu capul in sus.dar eu sunt tare fericita.ma saturasem de vesti neplacute.si pt ca bb a crescut atat DPN este acum15sept.
laura,imi pare rau ca ai avut problemutze dar stia cumintica si va fii bine.
va pup si numai bine!
adameasca spune:
Fleur, eu am piciorul drept mai umflat decat stangul de vreo luna... Nu mi se mai cunoaste glezna aproape deloc. Si nu cedeaza umflatura deloc, cu nici un tratament. Pedichirista imi explica faptul ca fiecare om isi lasa greutatea pe cate un picior mai mult decat pe celalalt. Probabil ca asta se intampla la mine... Iar mainile sunt si ele umflate. Deja ma gandesc sa dau jos verigheta, ca ma cam strange.
Eu am alta problema cam mare: somnul. De 2 nopti bebe nu ma mai lasa sa dorm pe partea dreapta. Cu fata in sus nu, deci mai ramane o varianta: dormitul pe partea stanga... Eu am ales-o pe cea de rezerva: plimbatul prin casa. Groaznic.
Arsuri nu mai am, nu imi este rau, doar cama simt ingrozitor de mare (puteti verifica, am pus poze noi la albumul cu sarcina ) si de greoaie. Of, of, mai avem putin...
In ceea ce priveste lactatele, sunt dusmanul meu cel mai mare. Le urasc. Cel mai ok intra iaurtul, dar nici ala nu mi se pare grozav. De lapte nici nu poate fi vorba, mi-e rau de la el de crap.
Pupici pt parinti!