Mamici de oct.-nov. 2003- partea a 8 a

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chanty spune:

Claus,

Atita timp cit tu esti ok, sanatoasa si bb e sanatos nu te ingrijora de kg, o sa le dai jos dupa ce soseste comoara mica!

Good luck si nastere ushoara!

Pup,
C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chanty spune:

Adameasco, te pupika si nu intra in panica daca nu voi intra sapt viitoare pe net, sint cam busy.

Pupici si tie si lui bb,
C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu spune:

Buna fetelor,
Miine dimineata urmeaza sa plecam in vacanta la munte asa ca pentru 2 saptamini nu cred ca am posibilitatea sa intru pe forum.
Eu va doresc sa ne intilnim aici voioase, bine dispuse si cu bebelusii in actiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleur spune:

Bun venit tuturor! Cu cat ne apropiem de termen cu atat ne inmultim...
Theiuta, daca ai rabdare citeste vaicarelile mele in privinta tratamentului de aici...o sa citesti si n-o sa-ti vina a crede.Intr-adevar astia sunt foarte politicosi si zambitori dar,crede-ma, ca nici asta nu te-ajuta mare lucru.Si stiu si cum e cu nepasarea alor nostrii...nici nu stiu unde e mai bine...
In rest,lupta cu caldurile...bb e zglobie.Si eu abia stept s-o vad luni la echo.
Sanatate la mamici si bebei si week-end placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Mai fetelor da repede mai scrieti.Eu ma simt excelent. Singurele probleme ar fi caldura si unele dureri in osul pubian. Voi aveti astfel de dureri? Pe mine ma cam sacaie in ultima vreme. Mi-am masurat si eu "burtica" din curiozitate. Verdict: 100 cm!!!!! Si vreau sa va spun ca in talie nu am pus sunculite, s-au adunat ca nesimtitele pe fund!!! E cumva cam mare ? De cumparat nu mi-am cumparat nimic pentru bebe inca, bantui prin magazine si parca nu gasesc nimic destul de frumos. Ati fost sa vedeti lucrurile pentru bebei de la mall? Nu vi se par preturile cam piperate. Am si eu o intrebare:Voi aveti de gand sa cumparati umidificatoare pentru camera?
A, si mai e ceva: nu vi se pare nasol ca nu na lasa cu camasutele noastre in spital? Cel putin la Municipal nu te lasa, trebuie sa porti camasutele lor ca cica sunt sterile.
Eu nu cred ca bebeul meu s-a intors deoarece el se cam intoarce toata ziua in toate directiile.
Cam atat despre mine si bebe Adrian. Ne mai vorbim.
Pupici,

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claus spune:

Chanty,
Ai dreptate incerc sa nu prea imi fac probleme cu kg. dar mai am inca doua luni bune la cat o sa ajung?
Nici cu primul copil nu am ramas cu multe kg insa problema mea este cu miscatul. Cum pot sa se miste in voie barbatii grasuti? Nu-i deranjeaza burtica? Eu tot il intreb pe al meu insa se uita la mine si zimbeste cu" bun simt."
Pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claus spune:

Lorelai182003

Vorbeai de umidificatoare pt camera. Cum sunt acelea si cat de mult rezista? De unde le procurati?
Eu fac foc in soba ( nu acum )deci prin octombrie mi-ar fi binevenite aceste umidificatoare dar de unde?
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catia spune:

bun venit noilor mamici!
claus,marius poate sa-ti raspunda la intrebari.vezi la legislative.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Draga Claus, si eu am sobe in apartament si tocmai de aceea vreau sa-mi iau umidificator. Astea mentin umiditatea in camera si le gasesti pe site-ul reclama. Sunt cam scumpute dar bebelusul tau merita. Desigur ar mai fi si varianta cu bolul de apa pus pe soba. Tu stai la bloc sau la casa? Nici eu nu pot sa-i inteleg pe barbatii cu burta dar trebuie sa ne gandim ca ei sunt mai obisnuiti cu ea. A noastra a crescut in cateva luni, pe cand ei s-au "chinuit" multi ani buni s-o dobandeasca. Unii dintre ei rivalizeaza cu gravidutele la dimensiuni!!! Sa stii ca si eu am luat tot cam atatea kg. Inainte aveam cam 51-52 si acum am 70.HORROR!!!!!Eram foarte slaba inainte la cei 1.70 ai mei si acum parca toate kg s-au dus tinta pe fund. Nici nu stiu cum o sa slabesc. Plus ca mai am 2 luni in care se vor depune cu nesimtire din partea lor si cu disperare din partea mea.Dar am zis:BEBE E CEL MAI IMPORTANT CHIT CA IAU 100 KG!!!. Spre uimirea mea sotul este mai multumit cu mine acum ca cica se saturase sa mangaie oase!Auzi tu tupeu pe el! Vad o minciunica la orizont!
Bebei sanatosi si frumosi,

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleur spune:

Mai,nu va mai vaitati de kg ca si eu sunt in aceeasi situatie,,las'ca vedem noi cum scapam de ele.Lorelai,poti sa-l crezi pe sotior...din ce-am observat majoritatea barbatilor vor sa aiba "pe ce pune mana".

Mergi la inceput