Mamici de oct.-nov. 2003- partea a 8 a
Raspunsuri - Pagina 12
Laura Takacs spune:
Multumesc fetelor de urari. O data pe zi intru si eu pe internet sa mai vorbesc cu voi. Asta-i dezavantajul de-a sta acasa, pt mine, cel putin. Ieri am avut de trei ori contractii chiar stand in pat, dar am luat pastilutele si mi-au trecut. Azi m-am sculat sa le dau de mancare la baieti, si vad ca m-a cam luat pe la burta, asa ca dupa ce va scriu ma asez din nou in pat. Puiu' e cu mine acasa, ii promisesesm ca il duc in mici excursii saptamana asta, dar saracu' a fost tare dezamagit, iar acum se plicitseste.
Am inceput sa am arsuri, dar imi trec cu lapte dulce, car enu-mi place tare mult, dar si cu ala acru.
Va pup ca trebuie sa cedez locul generatiei mai tinere care vrea sa se joace pe computer nu stiu ce. Sanatate la toate si mai intru maine!
adameasca spune:
Laura, ma bucur ca macar ne dai de veste cum te mai simti. Ai grija de tine. Si stiu ca Puiu o sa inteleaga el ca tre sa renunte la excursii pt o cauza nobila. :)
Pupici si ai grija de tine!
Pupici pt parinti!
Copii frumosi si sanatosi!
http://community.webshots.com/user/adamestii
Fleur spune:
Felicitari Catia! Da' ce bb mari aveti! Pai daca ma iau dupa voi atunci eu o sa fiu in intarziere cu DPN si nu cred ca mai rezist!
Eu am dat verigheta jos de mult ...cu gleznele n-am probleme,mie mi se umfla laba piciorului,numai in papuci stau...De greoaie si eu ma simt ca un balon,nu-mi vine a crede ca burta asta mare e a mea...si sunculitele de pe pulpe...Si nici eu nu-mi gasesc locul,nici in pat,nici pe scaun,nici pe canapea...nu mai stiu cum sa stau.Tot numar saptamanile care-au ramas...chiar ca mai avem putin...si noroc ca ne avem unele pe altele aici,ca gasim intelegere...Curand o sa vorbim despre bb.Ileana tu o sa ai calculator acasa sau nelasi de izbeliste?
adameasca spune:
Eu am calc acasa, numai ca o sa intru mai rar, ca nu am conexiune online, ma conectez de pe telefon. O sa apar mai rar, cum apare Catia, de pilda. dar vesti am sa va dau, evident.
Si pe mine ma apuca teama cand vad ce putine saptamani au mai ramas...
Fetelor, va pup, vorbim maine.
Pupici pt parinti!
Luiza spune:
Fleur nu cred ca dimensiunile BB-lusului schimba cu ceva DNP. sincer nu am intrebat doctorul despre asta dar am auzit de multe cazuri in care mic fiind BB este grabit si iese mai repede sau din contra, desi mare ii place in burtica si intarzie sa apara; asa ca stai linistita.
Vreau sa spun ca eu experimentez acum contractiile Braxton care din fericire sunt nedureroase dar mi se intampla destul de frecvent 2-3 ori pe zi cateodata ajungand la 5 sau chiar 6 Am vorbit cu doctorul despre asta si m-a linistit spunandu-mi ca uterul se pregateste pentru nastere. Voi le simtiti la fel?
Fleur spune:
Eu nu-mi dau seama daca am aceste contractii.Cum le simti?
Eu,mai nou,am probleme si cu respiratia...parca n-am aer si uneori,noaptea,simt ca am o piatra pe piept.
catia spune:
ileana draga burticile noastre sunt la fel.la cum zici tu credeam ca vad un munte dar esti doar baloneleu asa ma alint.in greutate cred ca am iutat sa va spun.am pus 12kg in plus.si cica ar tb sa tot luam cate 450g pe sapt...
numai bine si sa reusiti sa dormiti caci stiu cum eiar de pozitii comode,adio!
adameasca spune:
'neatza fetelor si burticilor!
Catia, doar balonel zici... hm... Atunci cum naiba de nu reusesc sa ma inchei singura la adidasi si sa-mi pun sosetele?
Cred ca si eu experimentez acele contractii. Se manifesta prin intarirea brusca a burtii pe o durata de cateva secunde? Apoi se duc. Mi se intampla mai ales dupa ce stau pe scaun si ma ridic brusc in picioare. Sau dupa ce stau ghemuita cumva si ma intind brusc. E la fel si la voi?
Pupici pt parinti!
Fleur spune:
'neata mamicile!
S-ar putea sa am si eu contractii si sa nu-mi dau seama.Azi-noapte iar am crezut ca mor de durere...crampele astea la gambe sunt groaznice...cine a scapat de ele e norocoasa.Mie asta-mi place...nimic nu ma ocoleste...de ce sa n-am eu tacamul complet?! Iar durerile de maini ma omoara si alea...
Ei..gata cu vaicareala.Cel putin azi e mai racoare...de-ar tine-o tot asa!
LAura,tu stai cumintica in pat si ai mare grija de tine,celelalte lucruri mai pot astepta.
Luiza spune:
Da. contractiile Braxton sunt exact cum le descrie adameasca. Toata burta se intaraste brusc pentru cateva secunde pana la 1 minut. Nu sunt dureroase dar sunt destul de inconfortabile. Ai tendinta de a te ghemui pana trec, nu te poti intinde sau cel putin sta in pozitie verticala. Din experienta am observat ca este bine totusi sa incerci sa te relaxezi, sa stai intinsa in pat si eventual sa-ti pui mainile calde pe burtica astfel trec mai repede.Partea proasta este ca nu-l simti deloc pe BB in tot acest timp si probabil nici lui nu-i plac neputand sa faca nici o miscare. Dupa ce trec eu il simt imediat ca si cum ar protesta. Se spune ca sunt foarte asemanatoare cu cele reale cu o singura exceptie - durerea.