Nou stil de viatza -200 de capitole!!!
Raspunsuri - Pagina 18
anky spune:
quote:
Originally posted by Mik
Anky, am fost in Olanda exact pe vremea asta (adica inceput de aprilie) acum fix 13 ani si am vazut o piata foarte faina si am mincat heringi cruzi in ceapa.
Era un soare superb, o multime de lale in orase, si cimpuri de lalele care se vedeau din tren ca niste benzi colorate.
Am prins intr-o dumina sarbatoarea reginei-mama la Amsterdam.
Ce de amintiri !
Mik.
Mik,pai hai ca asa departe nu esti de Amsterdam,cind ai chef sa vii da o strigare,ar fi vremea,nu,..dupa 13 ani???.O punem de un party,nah..ca tot la party-uri imi sta capul acum.
Anca,mami de doi nazdravani
anky spune:
quote:
Originally posted by carina
Neata,
Hai sa ne inveselim un pic de dimineata:
O vrabiuta zbura cu viteza la nivelul solului. Din fata ei vine un BMW…Vrabiuta cu viteza spre BMW………….se izbeste de masina… cade ametita toata. Soferul opreste, o ridica, o ia acasa , o pune in colivie, ii pune niste paine,ii pune niste apa… Se trezeste vrabiuta la un moment dat si se uita buimacita in jurul ei: Vede gratii, vede apa, vede painea…
- Hai sa-mi bag pana!….! L-am omorat pe ala cu bmw-ul...
Micutul John intra în dormitorul tatalui sau, exact când acesta se pregatea sa-si puna un prezervativ. Surprins, tatal încearca sa-si ascunda erectia aplecându-se si facându-se ca se uita dupa ceva sub pat.
- Ce faci, taticule? întreaba John.
- Eeeee? Am vazut un sobolan sub pat.
- Si vrei sa-l f--i?
Bula la scoala, de ziua invatatoarei. Fiecare dintre copii vine pe rand si ii da un cadou. Vine Ionescu, fiul brutarului, si ii intinde o cutie.
Invatatoarea o ia, o agita putin si zice: - Sunt franzele, nu? - Da.
Raspunde Ionescu. Vine Stanescu, fiul macelarului, si ii intinde o cutie. Invatatoarea o agita usor, miroase cutia si zice: - Cotlete de porc nu? - Da. Raspunde Stanescu. Vine Bula, tatal lui avea un magazin de bauturi alcoolice, si ii intinde o cutie. Invatatoarea agita cutia de
2 ori si observa ca dintr-un colt incepe sa picure. Pune degetul pe cutie apoi il baga in gura si zice : - E vin alb, nu? - Nu. Invatatoarea pune iar degetul pe cutie si apoi il baga in gura si zice: - Hmmm... e sampanie? - Nu. Zice Bula. - Ma dau batuta. Ce e? - Un catelus.
Textul de lege ce sanctiona violul, in perioada domnitorului Nicolae
Mavrocordat: "Cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primprejurul partilor fatatoare ale ia o pauzarii i se va taia scarbavnicul madular, intru vesnica lui nefolosinta."
Sa aveti o zi minunata,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Se vede ca esti in a good mood astazi.
Ce mai face Carina ?
Anca,mami de doi nazdravani
CRISCOSTY spune:
Buna fetele! Nu ma dati diparuta, de la servici nici gand sa mai intru cateva zile, am slabit 1 kg in 2 zile la ce nebunie este aici De acasa 2 zile nu cred ca mai pot intra, am ceva probleme cu netul m-am si enervat azi cu cei de RDS Va pup pe toate si sa nu ma uitati
Crys si Dany
Eftimie C. spune:
Criss cu siguranta nu te uitam
Ai grija de tine, nu te mai enerva, tine-te de dieta si te asteptam cu forte proaspete inapoi printre noi.
Anky eu n-am fost niciodata in Olanda, dar imi doresc foarte tare, pot sa vin odata cu Mik.Si eu sunt petrecareata de felul meu
mephala30 spune:
va poftesc la masa (gratar cu salata de varza si morcovi).
si va astept mai tarziu cu cina (piept de pui, ciuperci si orez basmati)
Anda, bune bancurile, .
tumpi spune:
Salutare trupa.
Cam slabut pe aici.Lou,desi a trecut orea de tinut pumnii eu ma gandesc la tine si sper ca totul a fost bine.
Cris, nu te uitam, cum sa te uitam, doar ai grija de tine.
Mailena,dar sotul tau nu mai are frati surori care sa fie mai aproape, chiar asa numai tu tb sa le faci pe toate?Poate esti tu mai tanara,dar ai si tu pb tale, ai sot si copil de ingrijit.
Carmen , ce de bunatati.As papa si eu, dar azi e vineri si nu mananc carne.
Azi am de gand sa fac ciorba de cartofi c fasole verde , acrita cu zeama de varza si cred ca felul doi un ghiveci.
Mik, o raza de soare trimit eu daca vrei,desi nu pot spune ca excelam in caldura,dar totusi e caldut, 15-17 gr.
Eu am iesit in maieu dupa pisi pe afara,la soare e bine,dar la umbra, brr.As vrea sa ramana asa vremea, dar stiu ca se va raci iara.
Anky, as veni eu la party,da maine e posibil sa ajung la o nunta.
Ma duc sa-mi fac o cafea ca ma doare capul de numai pot.
revin....
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mephala30 spune:
A reinceput votarea in cadrul concursului "Clipe de viata, 2007". Daca va plac pozele noastre, le gasiti la semnatura.
A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
gusta spune:
Anda bune bancurile mi-a mai luminat ziua.
Cuscra frumoasa cura de slabire.
Carmen vin eu la masa ca deja imi vine sa intru in dulap.
Tumpi mai are frati 2 dar stau mai departe si el trebuie vizitat si la spital in alt oras alta buba ca eu cu autobusul si cu copilul nu ma descurs.Plus ca a inceput sa faca pe el si nu recunoaste zice ca se uda cu paharul.Of mama care ma facut .
Am calcat ca eroul 2 ore am adus copilul acasa si acuma ma apuc de curatenie si mancare dar sper sa termin eu pana la 5 cand trebuie sa mergem la spital daca nu mai ramane si maine ca chiar nu pot.
Cuscra tu ziceai ca ai slabit eu am pus 700 de grame plus ca ma umflu si sunt constipata ,timp de ceai nu am avut si tot asa.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Tumpi, Eftimie, Marilena, va multumesc pentru voturi.
si va astept la masa, cine doreste....
A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me