Nou stil de viatza -200 de capitole!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Louisea multa bafta! Tinem pumnii, bineinteles
Carmen sunt o microbista dezamagita, dupa meciul cu Getafe.Cat au mai luptat baietii aia si erau in 10(+ ca aveam un roman in echipa)

Mergi la inceput

Meniul de azi:
Mic dejun:
-
- suc de grepfruit + o felie prajita de graham
Pranz:
- branza de vaca
- spanac cu hrean
- o felie graham
Cina:
- carne la gratar(daca mergem la picnic cu niste amici) sau peste (daca stam acasa)
- salata asortata
Voi incerca sa recuperez la cap. lichide

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Neata fetelor,v-ati baut cafeaua,daca nu luati de la mine.
Delia,eu vin in tara peste o saptamina si un pic.Daca nu le gasesti in tara spune-mi si ti le cumpar de aici.Simbata ma uit oricum in librarii sa vad daca se gasesc.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Louisea, bafta multa, sa ne povestesti cum a fost si daca ti-a placut.

Marilena, trebuie sa te obisnuiesti cu gandul ca esti piatra de temelie a familiei. Sanatate Marei si tie putere!

Mergi la inceput

Tumpi,nici eu nu stau dupa al meu cind e vorba de cumparaturi.Miine duc copiii la socrii,sotul pleaca in Germania iar eu voi fi singura,dau party .De asta mi-am propus sa-mi termin treaba pe aici sa merg la shopping toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Louisea, merde !(asta e urare tipica intre studentii din Frantza) .
Delidana, ai incercat sa le gasesti gratis in format electronic ? (vrei sa-ti trimit adresa unui grup care colectioneaza asa ceva ?)

Anky, meniul tau de ieri m-a lasat melancolica. Adica heringii. [emoticon pofticios si menacolic]

Azi sunt OK. Am sa continui sa-mi fac ceai verse si sa fac 15min de bicicleta.
Cine are soare afara sa ne spuna si nous. La mine au inceput ploile caldute de primavara.

O zi excelenta la toate frumoasele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Hai sa ne inveselim un pic de dimineata:
O vrabiuta zbura cu viteza la nivelul solului. Din fata ei vine un BMW…Vrabiuta cu viteza spre BMW………….se izbeste de masina… cade ametita toata. Soferul opreste, o ridica, o ia acasa , o pune in colivie, ii pune niste paine,ii pune niste apa… Se trezeste vrabiuta la un moment dat si se uita buimacita in jurul ei: Vede gratii, vede apa, vede painea…
- Hai sa-mi bag pana!….! L-am omorat pe ala cu bmw-ul...

Micutul John intra în dormitorul tatalui sau, exact când acesta se pregatea sa-si puna un prezervativ. Surprins, tatal încearca sa-si ascunda erectia aplecându-se si facându-se ca se uita dupa ceva sub pat.
- Ce faci, taticule? întreaba John.
- Eeeee? Am vazut un sobolan sub pat.
- Si vrei sa-l f--i?

Bula la scoala, de ziua invatatoarei. Fiecare dintre copii vine pe rand si ii da un cadou. Vine Ionescu, fiul brutarului, si ii intinde o cutie.
Invatatoarea o ia, o agita putin si zice: - Sunt franzele, nu? - Da.
Raspunde Ionescu. Vine Stanescu, fiul macelarului, si ii intinde o cutie. Invatatoarea o agita usor, miroase cutia si zice: - Cotlete de porc nu? - Da. Raspunde Stanescu. Vine Bula, tatal lui avea un magazin de bauturi alcoolice, si ii intinde o cutie. Invatatoarea agita cutia de
2 ori si observa ca dintr-un colt incepe sa picure. Pune degetul pe cutie apoi il baga in gura si zice : - E vin alb, nu? - Nu. Invatatoarea pune iar degetul pe cutie si apoi il baga in gura si zice: - Hmmm... e sampanie? - Nu. Zice Bula. - Ma dau batuta. Ce e? - Un catelus.

Textul de lege ce sanctiona violul, in perioada domnitorului Nicolae
Mavrocordat: "Cel ce va fi prins cu stromeleagul invartosat primprejurul partilor fatatoare ale ia o pauzarii i se va taia scarbavnicul madular, intru vesnica lui nefolosinta."

Sa aveti o zi minunata,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Mik nici la noi nu e vremea cu soare.Si noi aveam in plan o iesire la gratar
Anda mi-ai inseninat ziua cu bancurile tale

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mik

Louisea, merde !(asta e urare tipica intre studentii din Frantza) .
Delidana, ai incercat sa le gasesti gratis in format electronic ? (vrei sa-ti trimit adresa unui grup care colectioneaza asa ceva ?)

Anky, meniul tau de ieri m-a lasat melancolica. Adica heringii. [emoticon pofticios si menacolic]

Azi sunt OK. Am sa continui sa-mi fac ceai verse si sa fac 15min de bicicleta.
Cine are soare afara sa ne spuna si nous. La mine au inceput ploile caldute de primavara.

O zi excelenta la toate frumoasele.

Mik.

Adica,ce amintiri melancolice ti-au trezit heringii din meniul meu ?
Imi plac tare mult heringii cu ceapa si castraveti murati..yami,maninc destul de des.
Aici e soare dar e mai frigut ca ieri.Am vazut ca in Ro e cald,cam 18-20 de grade,chiar mai cald in unele regiuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Anky, am fost in Olanda exact pe vremea asta (adica inceput de aprilie) acum fix 13 ani si am vazut o piata foarte faina si am mincat heringi cruzi in ceapa.
Era un soare superb, o multime de lale in orase, si cimpuri de lalele care se vedeau din tren ca niste benzi colorate.
Am prins intr-o dumina sarbatoarea reginei-mama la Amsterdam.

Ce de amintiri !

Mergi la inceput