Nou stil de viatza -200 de capitole!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

OK, am votat prima poza Carmen, ca mi-e draga si cred ca reprezinta cu adevarat o "clipa de viata" memorabila
As vrea sa stiu care sunt noile reguli.Poti sa-mi spui tu sau s-a deschis un subiect pe tema asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Claudia, sa-ti fie de bine! Ma bucur ca ti-a placut tzatziki!

Carmen, ma omori cu bunatatile tale!

Tzuni, nu mai fi suparata!

Noi plecam la Turda la un botez. Bineinteles ca nu m-am putut abtine sa nu intru inca un pic pe forum...
Va pup!

O luam de la capat: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=16" target="_blank">Doi pitici intr-un lighean si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">A venit primavara1 (Vlad alergand)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eftimie, uite aici noile reguli.

Diana, distractie frumoasa!

A reinceput votarea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Carmen multumesc.Intre timp am trecut pe la Generale.Mult succes!
DianaR distractie placuta la botez!
Gusta ia de aici .Preventiv.

Fetelor s-a dus naibii gratarul meu ca afara a tras o ploaie de vara, scurta da' uda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

am vazut ca discutati de lapte degresat. Tot din citite, am aflat o metoda f originala de semi degresat laptele: se indoieste cu apa , si pe urma il pun la vanzare (e drept ca la un pretz ceva mai mic decat cel integral). Cred ca ala degresat total e apa cu var (ca sa contina calciu) ca la gust asta pare.
Eu una prefer sa iau numai lapte integral. In plus, iaurtul din lapte semidegresat sau degresat total nu-mi iese cum trebuie. De ieri am iaurtiera. Super afacere!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut fetelor!
Eu sunt suparata, ca Tzuni, nu ma pot tine ca lumea de regim deloc. Ma tin o zi da, o zi nu. Nu stiu cum sa ma mobilizez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

A lady and her baby get on a bus. The bus driver looks at the lady, and then her baby, and then screams, "AHHHH! That's the ugliest child I've ever seen in my life!"

The lady then, totally disgusted, marches up to the back of the bus to sit down.

As she was sitting there absolutely furious, a man asks, "Are you ok, dear?"

The lady replies, "I'm so angry, that bus driver just insulted me."

The man says, "You go back up there and give that bus driver a piece of your mind, and I'll watch your monkey."

Inca un banc pentru bine dispunerea de dupa amiaza.
Mie mi se anunta a long night at the office dar weekendul liber sper.
Meniul de azi:
exquisa+ sos de capsuni si cateva capsuni proapete
gulas de legume cu salata de ridichi
Si cam atat, ca nu stiu la cat ajung acasa si daca mananc acasa sau comand ceva la birou.

Va pupez.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
Anda, m-am amuzat cu bancurile tale! un weekend placut iti doresc!
Diana,distractie placuta!
Crys, stai linistita ca nu te uitam asa usor!
olo, si cum e iaurtiera aia, ca m-ai facut curioasa...sa o folosesti cu placere!
mami dulce, unde umbli? hai ca n-am cu cine discuta despre top model...te-ai uitat aseara? dormiti in locuinta noua sau inca nu?
Carmen, votat poze, aruncat un ochi in mancarea ta si poftit...poftit!!!
Anky, spor la cumparaturi maine!

Nu ne-am dus la fotbal ca ploua la noi, nu mai rezist cu vremea asta...abia astept sa vin in ro, dar mai am de asteptat pana in iulie!
va pup pe toate si va doresc un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Mik.. la noi a fost o zi superba, atat cat am fost pe afara. Ti-as fi trimis si tie niste raze daca stiam. Acum s-a innorat :(

Citisem zilele trecute ca ceaiul alb si mai bun/ plin de vitamine si antioxidanti decat ceaiul verde, din cauza ca e cel mai putin prelucrat.. Mai bea cineva?

Carmen ce bine arata meniul pe ziua de azi la tine
Mi-ai adus aminte ca n-am mai facut de mult salata coleslaw yumi yumi
Bafta la concurs!

Tumpi ti-a trecut durerea de cap? Ia evenual o pastila..

Gusta si

Ma duc sa fac de papa la cina: somon cu tagliatele si sparanghel si sos de smantana

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Eu am facut pestele si salata si acum il astept pe al meu sa vina sa mancam...si fiindca ma gandeam la un pahar de vin, am zis hai sa va scriu repede ceva de calorii...
Am o carte ft faina, eu de luni incep sa-mi nr caloriile...
deci revenind la vin, un pahar de vin rosu are cam pana la 100 calorii (depinde de ce tip e, au cam intre 75-80 (cel mai usor) si cel mai greu 100),......le poti consuma prin 15 min. mers cu bici
o tabla de cioco are 535 calorii... pe care le poti cosuma prin 3 ore de mers cu bici
1 pizza medie 910 calorii.....1.5 ore ski
1 bere 0.5 l...45 minute tenis de masa
75 gr inghetata 150 calorii....53 minute calcat (camasi)

1 portie frisca 25 gr-80 calorii....24 minute spalat ferestre

na va las acum ca mi-a venit sotul si cinam!!!

Mergi la inceput