Concursul CLipe 2007 : date noi, sanctiuni, rezult

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

macar pentru concursurile viitoare(ca acum e tirziu), nu s-ar putea afisa pozele fara numele/nickurile autorilor sau alte indicatii despre cel din poza ( interzicindu-se userilor sa-si faca publicitate, sa le puna la semnatura, etc)?;
eu astept si alte concursuri foto pe DC cu diferite teme: natura/anotimp, abstract, calatorii, etc; au fost si aici citeva poze chiar frumoase, unele din pacate cu nu prea multe voturi obtinute; altele insa mai putin expresive...votate subiectiv, pentru autor.

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Premiati poza cu cele mai putine voturi!!! sa le fie ciuda ca au facut magarii...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by Noe

enjoy cafeaua si cred ca cel mai bine e sa priviti toata telenovela asta ca pe o lectie/sau ceva din care evribadi are de invatat

am invatat foarte multe si cum am promis ...nu mai cant ... fara ca nimeni sa ma asculte...caci Luna75 sunt dar Ducu Bertzi nu

o intrebare timida as avea si eu :

moderatorii 60? DE CE ?

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papadie

Nu uitati ca e un concurs de ARTA fotografica, nu de miss popularitate.

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanaz

parca se linistisera spiritele si asteptam noua votare... iar trebuie sa o luam de la capat cu acuzatii si sapaturi?

De ce nu?!

sa ne amintim de forumurile romane cata inversuanre,cata lupta pentru o idee
e normal ca lumea sa nu fie de acord cu anumite idei/ si ce daca...caci...unitate in diversitate ..iar forumul roman nu s-a destramat...dimpotriva.... are din ce in ce mai multi adepti

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ana Stroe

macar pentru concursurile viitoare(ca acum e tirziu), nu s-ar putea afisa pozele fara numele/nickurile autorilor sau alte indicatii despre cel din poza ( interzicindu-se userilor sa-si faca publicitate, sa le puna la semnatura, etc)?;

asta cum?! caci stiu multe fete ca fara publicitate chiar nu se pot obtine voturi - nu conteaza ca poza e de rahat,fara nici o descriere ,fara legatura cu tema concursului si totusi culmea -culmilor are sute de voturi de ce ?! mamica stie (dar nu corect) - sa traga sfori dar si sa scuipe venin si nu in ultimul rand si sa acuze desi...desi...dar ce conteaza caci suntem pe forum...sa ne distram dar HAI SA NE DISTRAM OMENESTE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cand vad atata patos ma gandesc ca ar fi bine sa trimit un fir catre emisunea "Un show Pacatos" sustinut de Capatos seara de seara.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Papadicu' nu-ti aduci valiza si aici, te rog io mult de tot...hai sa ne saluti din batista, ca zau ca-i prea mult...

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Dumnezeule mare, oameni buni!! pe ce lume traim?? sau in ce lume traim.. cu riscul de a repeta ... spusele altui user: TOATA NEBUNIA ASTA PT O CAMERA VIDEO????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ete ca am luat eu valiza de la Papa

Mergi la inceput