Concursul CLipe 2007 : date noi, sanctiuni, rezult

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by adriuta

ashaaa deci...

40 poporu' - 60 DC-ul .... unde e democratia????

pardon...fair play-ul

O zi buna tuturor.

Asa creste mare puiul

Pozici cu noi

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

pai este ...si e matematic...
poporu e DC...
asa ca o parte din DC e poporu...
deci o parte din 60% e tot DC...
deci 40% plus 60% este de fapt 100% DC!!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Sanzi, daca privim filosofic problema DA, sunt de acord , insa"practic" lucruile stau putin diferit.

18. Acest forum este privat
Forumul Desprecopii.com este un site privat. Prezenta pe acest forum si acceptarea ca user reprezinta un PRIVILEGIU si nu un DREPT!

Am citat articolul 18 al regulamentului.

Asa creste mare puiul

Pozici cu noi

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

parca se linistisera spiritele si asteptam noua votare... iar trebuie sa o luam de la capat cu acuzatii si sapaturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

bravo karligutza ne-ai dat cu scuzele-n cap:) adevarul e ca te-ai votat singura de pe 11 conturi. daca ti se pare fair play convinge-i de asta si pe concurentii de dupa tine(apropo lor trebui sa le ceri scuze inatai si-ntai).
referitor la faptul ca nu ai dreptul sa critici munca altora...hmmm ar fi ideal sa nu ai dreptul asta. insa, din pacate, dupa cum o dovedeste si adriuta dreptul de NU critica e o glumita buna.
adriuta -un juriu format din moderatori si membri fara poze in concurs! iti spune ceva? moderatori si useri 60%. moderatori 30% si useri 30% plus ceilalti useri 40%. dar,lasa-ma sa ghicesc, e mult mai funny sa vii si sa faci valuri asa in bataie de joc.
strumphita as aprecia niste scuze din partea ta. Dar numai atat "imi cer scuze in numele meu si-al karligutei". asta ca sa nu mai picam de fraieri. sau la urmatoarea postare de pe IPul karligutei vom inchide unul dintre conturi!
Acestea fiind spune inchei epistola previzibil: pe urmatorul nod in papura voi lipi bulina rosie.

Va multumesc.

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Daca se va revota de la zero sa anuntati tare tare, ca eu numai din intimplare am dat pe aici, daca nu dadeam nu stiam ca se vrea revotarea.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

si cum mai spusai odata incalecam pe sha si asteptam votareeeeee
roxanaz si mai zici ca's io leaaa???
papamai lasa'l putin sa vedem

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna ,
nu stiu oi fi eu mai grea de cap sau...;
chiar nu pricep...
1-E DOAR UN CONCURS
-pt mine concurs inseamna ceva frumos,unde poti vedea (in cazul de fata)fotografii frumoase si iti poti hrani sufletul
2-Eu nu am fotografii in concurs,am considerat caci ceea ce aveam ,nu erau calitative(din punctul meu de vedere),oricum puiul meu e cel mai si cel mai-doar e al meu;
3-Cand se reincepe votarea?
4-Sper sa reveniti la ganduri mai frumoase

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Offffff, la ce sa ajuns.
Initial am vrut sa-mi fac si eu reclama, dupa ce am primit PM, dar m-am gandit oleaca, si mi-am dat seama ca nu ar fi corect. Nu ar fi corect fata de mine si fata de alti concurenti. Eu vroiam sa vad cum voi fi votata, asa cu reclama nu ar fi fost corect. Parca nu ar fi voturi meritate, pt ca un prieten te voteaza pt ca ii esti prieten si nu neaparat pt ca-i place poza.
Of nu stiu daca se intelege ce vreau sa zic.
A, si ma minunam cum poate cineva , ca in 2, 3 zile sa primeasca atatea voturi.
La mine nu apare nikul , si chiar ma bucur, nu stie nimeni cine sunt.

Astept si eu revotarea si sper ca de data asta sa fie corecta.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony ,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by ADMIN
Mai intai cateva impresii:- este trist sa vezi cum "hotul striga hotul!" - este trist sa vezi cum munca depusa pentru a avea un concurs cat mai corect este catalogata ca DEFECT- este trist sa vezi ca eforturile depuse in loc sa fie sustinute, sunt acompaniate de mesaje de genul "ma felicit ca nu am participat" sau "as dori sa-mi retrag pozele din concurs". Foarte motivant pentru noi organizatorii! - este trist sa vezi ca cineva voteaza cu 5 stele aproape toate pozele in speranta sa i se intoarca voturile- este trist sa spui nu am 11 useri ci numai 2 in conditiile in care si 2 incalca regulamentul si votarea cu ambii useri este lipsa de fair-play. (Apropo sunt chiar 11! Incredibil!). Personal echivalez cu cei care fura din magazin si spun... da dar am furat numai un produs ieftin.Iar acum iata masurile pe care le vom lua:- se vor reseta toate voturile si vom vota din nou. Pozele care au fost descalificate vor avea sansa sa participe din nou (speram ca lectia a fost invatata)- membrii facuti ad-hoc ca sa voteze (nu va spun criterile cum ii vom considera ad-hoc ca sa nu se fure iara) nu vor putea sa voteze- se va limita numarul de voturi: vei putea sa dai in total MAXIM 50 de stelute. Este de latitudinea ta sa alegi cum le distribui (10 voturi de 6 stelute sau 50 de voturi de 1 stea, sau combinatii intre acestea)- se va institui coltul rusinii. Cine este prins ca fraudeaza v-a sta o luna vizibil mentionat in acest colt al rusinii- cine este prins ca fraudeaza este eliminat de pe forum fara comentarii sau alte explicatii- dupa ce perioada de votare s-a terminat, moderatorii si eventual o serie de utilizatori care NU AU POZE in concurs vor forma un juriu si vor distribui si ei puncte care vor avea o pondere de 60%Aceste masuri vor fi puse in practica in cateva zile caci trebuie sa mai implementam niste fuctionalitate.Un nou start, o noua sansa pentru un concurs corect! Haideti sa incercam!Numai bine
Daca tot o luati de la zero poze noi nu primiti? PLeaca unii, vin altiiVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput