Concurs, votare, corectitudine, frauda
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
corina, sincer, m-am gandit si eu ca ar putea fi poza cu ingerasul "indecent":))), dar dupa ce am gandit si razgandit, am ajuns la concluzia ca nu la ea se referea b.nica, deoarece a spus asa:"este clar ca a fost regizata nu de copil, cum vrea sa spuna comentariul asociat"....asta doar daca b.nica nu a crezut ca bb chiar vrea sa-si ia zborul!!!
hai ca am inceput sa facem speculatii!!! b.nica, chiar nu vrei sa ne curmi suferintza??? hai ca eu nasc maine-poimaine si mi-e teama ca ratez raspunsul tau si nu aflu si eu cine e "oroarea" din concurs, care-i face pe "vanatorii perversi" sa se linga pe boturi!
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
AMR:8 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
spic de grau spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
Originally posted by Siminaf
Eu nu am primit nici un PM despre concurs, nimic. Dar PM-ul meu functioneaza, pt. ca am primit in legatura cu altceva decit concursul. Interesant dupa ce criterii s-or alege destinatarii PM-urilor.Nici eu n-am primit PM pe tema asta... Si la mine functioneaza...
Si chiar ma intrebam pe ce criterii au fost alesi destinatarii...
Bine ca nu doar eu am "probleme" de astea
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Poze recente
Foto Ralu
Nu-i nimic ca eu am primit mailuri! si acum stau si ma gandesc cum de au avut mailul meu!
Oricum - multumesc pe aceasta cale tuturor celor care mi-au votat baiatul
![](floare.gif)
![](inlove.gif)
Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
Asa se cere acum sa facem topuri personale?nu stiam
nu - nu -eu am fost dusa de val ...si sa fiu iertata pentru asta dar ...chiar votarea asta m-a inebunit si pentru ca sa inteleaga lumea de ce - caci am observat iara-si cu scuzele de rigoare
![](iartama.gif)
![](iartama.gif)
de ce...pentru ca la origine imi doream sa devin judecatoare - am invatat pentru asta,m-am chinuit caci din start am primit aripi dar nimeni nu mi-a urmarit zborul...si daca nu intervenea roata destinului eram...una obiectiva si dreapta
Cu gandul la
![](icon_smile.gif)
![](al9leacer.gif)
![](bunny.gif)
![](cavaler.gif)
![](icon_smile_evil.gif)
b.nica spune:
Vad ca o fraza scapata sub impulsul momentului a dat nastere la o asa dezbatere. RETRACTEZ TOT CE AM AFIRMAT DESPRE O ANUME POZA.Imi cer totodata scuze pentru neplacerea provocata.
Trebuie sa mai precizez ca din exprimarea mea s-a inteles gresit ce am vrut de fapt sa spun:nu poza mi-a provocat oroare,Doamne fereste!,ci efectul pe care l-ar putea avea asupra unor minti bolnave si cu ocazia aceasta cred ca ar trebui sa ne gandim de doua ori cand expunem poze cu copilasii nostri.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rhoneea/rhoneea.jpg)
rhoneea spune:
quote:
Originally posted by b.nica
Vad ca o fraza scapata sub impulsul momentului a dat nastere la o asa dezbatere. RETRACTEZ TOT CE AM AFIRMAT DESPRE O ANUME POZA.Imi cer totodata scuze pentru neplacerea provocata.
Trebuie sa mai precizez ca din exprimarea mea s-a inteles gresit ce am vrut de fapt sa spun:nu poza mi-a provocat oroare,Doamne fereste!,ci efectul pe care l-ar putea avea asupra unor minti bolnave si cu ocazia aceasta cred ca ar trebui sa ne gandim de doua ori cand expunem poze cu copilasii nostri.
B.nica da de poza asta ce zici??Oare le-or da emotii???Sau...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44-" target="_blank">zambet1
vleeem si noi un vot
![](inlove.gif)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=31" target="_blank">*Sunt un mare pacifist* si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">*Zambet1*
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/herra/herra.jpg)
herra spune:
quote:
"Nu am vrut sa comentez dar am vazut o poza a unui copil care mi-a provocat initial stupoare si ulterior oroare:este clar ca a fost regizata nu de copil, cum vrea sa spuna comentariul asociat,iar imaginea cred ca era un deliciu pt. vanatorii perversi de imagini ale minorilor".
hmm, nu comentez exprimarea, mai ales ca nu iti mai asumi comentariul initial.
![](chatterbox.gif)
ladyJ spune:
quote:
B.nica,easy easy, ca daca esti sub presiune nu mai stii ce ai vrut sa spui initial.
In acest ultim post te contrazici: retractezi tot ce ai zis,ca doua fraze mai jos sa spui acelasi lucru dar cu alte cuvinte....
Acum ai eliminat ´´cauza´´ si a ramas doar ´´efectul´´
Ai viziuni,imaginezi scenarii,pui patos cand postezi...eu iti sugerez sa te apuci mai bine de scris romane politiste decat sa faci analiza si cercetare pe fotografiile unor copilasi.
Valorifica-ti talentul-imaginatia-viziunea(daca chiar le ai) si nu le irosi aiurea.
Danelutza spune:
Cred ca pe viitor, la regulamentul pentru concurs, ar trebui sa se interzica membrilor forumului sa faca afirmatii sau comentarii aiurea.
Auzi dom'le exprimare "oroare" "stupoare" cind vezi fotografia unui copil.
Doamne, ca mare-i gradina lui Dumnezeu !
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
![](majoreta.gif)
monica-elizabet spune:
quote:
B.nica si ai multe impulsuri de-astea de moment?
crezi ca te poti juca cu cuvintele?
Eu cred ca ar trebui sa-ti asumi raspunderea pentru ce ai scris nu sa stergi postarile asa cum ai facut ieri si banuiesc ca ai fi facut-o si acum daca nu te citau deja fetele.
monica
Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori
![](icon_smile_big.gif)
mami de alex
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Prajituri si papa bun
Papa de Post
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Liana30/Liana30.jpg)
Liana30 spune:
Gradina e mareeeee si portile inca se mai deschid largggggMiauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!