Concurs, votare, corectitudine, frauda

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

rhoneea,la poza "zambet1", recunosc ca nu m-am gandit;))) daca ma uit putin, dar asa din stanga monitorului, parca ma ia putin "stupoarea":)), iar din dreapta "oroarea"....
din fericire (sper)pt mine, inca mi se mai pare normal sa vad poze "d-astea" si sa nu ma oripilez:))....mi-am adus aminte ca zicea o fata de la mine de la odisee, care a nascut o mandrete de papusa, ca a pus o poza "nud" cu piciuca, pe websh... si a primit o instiintare de la ei, ca pt protectie, contra persoanelor prost intentionate,bla, bla , bla ... ei refuza publicarea pozei!!!! my god!!! pat fratilor, un copil cum se naste???? in costum armani???

pacat ca b.nica nu vrea sa dezvaluie misterul...eram atat de curioasa sa vad care e poza care i-a starnit tot acest val sentimental...
oricum, ma bucur ca mai sunt si altii care gandesc ca mine, ca incepusem sa ma privesc ca pe un soi de ciudatenie:) chiar ma gandeam sa-mi schimb de scutece bebeul care se va naste, sub patura, sa nu cumva sa se vada....nici nu pot sa zic ce, ca daca citesc perversii care pandesc in umbra!

hai, sa aveti un we placut!

alexutza 5 ani si Teodor Mihai

AMR:8 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ariel m-am uitat si eu la poza "zimbet1", mama ce perversa sint, imi venea sa-i musc funduletul si sa-l pap cu tot cu burtica. ... uite dom'le ce pedofila sint, daca a crescut ploada mea si nu ma mai lasa sa-i dau pupici pe unde vreau , cica "mami, nu vlau pupic la fundulet, utine" . Sa-mi fie rusine, mama denaturata ce sint.

Acum am si eu o intrebare de o mie de puncte, persoana cu asemenea imaginatie, aia cu "stupoarea/oroarea", are copii ?

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=61677

Nu poza e oribila si nici copilul ci ipostazele in care-l pun parintii. si, probabil ca intru si eu cu succes in clubul denaturatelor, caci si eu am simtit la un moment dat impulsul de a scrie cuiva sa-si scoata poza.
da, eu am copii si am simtit impusul de a spune ca acea poza este insinuanta:( eu, personal, nu le-am facut copiilor genul asta de fotografii. eu la asemenea poze ma uit cu GROAZA. vad un copilas intr-o ipostaza nasoala.
la o simpla cautare pe net despre pedofilie veti descoperi cluburi de obsedati si de bolnavi. credeti ca aia de la webshots de ai dracu nu publica copilasi nud?!

no offence

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

Si ca sa nu credeti ca e un fenomen izolt intrebati fetele din America. La ele exista un site unde-ti bagi adresa si vezi ce vecini pedofili ai in jurul casei:(((

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

papa, in cazul asta, mi-e mila de ce se va alege de noi....acum serios, cred ca toti din generatia noastra au poze "la nudul gol", celebra ipostaza cu bb pe burta, intins pe pat, avand popoul gol...

acum ce sa zic??? ca exista tot felul de deraiati pe lumea asta!! unii care isi satisfac poftele vazand un bb in popoul gol, altii ca vad o capra, o gaina, dumnezeu mai stie ce!!!
chiar am ramas socata acum cativa anisori cand iesisem la un suc cu un tip si-mi zicea ca lui ii este scarba de femeile gravide, mai ales de cele care-si expun burta!!!...si cica ala imi facea curte!!! pai am plecat mancand pamantul!

nu cred ca problema e la noi, ca ni se pare normal sa vedem o tanti cu burtica expusa sau un bb "natur", ci la cei care simt anumite pofte ciudate la vederea lor!!! ciudati au fost, ciudati vor mai fi!...
acum cred ca parintii respectivi cred ca si-au asumat riscul de a arata lumii acea poza si pun pariu ca nu si-au imaginat ca vor declansa discutii cu acest lucru!
eu recunosc ca am poze cu burtica, mai "dezbracate", mi se par chiar superbe, chiar demne d etitlul "arta fotografica" si nu le-am postat pe net, tocmai pt a nu avea probleme...

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
Originally posted by papadie

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=61677

Nu poza e oribila si nici copilul ci ipostazele in care-l pun parintii. si, probabil ca intru si eu cu succes in clubul denaturatelor, caci si eu am simtit la un moment dat impulsul de a scrie cuiva sa-si scoata poza.
da, eu am copii si am simtit impusul de a spune ca acea poza este insinuanta:( eu, personal, nu le-am facut copiilor genul asta de fotografii. eu la asemenea poze ma uit cu GROAZA. vad un copilas intr-o ipostaza nasoala.
la o simpla cautare pe net despre pedofilie veti descoperi cluburi de obsedati si de bolnavi. credeti ca aia de la webshots de ai dracu nu publica copilasi nud?!

no offence

papadie, zen-sei

Papadie,de acord ca sunt multi tacniti pe lumea asta.De acord ca trebuie sa-ti protejezi copilasii si sa nu le expui goliciunea.

INSA,vorbim de o fotografie a unui nou -nascut!

Pedofilii,adica persoanele care simt placere sexuala vis-a -vis de copii,simt asta vazand si un copil imbracat.Nu?

Ma gandesc cu groaza la cazurile de viol asupra minorilor.Ei umblau dezbracati pe strada?
Pe acesti nenorociti nu-i tulbura un fund gol.Ei sunt tulburati de-a binelea doar la IDEEA de A FACE.Adica ei vad dincolo de textile,pentru ca au probleme psihice,nu-i opreste o haina...

S-ar putea sa ma insel,nu stiu.Poate un psiholog ne poate explica,ca sa stim si noi o treaba,cum functioneaza creierul unui astfel de imbecil.

Mergi la inceput

Noi deja suntem mari si ne putem apara singuri. Nu cred ca un bebelus poate protesta ca apare asa :) Si nu stiu cati din generatia noastra au aparut golasi pe net :)

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

papa, nu pe net:))) dar mama le arata la toate cunostiintele, inclusiv la baietii cu care veneam eu acasa, la rude, la babe, la mosi :))) asta pana cand, am pus eu mana pe ele si le-am ascuns:)

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ariel_7000 asta pana cand, am pus eu mana pe ele si le-am ascuns:)

POZE

Voila! un bebelus cum poate face asta?

papadie, zen-sei

Mergi la inceput

pai sa astepte sa creasca:)) ca si eu am asteptat...hai ca acum glumesc:) (mai ales ca sunt sub influenta topicului "de pe forum luate..."). o seara buna, caci eu ma duc la o plimbare!

POZE

Mergi la inceput