Concurs, votare, corectitudine, frauda
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
redi spune:
Acum inteleg eu de ce nu raspunde nimeni la cererile noastre de a deschide un nou cont, avem acelasi IP si la desprecopii nu se accepta.
Pai daca barbatul scrie de pe acelasi id cu mine trebuie sa se justifice mereu ca el nu e eu iar eu ca nu sunt el, si tot asa.
Avem o retea privata dar ip_ul e acelasi.
De mers la net in alta parte ,nici nu se pune problema, de scris de pe acelasi id, nici atat, atunci ce facem ?
Eu nu am poze, nici nu am votat, nici nu raspund la pm-uri milogitoare, dar as fi vrut sa aiba fiecare din casa un cont propriu, si se vede ca nu se poate .
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alison spune:
mama,ce discutii aprinse!chiar nu mi-am putut imagina ca pot fi macar tentative de frauda...ei,citeva pm-uri am primit si eu,dar nu-mi par daunatoare,mai ales ca eu votasem deja acele poze.constat cu stupoare ca lumea are imaginatie...si eu nu.
alison,mami de simonhttp://b3.lilypie.com/ouVHp2.png
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202007/primadatalamare.jpg" target="_blank">primadatalamare ,pag.35
www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202007/fulgii.jpg" target="_blank">fulgii ,pag.21
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rhoneea/rhoneea.jpg)
rhoneea spune:
Fetelor aia e poza bebelusului meu.Cand am pus-o nu m-am gandit in nici un caz la pedofili sau mai stiu eu ce.Poza aia mi-a placut mie,privirea lui,o poza facuta fara sa vreau.Nici macar 3 luni de zile nu avea Sebastien in poza.
In fine exact cum s-a mai spus pedofilului nu trebuie sa i se arate goliciune ptr a-i trezi" poftele".
vleeem si noi un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=31" target="_blank">*Sunt un mare pacifist* si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">*Zambet1*
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
rhoneea, mie mi se pare o poza dragutza,nu vad ce motive ai avea sa te necajesti, iar sebastian e un dulce! te pup....daca mai pot spune asa unei fete, fara a fi privita cu "stupoare" sau "oroare" , ca poate sunt clasata ca avand alte orientari...
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
AMR:8 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
Danelutza spune:
Rhoneea foarte draguta poza baietelului tau, daca mi s-ar fi parut "nelalocul" ei nu as fi votat-o. Iar daca era interzisa publicarea unor astfel de fotografii, trebuia scris in regulament sau sa fie respinse din start. Nu mai fi suparici, ca nu ai de ce
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
![](majoreta.gif)
DanielaAB spune:
Dupa ce am citit ce s-a scris, chiar ma felicit ca nu am trimis poza cu fetita mea ci cu un peisaj.Am stat mult sa ma gandesc inainte de a trimite poza,si parca stiam ca va iesii cu "cearta"!Concursul ar fi trebuit sa fie unul fotografic si nu de "cunostinte", asa cum am mai spus si alta data.
Pacat!
Daniela
P.S Cum se pot avea peste 500/600 de voturi???
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ddanagh/ddanagh.jpg)
ddanagh spune:
In urma acestor discutii mi-am sters o multime de poze postate pe net. Nici prin gand nu mi-a trecut ca sunt oameni care se pot uita pervers la un bebelus.
In ce lume de kk-traim.
Cat despre fraudare vorba lui Badea 'traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul'.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=14" target="_blank">poza concurs - Dariaminuneamea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rhoneea/rhoneea.jpg)
rhoneea spune:
Va multumesc ptr complimente
Ariel_7000 nastere usoara iti doresc si un sanatos si papacios.
Dana iti poti face si private album daca doresti.
vleeem si noi un vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=31" target="_blank">*Sunt un mare pacifist* si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=44" target="_blank">*Zambet1*
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ariel_7000/ariel_7000.jpg)
ariel_7000 spune:
rhoneea, multumesc!!! sa dea Domnul!
alexutza 5 ani si
Teodor Mihai
AMR:5 zile???
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
carla2005 spune:
La mine m-am uitat si au votat si cativa membrii incepatori, dar nu-i cunosc! Plus ca mi-am pus poza la semnatura si nu am obligat pe nimeni sa voteze cui ii place bine cui nu iara bine! dar asta cu creare de conturi special pentru a vota mi se pare aiurea!
Ariel_7000 nastere usoara!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=35" target="_blank">POZA CONCURS - "primiipasi1"