*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (90) ***
Raspunsuri - Pagina 17
ioana_77 spune:
mda, nu-sh ce nu merg linkurile, schimbati marimea sau culoarea si va arata poza.
Nu ma mai joc, vreau si eu sa-mi trimita coduri, nu am primit pana acum.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
martie 2008
Ioana13 spune:
Cric si care sint les pages vertes? Preturile verzi? CA mie nu mi-a mers nici la alea. Poate azi.. ia sa incerc
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
cric spune:
quote:
Originally posted by Ioana13
Cric si care sint les pages vertes? Preturile verzi? CA mie nu mi-a mers nici la alea. Poate azi.. ia sa incerc
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Eu de exemplu am pus adidasi astia in cos http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8870233&SizeCode=00037&Quantity=1&PersText=&ItemId=135&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
daca sunt singurii din cos cu pret verde de la 48 ii reduce la 36 SI FDP=0.
Am vazut ca nu merge pe toate preturile verzi.....nu stiu care este rationamentul
Cornelia spune:
In asteptarea celor doua comenzi pe care le-am dat (ca nu am avut rabdare sa imi vina prima si am mai dat una ), am primit si eu un cod: 57398, care zic ei ca reduce 20 Euro + "livraison gratuite". Dar nu inteleg ce si cum reduce. Vad ca daca am doar produse cu preturi intregi, imi reduce, dar daca pe langa ele mai adaug si unele reduse, totalul creste , in nici un caz nu scade.
Explicatia (nu stiu o iota franceza ), e tare luunga. Intelesesem eu pe scurt ca reduce din colectia toamna-iarna (inclusiv preturi, verzi, rosii si nu mai stiu ce) si din cea de primavara-vara (tot asa, cu preturi verzi, rosii, mini).. dar cred ca imi scapa ceva.
"Offre valable 3 semaines à compter de la date d'envoi de cet e-mail pour un montant minimum de 55€ d'achats sur les pages et boutiques FEMME, LINGERIE, BEAUTE/BIEN ETRE, ENFANT, HOMME, SPORT, LINGE DE MAISON, LITERIE et MOBILIER de la collection Automne-Hiver 2007 y compris prix verts, hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités, prix rouges et prix mini, sauf pages Christian Lacroix, et pages Calvin Klein et de la collection Printemps-Eté 2008, y compris prix verts, hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités, prix minis, prix rouges, collections Christian Lacroix et Sonia Rykiel et marque Repetto. Non cumulable avec une autre offre. Bon de réduction strictement personnel non cessible à un tiers et limité à une seule commande. La réduction sera répartie sur chacun des articles, et éventuellement au fur et à mesure de leur facturation. Non valable en rendez-vous Shopping, sur minitel et sur Redoutel.
** La gratuité de la livraison ne s'applique pas aux commandes comportant un article encombrant (coût normal de la livraison : à partir de 15 €). La livraison s'entend dès la participation aux frais de traitement du colis. Offre non cumulable, valable 3 semaines à compter de la date d'envoi de cet e-mail."
Help!!!
Cornelia
leea_cv spune:
Loredana si io stiu franceza exact nimicutza. Insa daca adaugi produse in cos, pe linga cele reduse,nu-i normal sa creasca costul?Ca doar si alea trebuie platite.Probabil ca reduce doar din preturi intregi,chiar daca parca acolo scrie si de verzi si rosii si reduse.Inca odata zic: nu stiu franceza.Si o fi vreo chichitza pe undeva.
Fetili inca un cod minune 51128. Face mishto de preturile intregi si da cadou si-o "menagere". Habar n-am ce-i aia (poate ma luminati voi).Da daca-i o menajera,cum zice dictionarul, m-am scos.Si-asa nu ma da afar' din casa harnicia
Am mai impins o comanda. Nu ma satur. Iar cea din 18 martie n-a venit.
=========================================================================
Vllleau si eu un vot...doua... la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
felicia74 spune:
Leea menajere e un set de tacamuri. Posibil cu niste servete.
Fetelor, asta e chiar inel?
http://www.laredoute.fr/vente-bague-fleuranne-weyburn.aspx?productid=324117751&documentid=321408&categoryid=42252034&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16#DescDetail
Pare dragut.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cornelia spune:
Leea, nu m-am exprimat bine . Daca am in cos doar produse cu pret intreg, imi face reducerea, dar in momentul in care am si produse reduse imi creste totalul, dupa ce introduc codul. De ex. am in cos produse de 120 Euro, iar dupa ce introduc codul imi apare un total mai mare: 128. Sau, daca mai fac ceva schimbari in cos, imi reduce 2 euro. Nu am stat sa analizez pret cu pret, dar am impresia ca imi anuleaza reducerile initiale si aplica reducerea de 20 Euro la preturile intrgi.
Oricum, ma mai joc putin, ca si asa sunt inainte de salariu si nu ma grabesc .
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze
Cornelia spune:
Nu e nici asa, am lasat in cos doar 4 produse (reduse toate) si mi-a facut FDP 0, nu mi-a mai crescut pretul, dar nici nu mi-a mai redus nimic.
Mai incerc.
Cornelia
cric spune:
Super cod! 59668 gasit pe ma-reduc.
Reduce preturi intregi, preturi verzi, preturi deja reduse...fara preturi mini si noutati. Colectia P/V
Daca sunt mai multe preturi deja reduse il mai reduce doar pe cel cu pretul cel mai mare.
# 60% de réduction chez La Redoute!
# -> Valable à partir des références du catalogue Printemps / Eté
Prix réduits jusqu'à - 60 % sur la sélection.
+
40 % sur l'article préféré prêt à porter sauf 30 % sur l'article préféré meuble déco et literie sauf pages vertes, rouges et prix mini et 30 % sur tout le reste de la commande.
FDP : 5.40 %
Cel putin la simulare merge
lizzy spune:
ma uit cum postati coduri si ma frig degetele. dar am promis sa nu mai intru pe lr pana nu primesc cele 3 in asteptare. una din 29.03, una din 5.04 si una din 8.04. mari toate
uffff, ce grea e asteptarea...
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc